local-stats-pixel fb-conv-api

Kapēc Latvijas krievi šeit dzīvo?167

1338 30

Tātad sveiki visiem, kā jau dažs labs pamanīja aizvakar bija ielikt tiešam aizskaroš raksts par Latviju un tās tautu. Tapēc šodien gribu uzdot šeit dzīvojošajiem krieviem jautājumu! Ja jau mātē krievijā ir tik labi...Kāda velna pēc Jūs šeit vēl dzīvojat ? Kur viss ir slikti un visi Latvieši Jūs apspiež liekot Jums mācīties Latviešu valodu.

Vai vienkāršāk nav braukt atpakaļ uz Jūsu Putina valstību kur viss ir tik labi un skaisti ? Kapēc Jūs mokaties šeit ? Un Maskava nav tik tālu no Latvijas.

Tapēc mans jautājums ir! Kapēc Jūs vēl šeit dzīvojat ? Un kāpēc nebraucat uz zemi kur Jūs mīl ?

Bet protams arī Latvija gluži nav nepiekā vainīga, Visas šīs uzsturēšanās atļaujas, kas tiek tirgotas par 30Centiem kilogramā, kā arī reklāmas kurās piedāvā nopirkt īpašumu Lavijā un pretīm saņem pa velti, uzsturēšanās atļauju! Tas viss arī ir novedis pie tā ka, Latvijā dzīvojošie Krievi var atļauties ko vēlas: Izsmiet mūs, likt mums justies vainīgiem ka viņiem liek mācīties Latviešu valodu. Kā arī varbūt daudzi ir no Jums redzējuši vai dzirdējuši, ka Krievi atbraucot uz Latviju jūtās kā mājās, jo visur Veikalos,Bankās,Skolās,Bendārzos,Policijā utt runā viņu valodā Krieviski. Un tas arī noved pie tā ka visi Okupanti šeit jūtās kā mājās, viņus vienkārši nav kas aptur, kaut vai uz ielas Jums pienāk un uzsprasa cigareti Krieviski, puse uz reiz atbild Krieviski. Zinu daudzi šo rakstu lasot nodomās: "Ai autors tā pat tik vien runā un neko nedara" es nezinu vai tā ir, bet ja spēju izveidot šādu rakstu, tas jau nozīmē ka kaut ko daru lietas labā. Jā Latvijas valdība arī ir vainīga pusē no šiem "Sūd*em", bet tapēc mums ir jāiet balsot, lai tie idioti netiktu vairs atpakaļ, nezinu daudzi domā ka tā pat nav jēga.....bet ziniet ko ? Ir jēga, kamēr Tu kaut ko dari vienmēr būs jēga. Acerieties vienu: "Revulūcija ir katrs no Jums, Revulūcija nav lieta kas atnāk un visu izdara, katrs no Jums kas ir cilvēks ir tā Revulūcija". Tapēc mīlēs vismaz to kas mums vēl ir palicis, neļausim viņu "Statusam" mūs sabaidīt, kā arī varam sākt kaut vai ar to pašu mazumiņu, un katru reizi kad saucamās Urlas vai Krievi kaut vai prasīs to pašu cigareti atbildēsim Latviski. Nav jābaidās no tā ka dabūsit pa galvu jo atbildējāt Latviski, mūs sargā Latvijas Policija. Jā protams pats arī neesmu ideāls un neesmu Artusa vietā un nesēžu Valdības solā, bet tas nav priekš manis tā pat kā daudziem citiem, tapēc katram ir sava nozīme šinī pasaulē, un mūsu ir Sargāt Latviju.

Kā ? Tas lai paliek katram savā ziņā, galvenais ka Jūs ko darat.

Priecīgus Jums visiem svētkus. emotion

Vēlies palīdzēt ? Blaso! Par darbu jauniešiem bez Krievu valodas prasmēm!

https://manabalss.lv/jauniesu-diskriminacija-darba-tirgu/show

Lūdzu gaidu atbildes Komentāros:

1338 30 167 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 167

0/2000

haha, jāsmejās ka Krievijai viss tikai tāds sīkums un visi tik patriotiski noskaņoti! emotion Tad rodas jautājums, ko tie patrioti vel meklē šijā nabadzīgajā Latvijā, kur tiek apspiesti un visādā citādā veidā tiek aizskarti,bet nebrauc uz vareno kaimiņzemi, kurai pāris miljardi neko nenozīmē?! '' Skumjā'' patiesība ir tāda, ka ik dienas no Krievijas aizplūst neeeeenormālas naudas summas, kas jau espt pārspējušas pat pasimistiskākās prognozes un tas pavisam noteikti nav nekāds sīkums, visi jūt ka pārmaiņas nav tālu. Ja tas būtu sīkums, nebūtu gandrīz dubultota procentu likme aizdevumiem, respektīvi no 10 % uz 17 % + vel rubļa kritums un algu necelšana, beigās parastam iedzīvotājam ticu, ka nepaliek pat striķim, pēc ikmēneša kredīta maksājuma. 

