local-stats-pixel fb-conv-api

Paštaisīti lampu pastiprinātāji38

481 0
« 1  2  3 »
481 0 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Izskatas pat loti zolidi! Cepuri nost tadu cilveku prieksa. emotion

15 0 atbildēt

tnx, gribui teikt, ka viss atkarīgs no izvēlētajiem komponentiem, pat pašā lētākajā varintā (kā mans mazias gu32) - domāju  200-300EUR jārēķinās. Protams ja ņemsi simfoniju trafus un ieekonomēsi uz korpusu - var biku lētāk...bet tā lampinieki ir dārgi...it īpaši rūpnieciskie...lamm 6c33c maksā padsmit tūkstošus. Nesaku, ka mans skan labāk va ir labāks...bet viņš nemaksā tik daudz emotion Manās konstrukcijās nav nekādu dārgo detaļu - lētākie indel transformatori - ut.t...bet tāpat pa sīkumiem savācas, vajag visādas smukas skrūves veikalos meklēt un citus sīkumus i-netā sūtīt..+ lampas ar katru dienu paliek dārgākas --ja pirms pāris gadi 6c33c maksāja 10EUR, tad tagad laikam 30 emotion

3 0 atbildēt

ar EL34  PP (pentodes slēgumā)  varētu  kādus 2x30 vai 2x40 uzcept. 50W prasītu augstāku spriegumu un dārgāku izejas trafu. No ekeonomiskā viedokļa labs variants Indel TGL 40 trafs (35EUR)  + kādi 400 - 420V barošanā...tad varētu iztikt ar 450V kondiķiem. Nu un barošanas trafu jāatrod piemērotu. 

3 0 atbildēt

jā man arī bija doma par p2p, bet sanāca daļējs p2p. pirmajam tikai baroklis ir uz pcb, jo p2p snap-in kondensatori smuki neizskatīsies + tos vajag pieskrūvēt. skrūvējamie maksā  stipri dārgāk.  otrajam, atkal pārāk daudz detaļu - tāpēc nācās likt vertikāli daļu uz mazas plates+ otru daļu p2p salodēt.

3 0 atbildēt

ok dari tā

3 0 atbildēt

sienu rībināšanai man ir citi aparāti emotion

3 0 atbildēt

vajag shēmu vai bildes, tad var mēģināt izparst kas tur sadarīt - tā uz dullo nezinot kādas lampas, kādi soketi - nekas labs nesanāks.

3 0 atbildēt

Milzīgs pluss no manis! Fantastisks darbs! Ļoti patīk, ka ne mazums pūļu esi pielicis arī pie vizuālā noformējuma. Tiešām visu cieņu vecais!

2 0 atbildēt

Seksīgi! 

2 0 atbildēt

darīt ir ko vienmēr..cita lieta - vai vajag darīt tikai to ko vajag vai arī to -kas patīk...tā tas ir.

2 0 atbildēt

Sveiks, foršs raksts! Vai tu arī prastu gatavot lampu pastiprinātājus arī elektriskajām ģitārāmn un bassģitārām? es domāju, ka ar kaut ko tādu pat reāli varētu sākt pelnīt naudu. nezinu vai kāds vēl Latvijā taisa lampu pastiprinātaju mūzikas instrumentiem. Plu vel visādi preamp utt...

2 0 atbildēt

Ofigeķ ... un cik tev fināls izmaksāja ? Super klasisks aparāt - es ar tādu gribu emotion

1 0 atbildēt

paldies, nu jā kādi mēneši 1-2 aiziet..+ naktī pat domāju, kā kur ko izvietots emotion mazājā ap 80 skrūvēm aizgāja...kamēr visu saliku emotion

1 0 atbildēt

rakstu ātri - kļudos daudz  .. true

1 0 atbildēt

Oi, ļoti gaumīgi piestrādāts pie vizuālā!  Forši, forši.  Laba lieta ar ko nodarboties, kad nav ko darīt! emotion

1 0 atbildēt

Paldies, ģitāru kombji parasti ir salīdzinoši vienkāršāki, viņiem atskaņojamo frekvenču josla ir šaurāka, bet ja godīgi baigi neesmu pētījis to uzbūvi.

1 0 atbildēt

tas ir skaņas pastūzis - slēdz tumbas un ieejā kādu signāla avotu (dators, i-radio ut.t...CD ) un klausies

1 0 atbildēt

un kā tad ar sienu rībēšanu un kaimiņiem emotion

1 0 atbildēt

emotion ta tik turpināt iteresanti paskatīties .emotion  

1 0 atbildēt

Vienkārši perfekti emotion

1 0 atbildēt