local-stats-pixel fb-conv-api

Mediķiem naudas nav, bet piemaksai koalīcijas deputātiem un partijām nauda ir.6

Reklāma

Šis video ir jānošēro desmit tūkstošu reižu. Divkosības virsotne!!!!! Divkosības Himalaji!!!!! Jo izrādās, ka Saeimā ir divas Ināras Mūrnieces no Naciķiem. Pirmā dauza ar āmuru vai slēdz ārā mikrofonu, ja kāds aizstāv tautu Saeimas tribīnē. Šī pirmā Ināra Mūrniece balso pret mediķiem, skolotājiem, bet “par” balso tikai par 7kārtīgu finansējuma palielināšanu partijām. Un tad ir otra Ināra Mūrniece, kura saldsērīgi skumjā balsī tv ekrānā iestājas par medmāsiņām, skolotājiem, pensionāriem un kurai sirdsapziņa neļaujot palielināt deputātiem ieņēmumus, pirms algas nav mediķiem.
18.novembrī abas šīs Ināras Mūrnieces būs pie Brīvības pieminekļa un tēlos valsts lielākos patriotus pirmajā rindā.

Kad iestājies par tautu, tad koalīcija kliedz un atslēdz mikrofonu. Kad jāiziet pie mediķiem un jāpilda likums, tad viņi slapstās.

Mediķiem naudas nav, bet jaunai piemaksai koalīcijas deputātiem nauda ir. Tajā pašā dienā!!!! Būs jauna Saeimas komisija ar piemaksu koalīcijas deputātam. Tikmēr karteļu dižspeciālists no JKP Sandis Riekstiņš (meklējiet google - Konkurences padome par dalību kartelī soda Limbažu melio) kā komisijas vadītājs mēnesi!!!!! vispār nav sasaucis nevienu sēdi, bet algu saņem. Mēnesi nestrādā un saņem algu no Jūsu maksātiem nodokļiem! Viņš esot aizņemts, jo saņem ne tikai piemaksiņu, bet arī kā liels “priekšnieks” (jo apakškomisijas vadītājs) staigā pa sporta pasākumiem un dzīvojas pa VIP ložām, kopā sponsoriem un federācijām dzer bezmaksas vīnu, ēd dārgas uzkodiņas un pļāpā, kur aizbraukt polittūrismā. Foršs darbs vispār Riekstiņam. Nav kā mediķiem. Bet, kad jākāpj tribīnē, tad kā marionetei jāprasa atļauja Jutai Strīķei. Juta tikmēr turpina bļaustīties, jo no mediķiem ir aizslapstījusies un Saeimas zālē uzvedas kā toreiz Garciemā ar pudeli rokās pie polkovņika Juras. Gan jau Juta to atceras, bet varbūt arī nē, spriežot pēc pudeles satura.

49 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

bled,sirds sāp!!!!

6 0 atbildēt

Ļoti slikti! Ļoti!

5 0 atbildēt

Nu kad beidzot sāks kādu šaut nost par šo stulbumu...  emotion 

5 0 atbildēt

Labs raksts! Paldies!

3 0 atbildēt

90. gadu beigās bijām ~2,6 miljoni, tagad esam ~1,9 miljoni... Drīz šie panāks, ko vēlās

3 0 atbildēt

Vēmiens nāk!!!

1 0 atbildēt