local-stats-pixel fb-conv-api

Diena bez monitora.93

Smags jautājums radās palasot dažus rakstus un atsauksmes par daudzu jauniešu brīvā laika pavadīšanu. Dažs labs tā arī pasaka, man nav ko darīt :(( Pašam arī ir dzīvs piemērs, vai nu pie TV ekrāna multenes, vai pie monitora dienām tiek trenkāti Hot Weels, McQueen, Cars un citas spēles. Pats jau arī nekāds svētais neesmu, savā laikā iegādājos gan PS, PS2 gan Play Station3 ar visām stūrēm un pribambasiem, bet jābūt arī mēra sajūtai. Ja organisms cauru dienu sēdus pozīcijā un vienīgā darbība ir minimāla kustība ar rādītājpirkstu, tad tas ir galīgi garām, un vēl tie dusmu izvirdumi par zaudētu geimu. Apkārt ir daudz reālu, interesantu lietu un nodarbju ar ko var normāli aizpildīt brīvo laiku, ir tikai nedaudz jāpārvar arī slinkums.
Ārā pavasaris, labs laiciņš, paņēmu savu Geimeri un izvilku ārā naskatoties uz pretošanos. Darīju ko varēju lietas labā. Pozitīvās emocijas ilgi nebija jāgaida. Pievienošu dažus uzfilmētos materiāliņus. Iemēģināšana, pamazām atgriežas pērnajā gadā gūtās iemaņas:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Pirmais_Minjums.mp4.html

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/1Iemeeginaashana.mp4.html

Prieki bija īsi, tehnika ir tehnika, sāka mest nost ķēdi, nācās mizojamo vēl nedaudz pielabot:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Izlda_Defekti.mp4.html

Vakar Spokos redzētā raksta un klipa iespaidā, kur tika uzstādīts Ginesa rekords saulīšu griezšanā ar automašīnām, tika izspolēts viss zālājs un arī puķudobes.

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/2Lieta_Aizies.mp4.html

Dārzs nedaudz cieta, no dārgās dabūju pa kupri un sutas par visiem, bet tas bija tā vērts :)

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/3Mizotaajs.mp4.html

Ieradās ciemos arī jaunākais mizotājs, kurš pagājušajā gadā trīs gadu vecumā apguva braukšanas iemaņas uz sava tāda paša aparāta, bet šogad noņēma skaidu pirmo reizi

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/4Jaunaakais_Mizotaajs.mp4.html

Tā pagāja visa diena. Vakarā darbonis piesēdās pie monitora un pēc pusstundas es viņu tur atradu atzveltnes krēslā jau nolūzušu, aktīvi pavadītais laiks un svaigais gaiss darīja savu, mazais gulēja kā dieva ausī :)

972 6 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

Ķīnietis ir ķīnietis, kad nopirku uzreiz pārmetināju, ķēdes spriegotāju pārtaisīju un vēl šo to, ja pats skrūvē, var iztikt, mazais jau ātri aug, pāris gadi un jāpērk lielāks, iesākumam šis mizojamais arī nav ne vainas :)

0 0 atbildēt

mans mazais bralis ar ar sitadu gana rinki pa tirumiem, tikai sitiem viena problema, vismaz musejam viss ramis jau ir parmetinats no visam iespejamam psem un vietam, visi lodbalsti parlikti citi, jo ie kas tur bija netureja neko, ka bralits paleka apkart pa smilsu karjeru ta biezi nacas braukt akal tam verkim ar traktoru :D

0 0 atbildēt

nu mums vēl Cēsīs sniega kalni un ledus ceļi emotion

0 0 atbildēt

Kaut es butu pieaudzis, jo tad es vismaz butu dzivojis agrakajos laikos kad nebija kimijas

1 8 atbildēt

Tas sūds tak nejiet. Varēji nopirkt kādu yamahu vismaz, nevīs kādu lēto huiņu un brīnies kad viss japartaisa un japarbauda facepalm. Man pat zālespļāvējs iet labāk un labāka skaņa

0 15 atbildēt
« 1  2  3 »