Pieraduši pie eiropas labumiem un demokrātijas, visiem ir tiesības, pat okupantiem, tāpēc jau var vel nomelnot valsti kura laipni uzņēmusi, devusi apstākļus lai integrētos, bet pretī saņemt pārmetumus, ka krievijā ir labāk. VIsiem neapmierinātajiem-  Katru dienu iet vilciens, pāris stundas un esi laimīgajā zemē. Bet te jau var likt likmes kā totalizatorā, kur nonāksi ātrāk, atrāposi uz ceļiem atpakaļ, vai turienes cietumā, jo tiesības uz kādām visi bļāvēji te ir pieraduši, tur nav pat uz pusi, pat spokos rakstu iespējams  švaki vai drīz varēsi ielikt, tā kā var sanākt pamatīgi aplauzties...  Cerams ka laiks saliks visu pa vietām. 

5 0 atbildēt

Tas, ka strādājot Rīgā, par spīti krievu valodas neznašanai, kāds veikala klients var atļauties bļaut uz Tevi ar tekstiem " Kā Tu vari izdzīvot Latvijā bez krievu valodas.? Ko Jūs jaunieši vispār domājat .? " Tas ir tas nerespekts kādēļ mēs viņus neieredzam, jo diezgan liela daļa krievu Latvijā - Rīgā uzskata, ka ikvienam ir jāzin krievu valoda un pašam ir tikai minimālas Latviešu valodas zināšānas....

5 0 atbildēt
Krievi ir kaitinošākā no Latvijas mazākumtautībām. Runā krieviski, svin Latvijas okupāciju un vēl sauc latviešus par fašistiem. Tādiem krieviem gribas izmaksāt biļeti uz Maskavu. emotion
5 0 atbildēt

nost ar urlam!!!lai savac savas semenes un adidas,un laiz prom uz roginu

6 1 atbildēt

Pilnībā piekrītu. Pati saskaros ar šo problēmu- man OBLIGĀTI jārunā darbā krieviski, ja ar mani klients tā runā. Lielākā daļa kolēģu krievi, tāpēc reāli neko nevar padarīt, ne pasūdzēties, ja pats priekšnieks krievs.. Ja runāju latviski ar krievu, kas pat dažreiz izliekas, ka nesaprot latviski, man darbā uzreiz pārrunas.. Un visur tā, kur ej, tur tev krieviski bliež virsū, ka runā latviski, nonievā tevi. Vienkārši unikums.

Vismaz šodien uz ielas sanāca krievu nostādīt ļoti neērtā situācijā- jautāja, kur jāiet, es atbildēju latviski, viņš ilgi mēģināja mani piedabūt atbildēt krieviski, jo neko nesaprata no mana teiktā. Beigu beigās pateicu, ka krievu valodā netaisos runāt, viņš ļoti apjuka un izskatījās pat nokaunējies, ka neprot kārtīgi valodu. emotion

4 0 atbildēt

PSRS laikā dalīja dzīvokļus karavīriem, kuri bija nodienējuši diezgan ilgu laiku armijā. Kad Maskavas un Sanktpēterburgas dzīvokļi bija aizņemtas, nākamā lielā lielpilsēta, uz kuru visi devās, bija Rīga. Tā nu lūk vairākas krievu paaudzēs dzīvo Rīgas siltajos dzīvoklīšos. Uz Krieviju viņiem nav jēga, tur jau tāpat krīze + visiem tagad ir "lielie" naidi pret Krieviju, tāpēc dzīve EU ir izdevīgāk krievu tautības pārstāvjiem. 

4 0 atbildēt
Redzi. Šajā rakstā tu minēji Latviešu krievus un varbūt kādu mūsu mātes Krievijas bez smadzeņu radījumu. Bet pārsvarā. Krievu zemītes Krievi tev neuzbazisies ar to visu ko minēji. Daudzi pat runas ar tevi angļu valodā nevis krievu. Un kāpēc krievi kas šeit ir nebrauc atpakaļ uz Krieviju? Jo arī tur viņus ienīst.
4 0 atbildēt

joben rusišen pisen cu svoi dzimten mazer faker

4 0 atbildēt

Godīgi tracina šāda veida rakst. Nevaru nepiekrist ,ka ir jāmācās latviešu valoda, bet lielākā daļa Latvijas iedzīvotaju, kuri ir krievi ir dzimuši PSR un tajā laikā valstī varēja izdzīvot bez latviešu valodas un to nemācijās tik cītīgi un nevajag teikt ,ka jūs to darītu, bet visi tāpat viens otru cienija. Bet tagad visi baigie PATRIOTI, bet paīstam tie ir tikai tukši vārdi vai kā šajā gadijumā tukšs raksts.Mēs paši latvieši aizbraucot uz dzīvi anglijā , valodu neiemācamies, protams nevisi, bet lelākā daļa. Bet to jau neviens neatzīst.Protam vainot tikai citus. Es gribētu paskatīties uz jums kā jūs iemācītos valodu ,ja 1991.gadā jums pieņemsim būtu jau 50gadu. Mācoties skolā 12 gadus lielāka daļa angļu, vācu valodas nespēj iemācīties sarunas līmenī, bet no citiem to pieprasam. Un KRIEVU jaunieši ,kuri ir dzimuši pēc 1991.gada gandrīz visi brīvi runā gan latviski gan krieviski, tāpēc var secināt ,ka ap 2040-50 godu visi latvijas krievi runās latviski.Uzskatu ,ka dzīvojot Latvijā vislabākajā gadijumā ir jāzin abas valodas, lai bez problēmām sazinātos ar visiem un cienītu visus.emotion

4 0 atbildēt
Itkā Kaimiņš būtu vienīgais deputāts.
4 0 atbildēt

Es latvijas patriotus bet man ir draudzene krieviete, driiz buus sieva, vinja neatljaujas ne vaarda krieviski ar mani runaat.

4 0 atbildēt

Dirst pisies jobanais dauni!

5 2 atbildēt
Es atbildēju, bet latviski. Problēma bija tā, ka viņš pat nesaprata. Cieņai nav jābūt tikai latvietim pret krievu, bet arī otrādāk. Ja esi tāda krievumīle, tad nelasi patriotiskus rakstus, jo šos rakstus komentēs daudz savu zemi un valodas mīloši cilvēki, kuri neuzskata, ka cieņa pret līdzcilvēku nozīmē aizmirst jebkādus principus, piemēram, pašvērtējums kā latvietim.
3 0 atbildēt

viņi visi smird, bezsmadzeņu radības

3 0 atbildēt
Rīga vai tad nesāka vākt parakstus par Latvijas Republikas pievienošanos krievijas federācijai (Jā, mazie sākumburti ir speciāli!!!)? Ja tā, tad satiekot to, kurš vāc tos parakstus, viņam riktīgi ielikt pa muti. Lai neceļas, lai pielec!
3 0 atbildēt
Es visur meginu runat latviski.Ja krievvalodigais mani saprot latviski un vinjam nav poblēmas runāt mūsu valodā,man ir patīkami ar sādu cilvēku kontaktēties un man nav nekas pretī sarunak arī krieviski.nessmu rusafobs bet tev ir jamak un jazin tas zemes valoda kur mitinies.mani pat kaiminiene krieviete 4 maijā apsveica svētkos latviski,kautgan vina nekas nebija pat iepīkstējusies latviski.A tie kas nesa savas okupantu lentes ir janosauj.
3 0 atbildēt

nu vinji te arii iepluda no padomijas laikam , kad rupnicu apkartee saceela dziivokllus nu un gjimenes ka jau ta jau runaja krieviski un vinjiem labak visu pa krieviski un krievija ir taka vinju balsts laikam vai kas tapec te lecaas... .vinju mentalitaate jau arii ir dirsiga[procentali/lielako ties] Tapec raksta autoram konkreti pieriitu lai brauc atpakall PSRS ir beidzies. 

3 0 atbildēt
Ar tirgus pipļukiem jāruā tikai latviski,nezin-ej pie tā kas zin.ja visi tā darītu tās vecās penzenes ātri vien ieslēgtu mūsu valodu.
3 0 atbildēt

Paši latvieši jau ir vainīgi pie tā ka krievi nemācas runat latviski. Situācicja sekojoša - sarunājas 3 latvieši un 1 krievs, kā jūs domājat kādā valodā notiek saruna? Protams krievu! emotion 

3 0 atbildēt
Pēc savas 13.janvāra "revolūcijas" iecēlāt ушакову sev par rižskij mer, tagad ceri, krievus saemā dabūt?. veru, ka DP tevi labi izdupsēs.
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »