local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu esi gatavs?6

162 0

Runājot ar sev apkārt esošajiem cilvēkiem, esmu secinājis, ka cilvēkiem nav ne jausmas kā rīkoties tad, kad sāksies kāda krīze – ko darīt, kur paliek ģimene, kā sevi pasargāt? Nolēmām uzsākt tā saukto “preppers” tēmu. Kas tas ir? Tā ir kā sava veida kustība, kas gatavojas tam brīdim, kad kā jeņķi sakot, “shit hit the fan” (SHTF). Ja kāds vēl nesaprata – tā ir sevis gatavošana situācijai, kad vairs nekas nenotiek tā kā plānots – sākot no vienkāršas apmaldīšanās mežā, beidzot ar dabas katastrofām un pat kara situāciju.

Šis ir ievadraksts plašākai rakstu sērijai. :)

Lasi arī:
http://spoki.tvnet.lv/tribine/But-GATAVAM-Izdzivosanas-psihologija/694113">IZDZIVOŠANA: Izdzīvošanas psiholoģija
IZDZĪVOŠANA: Uguns, Ūdens un Patvērums

162 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Izcils raksts

un īstajā laikā..

MALACIS AUTOR

+++

5 0 atbildēt

Labs raksts, gaidu turpinājumu. Labprāt izlasītu visu rakstu sēriju, jo man personīgi, nav ne jausmas, ko īsti darīt kad lielie sūdi sāksies...  

3 0 atbildēt

ļoti interesē šādas lietas un zinu ka sūdi agrāk vai vēlāk būs :D

vienēr ir vēlme papildināt zināšanas no citu cilvēku pieredzes, jo kā jau autors teica: tavas zināšanas nekad nebūs pietiekamas. 

bildē redzu, ka ir pilns ar zemessardzes ekipējumu :D

gaidu nākamo rakstu un ceru, ka tuvāk pastāstīsi par to, kā ekipējumu sagatavot, kas noder papildus, kā saorganizēt un kā izmantot. :) paldies emotion

1 0 atbildēt

,macies darboties komanda , protams bara kads bus vel vajaks un baru vieglak pakļaut komandam ! raksts labs bet ko darit tiem kas ir vientuļi ? 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt