local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Retro ballīte... Briest216

Pacelts no putekļainā plauka. Pirmkārt, visiem sveiciens! gada nogalē viens pasākums, akcija, veiksmīgi noslēdzās, jāsāk laicīgi štukot par iesāktā novesšanu līdz galam. Nepareszēti apstākļi mani izsita no sliedēm, bet ideju neesmu atmetis malā.

Krāmējoties ar vecajām grabažām, radās ideja un pamazām nobrieda plāniņš nelielam projektiņam. Tā kā viss vecais labais pamazām pārveršas par klasiku, nolēmu neļaut mantai iet zudumā.
Uz šo brīdi jau izkristalizējās plāniņš ierīkot tipa satusonu vietu pie vecā dīdžeja, kur varētu rīkot pasākumus aizgājušo laiku stilā, ar modernu piegājienu. Tā nu lieku Jūsu priekšā, Spki, savu domu.
Pirmām kārtām ir vajadzīga aparatūra, šāda tāda man ir saglabājusies no vecajiem laikiem un ar nelieliem remontiņiem to visu var laist lietā pamazām uzlabojot un papildinot. Tālāk: rīcībā ir zāle (pagaidām diezgan bēdīga), kuru varētu aprīkot un dekorēt attiecīgā laikmeta stiliņā. Varētu pat ierīkot tipa kafeinīcu, jo rīcībā ir maizes ceprtuve (Bračka solīja, ka vismaz ar karstu maizīti katrs interesents tiks pacienāts), konditorijas cehs, kulinārijas cehs, virtuve un veikals, tas viss neatejot no kases, zem viena jumta. Varētu uz atklāšanu (ja tāda notiks, atkarīgs no atsauksmēm) saveidot Spoku ballīti vai karnevālu ar interesantiem pasākumiem vai vienkārši interesentu saietu. Ja plāniņam sāksies kustība, būs jāsakontaktējas ar Jacky un jādabū viņa svētība un accept. Gadījumā, ja rūmes būs par maz (vienīgi jāgaida vasaru un siltu laiku), rīcībā ir arī zemes gabals Daugavas krastā (pāri par pieci hertāri) uz kurieni varētu pārdislocēties (varētu arī ar teltīm). Ir arī savs (kaut ļoti neliels) autoparks, kurš visu aparatūru, ēdamos un atspirdzinošos dzērienus operatīvi uz turieni nogādās. Atmosfēras nodrošinājumā zināma pieredze tā kā būtu, jaunībā ar bračku spēlēju krogā, taisīju disenes pa skolām, tehnikumiem, spēlējām kāzās (garākais nonstop mūzikas priekšnesums bija kādās kāzās Tukuma pusē - trīs diennaktis nonstopā!), bet tas varētu būt cits stāsts.. It kā gribējās pāris vārdos, bet sanāca baigais penteris :-(
Pēc kārtīga darba vajag arī izlaist tavaiku. Par tik cik Spokos darbojos ne dēļ reitingiem, punktiņiem un cepumiem (būtu iespēja to visu noziedotu kādiem svarīgiem mērķiem), bet sava prieka un sporta pēc, kā arī ir patīkami ietusot interesantā sabiedrībā, būtu interesanti uzzināt Spoku domas par manu ideju un vai tai ir vērts dot zaļo gaismu (nu šeit ir arī iespēja izvērsties mīnusotājiem!!!).
Nemiera dzīts kaut ko jau daru lietas labā, gribu arī Jums Spoki dot nelielu ieskatu, ap ko tā lieta grozās. Jau samiksēju un iefilmēju dažus paraugdemonstrējumus ar gaismas efektu pavadījumu, lai parādītu, kā pie dažādām frekvencēm darbojas gaismas mūzika. Pamatam izmantoju senajos laikos spēlētas kompozīcijas. Ja projekts cieš neveiksmi, mierināšu sevi ar domu, ka vismaz kādam Spokam būs radusies interese par šīm lietām un viņš tiks tālāk par mani.

PS. Bračkam meitai arī ir grupa un viņa pati spēlē un dzied, varētu arī mums uzspēlēt (beigās pāris dziesmas var redzēt). Visu manu borģeli darbībā var redzēt šeit:

80-to disko ritmā

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6107_x264.mp4.html

Kaut kas smagāks

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6111_x264.mp4.html

Saldie itāļi

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6112_x264.mp4.html

Otrais dublis itāļu stilā

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6115_x264.mp4.html

Pēdējais mikslis

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6116_x264.mp4.html

1339 7 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

Disko Spoki emotion

0 0 atbildēt

9. Taisnība, taisnība, manam tēvam arī ir pilns ar Lapinska kasetēm, kuras nekad neidomājas izmest. Kā man tēvs stāstija, Latvijā, ārzemju mūziku padomju laikā vispār nebija iespējams klausīties. Še +, tiešām iepriecināja Jūsu raksts!

0 0 atbildēt

Eh, izmetu nesen visas kasetes kas man bija , būtu zinājis kam atdot , jo man viņas vairs nebija vajadzīgas- visas dziesmas tāpat mp3 formātos un CD stāv.Raksts kā vienmēr labs, patīkami skatīties bildes un lasīt to visu.No manis pluss. emotion

0 0 atbildēt

Jā , labprāt aizietu uz kādu no tavām ballītēm :)

0 0 atbildēt

Un cik rēķins?

0 0 atbildēt

Labi,ka no Ogres nebūs nekur tālu jābrauc uz ballīti :)

0 0 atbildēt

Šitas tiešām ir labs! emotion

0 0 atbildēt

+++ Labaa ideja!!! Malacis Fāter!! :)

0 0 atbildēt

kura gada tuss?

2018.?

vai 2013.?

0 0 atbildēt

nu padomju veidojumam jau daudzi bija patrioti... vēl tagad ir...

1 1 atbildēt

 

Nezinu, tā vnk ir. Laikam neesmu pasaulēs spontānākais cilvēks ;)

0 0 atbildēt

Dieva dēļ - izdzēs no sava vārdu krājuma tādu lietu kā "Spocēni".... bbbrrrrr :/

2 2 atbildēt

spokos daudz nepilngadiigie :D

0 0 atbildēt

Es piedalos :D Galvenais ta labi pavadīt vakaru ;P

0 0 atbildēt

nu te nau ko teikt :) labs! ++++

0 0 atbildēt

Būs dresskods? savādāk jau visa 80-90to atmosfēra zudīs. Vai Jumpravas plates arī atskaņos?emotion

0 0 atbildēt

Jā..  Skan vienkārši perfekti.. 

pats kādreiz arī disenēs pārtinu kasetēm dziesmas, lai DJ var likt uzreiz iekšā.. :D 

Es un mana lielā spoguļbummba arī par! 

0 0 atbildēt

tā briešana jau kaut kā baigi ievilkusies. xD

0 0 atbildēt

Ja paspēšu tikt atpakal uz Latviju laikā tad noteikti apmeklēšu :)

0 0 atbildēt
i21 avatarsi21

ir zināms datums laiks un vieta kur notiks ?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »