local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais tautas varonis Artuss Kaimiņš?!88

247 9

Skandalozā radio raidījuma "Suņu būda" vadītājs Artuss Kaimiņš kandidēs Saeimas vēlēšanās, un, šķiet, ka šis fakts iedzīvotājos izraisa dalītas jūtas. Kā ir ar Tevi? emotion





247 9 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Viens vecāku paziņa arī tika uz Saeimu. Iepriekš visu laiku runāja par atbalstu zemniekiem, par lielāku naudas piešķiršanu no Eiropas, ka labums viņiem būs liels.

Cilvēki noticēja, sabalsoja un arī viņš tika.

Satika viens viņu pēc kāda mēneša un jautāja: "Kur tad esi palicis ar saviem solījumiem, ko izteici pirms vēlēšanām?"

Un viņš atteica: "Kā man Saeimā teica visi tie, kas jau tur ir ilgu laiku. Ņem naudu un klusē un seko baram, ja nē, tur ir durvis, atradīsies kāds cits tavā vietā, kurš būs gatavs to darīt!"

62 0 atbildēt

Katram sava galva un jādomā par ko balsot, neesmu pret Kaimiņu, drīzāk par, BET dzīvs piemērs ir Zatlers - pilnīga izgāšanās, neticu, ka arī Šics tajā partijā kautko izdarīs

Mans rezumē par partijām, ko es arī cenšos izplatīt citos portālos un daudzi mani nobano   emotion

Vienotība - Maximas traģēdija, Metalurgs, vilcienu iepirkums, radari, Citadele, Re&Re sponsors, aizbraukušie latvieši, uzturēšanās atļaujas, Krājbankas maksātnespēja, vienotības administrātori saņem 500,000 euro MĒNESĪ ! SC - Maximas traģēdija, Putins, Kremlis, otra valsts valoda Latvijā, Rīgas brīvostas mahinācijas, to vadītāji braukā ar retro rolsroisiem un bentlijiem milzīgie parādi domē, rīdzinieku kartes un citi naudas atmazgāšanas veidi https://www.youtube.com/watch?v=8bWxRy-9NXA Sudraba - nezināmas izcelsmes partijas biedri, kas nemaz neprot latviski, nauda no krievijas un oligarhiem, un velns viņu zin no kurienes vēl, MELO par latviskumu, lai gan partijā figurē krievu valoda, izmestie partijas biedri BEZ jebkāda iemesla un paskaidrojuma ZZS - Lembergs! Pāris vecu stagnātu, padomju deputātu no kuriem izmaiņas nesagaidīt NA - vārdu un solījumu maz, darbu tikpat, ja notiek kāda šmuce, tad nolien klusi kā pelītes... Repše, Šleseri un Kalvīši, Godmaņi - cilvēki, kuri gandrīz iznīcināja mūsu valsti, to vadot kā tādu biznesa projektu, tagad lien atpakaļ mēģināt to darīt vēlreiz...

31 1 atbildēt

Nezinu, bet vismaz cilvēks vēlas kaut ko mainīt Latvijā, vai tas ir slikti?emotion

33 4 atbildēt

Cilēks jau interesants... Augstprātīgs, visus uzskata par idiotiem. Par lietām pietiekami informēts, bet no viena skata punkta, uzspiež savu, neuzklausa cita viedokli. Skandalozs līdz ar ko populārs. Zin kā uzrunāt tautu, ieinteresēt tos. Egoists, bez ētikas normām.

Viņš jau pats teica, ka sākumā, tas skandilozais šovs, ar huligānisku pieskaņu bija for fun. Ieguvis plašu rezonensi publikā, redzot tam turpmāku pieprasījumu, iet tālāk jau ar politikā. 

Visvairāk besī, ka viņš nodirš citus, bieži ar bērnišķīgiem nepamatojumiem, provokācijām un pārmet kāpēc nesniedz konkrētu atbildi, bet pats nav labāks, un uz jautājumiem viņam vienmēr augstprātīgi cenšas novirzīt citu tematu un neatbild uz jautājumiem.

Karoč! Cilvēks ar lielu EGO, nepunktualitāti, tāds pagalma neaudzināts huligāns. Es labrāt redzētu ko tad viņš tādu labu izdarīs Politikā, bet balsot par viņu nebalsošu, jo patreizējā pasaules situācijā ar Krieviju, jādara viss, lai Saskaņai būtu iespējami mazāks balsu skaits un Krievijai loma Latvijas politikā. Tāpēc jābalso vienkārši par partiju kurai lielākie reitingi pēc Saskaņas, pozitīvas izmaiņas tā nesasniegsi, bet galvenais, lai Krievija te nesāk saimniekot, tad mums nebūs nekā!

28 6 atbildēt

Ja būtu jēga, padomātu, bet reģionālā partija netiks, lai kā censtos, tikai izšķiesta balss un laiks. Nu na ...

16 0 atbildēt

Padomājiet, pirmkārt, cik balsis Šica (un nevis Kaimiņa) partijai vajadzētu, lai Kaimiņš tiktu saeimā. Viņi nekad to nesasniegs.

Otrkārt, kā jūs iedomājaties, ka cilvēks, kurš pusotru gadu ir nolamājis gandrīz visus politiķus pēc kārtas, spēs izbīdīt kādu ideju? Kurš gan gribēs ar viņu sastrādāties? Diplomātiju un ētikas normas arī ir jāievēro.

Treškārt, projekts "Esi atbildīgs" jau pierādīja Kaimiņa ''spējas'' izveidot veiksmīgu ilgtspējīgu projektu.

Ceturtkārt, pagaidām vienīgais par ko Kaimiņš stāsta ir Maxima traģēdija. Nevienā citā jomā viņam nav zināšanas, kādas nepieciešamas politikā.

Turpināt?

18 2 atbildēt

Egoistisks kretīns kurš prot gudri pārbļaut oponentu, bet pats konkrētas atbildes sniegt neprot. 

Ok, informēts viņš ir pat pārāk labi, bet tomēr.. 

Varbūt viņam pamācīt ētikas normas?

16 3 atbildēt

Brauc ar muti kā tāds krievs, reitingus lasa ar to, ka rupjš un netaktisks, taisa sev karjeru uz puspatiesībām un nepārbaudītiem faktiem. Ideāls politiķis krievu izpratnē! Latvju Žirinovskis. Tāda tikai politikā vēl pietrūka.

17 4 atbildēt

Gorilla žaketē ar ambīcijām uz politiķa karjeru. Garām.emotion

11 0 atbildēt

Kā jau vienā rakstā minēju... -Ja visi sūdi smird, tad izvēlies to, kurš mazāk smird. emotion

10 0 atbildēt

Nu es uzskatu, ka atdot balsi par partiju kas nesaņems vajadzīgos 5 % lai tiktu saeimā ir tas pats, kas sadalīt balsi vienlīdzīgi uz tiem, kas tiks. tas nozīmē sadalīt to arī daļēji ar Saskaņas partiju. Tā jau ir valsts nodevība!

9 0 atbildēt

Par viņu es nebalsošu toč.Lai labāk sež savā suņu būdā.

9 1 atbildēt

pārāk augstprātīgs,ar zemām zināšanām!

7 0 atbildēt

Kārtējais klauns ar lielu muti un bez jebkādas saprašanas mums nav vajadzīgs... 

10 4 atbildēt
Manuprāt, nav par ko balsot. Kārtējais gads, kad jābalso par kaut ko, tikai, lai krievi netiktu iekšā...
6 0 atbildēt

Nekad savā mūžā neesmu interesējies par politiku - nebūtu Kaimiņš tā ņēmies,tā arī nebūtu iedziļinājies politiskajā situācijā mūsu valstī!  Un nesakiet,ka esmu vienīgais,kura uzmanību politikai pieskaitija tieši viņš!

5 0 atbildēt

Balsojiet tik tālāk, lauku iedzīvotāji, paši aprausieties no zoodārza, kas te tiks ieviests pēc neilga laika, ja šo fruktu ievēlēsiet! 

6 1 atbildēt
Po*** labāk Kaimiņš,nekā visi vecie šmaras
6 2 atbildēt

Būs mums Latvijā savs Žirinovskis.

4 0 atbildēt

Sākumā nezināju, kas tas ir emotion Nu kur jūs ejat, tauta, nu tiešām nav kāds normāls cilvēks, kas domā līdzi? Radio raidījuma vadītāja darbs nav tas pats, kas strādāt saemā...

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »