local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedinošās spoles tīšana.41

Pēc vairāku interesentu lūguma parādīšu procesu kā var uztīt to dziedinošo Mishina spoli, uz šo brīdi ir arī savācies liels daudzums ar faktiem par to iedarbību uz dažādām kaitēm. Par dažiem novērojumiem īsumā pastāstīšu.

Te pirms pāris nedēļām staipīju malciņu, gribēju ātrāk sanest, uzkrāvu uz rokas vairāk kā spēju panest.... ellišķīgs dūriens mugurā, it kā kāds iesmu vai adatu tur būtu iedūris ap jostas vietu, malka zemē, pats līks... Nedēļas laikā savu muguru savedu kārtībā sēžot pie spoles pa pāris stundām dienā, atkal staipu malciņu. Bet kādreiz, kad tādu pašu ķibeli atrāvos stiepjot piemirkušos dēļu veidņus strijkā, muguras sāpes vairāk kā mēnesi lika sevi manīt, turpat pus gadu nevarēju neko smagu cilāt.

Saņēmu vēl pozitīvas atsauksmes no kundzes kurai sāpēja visapkārt ap krūšu kurvi, ribas un abi sāni, zem vienas paduses pat kaut kāds bumbulis bija izveidojies, kā arī mocīja muguras un hroniskās galvassāpes, tabletes dzēra katru dienu un lielām dozām. Uz šo brīdi pēc četru mēnešu dialoga ar spolēm galvassāpes ir pārgājušas, tikai pa retam uznāk, bet tādas ka tās var pieciest arī bez zāļu lietošanas, tāpat arī pārgāja muguras sāpes un atlaida sāpes ap krūšukurvi, sāp vēl nedaudz tikai zem paduses kur bija tas bumbulis, bet arī tas ir gandrīz izsūcies, noplacis. Sieviete no zāļu uzņamšanas ir atteikusies. Salīdzinoši ar stāvokli kāds bija pirms četriem mēnešiem, tagad iet kā uzvarētājs :)

Gadījums tepat ar vienu no mūsu spokiem kuram uz nedēļu aidevu iekārtiņu. Čalim sāpēja mugura, hroniskas iesnas un klepus mocīja jau ilgāku laiku, uz rudeni viss saasinājās... Nedēļas laikā visas kaites tika noņemtas un čalis pat eksperimenta nolūkā pliks ārā pa sniegu ap māju skraidīja lai vēl reiz iesmas atrautos, bet nekas nesanāca, ne klepu ne iesnas vairs nesaķēra :D

Biju te iedevis uz pāris nedēļām vienai sievietei spoļu iekārtiņu, viņai 11 gadīga meitiņa slima ar epilepsiju, gadā vairāk dienu pavada pa slimnīcām nekā pa mājām, dažreiz pat vairākas reizes naktī uznāca lēkmes. Tad nu, kopš seansu sākšanas ar spolēm, epilepsijas lēkmes nav bijušas visu šo divu nedēļu laikā ne reizi.

Pašam un dārgajai te uz laika maiņu palika zobs jūtīgs, dārgajai pat iekaisa... man jau nākošajā dienā viss bija štokos, dārgā sieviņa gan apmēram nedēļu spoļojās, līdz viss sariktējās kā vajag.

Viens no interesantākajiem pēdējiem atgadījumiem. Te vienam jaunietim piemetās klepus un nenormālas kakla sāpes , tādas ka neko pat norīt nevarēja, nogurums un panīkums un tieši visnepiemērotākajā brīdī, nākošajā dienā čalim bija paredzēts startēt karatē sacensībās... Intensīvs dialogs ar spolēm dienas garumā un vakarā guēt... No rīta čalis ierindā ! Sacensībās izmētāja visas Oranžās jostas un nopelnīja pat zelta medāli :)

Tad nu ķeramies turpinājumjā pie spoles tīšanas :)

« 1  2  3  4 »
475 1 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

ir ko noņemties emotion

0 0 atbildēt

Pēc frekvenču diapazona der, bet izejas signāka amplitūda būs par mazu, jātaisa galā pastiprinātāja pakāpe. Sīnusa signālam ir jābūt amplitūdā ap 20V  līdz 24V no pīķa līdz pīķim un arī tad spole darba režīmā to nosēdina līdz trijiem voltiem.

0 0 atbildēt

Protams, ka noskaņosim, nav problēmu emotion Vari tepat Spokos man  vēstuli atrakstīt vai piezvanīt, profila bildē ir mob.

0 0 atbildēt

Es nevienam neko neuzspiežu un negribu pat mēģināt, esmu praktiķis nevis teorētiķis. Es arī visai šitai štellītei neticu, tieši tas arī pamudināja ķerties klāt šai tēmai, uzbūvēt iekārtiņu un paeksperimentēt. 

0 0 atbildēt

Par kādu tur elektromagnētisko lauku iet runa ???

https://www.youtube.com/watch?v=361w3-iXgd4

0 0 atbildēt

Grūti pateikt kamēr nav pārbaudīts, pēc parametriem spriežot ( Amplitude Amount: 0.5Vpp-14Vpp ) uz pusjaudu varētu darboties, kopumā pārējie parametri ir to ko vajag, derētu tikai pastiprinātāju galā piekombinēt. Visideālākais variants būtu šāds ģenerātors (1mVpp to 20Vpp) laiza:pcAAOSwU1FXQb0B">http://www.ebay.com/itm/Free-Shipping-UNI-T-UTG9002C-General-Function-Generators-2MHZ-/322330955109?hash=item4b0c6c0d65 :g: laiza:pcAAOSwU1FXQb0B

0 0 atbildēt

Visu cieņu Sašam...

Bet mugura viņam toč sūdīga un sūdīga arī spole:

1) Ja nesot malku var sastiept muguru, tad ir vai nu "tizlums" vai "vecums klāt"... Tur jācīnās ar cēloņiem nevis sekām...  emotion 

2) Ja es tā konkrēti sastiepju muguru (vecumsa, man nav-man reizēm tizlums pielavās, kad grbas pacelt ne to un ne tā), tad man nevis ar adatu iedur, bet tā konkrēti kā ar trulu īlenu starp skrimeļiem- pirmās demit minūtes guļu un raudu... Tad ~1 dienu guļu gultā un elšu, tad 2 dienas ļoti lēnām pārvietojos... Tad vēl 4 dienas ar pozitīvu domāšanu vien emu atkal uz kājām! Bez jebkādas spoles...  emotion 

Domāju ka "placebo efekts tiek" sasniegts abos gadījumos vienādi- kam vajag "spoli", vai citu "vudū", kam tikai vēlmi atkal tikt uz kājām, nevis mēnesi uz slimības lapas vāļāties...  emotion 

0 0 atbildēt