local-stats-pixel fb-conv-api

Kā čakarē latviešus!?163

1764 33

Sveiki. Šis nav raksts par to, lai reklamētu, ka svešā zemē labāka dzīve, bet gan raksts par to, kā čakarē Latviju un Latvijas tautu. Šinī rakstā nav nekas vērsts arī pret kādu konkrētu veikalu vai uzņēmumu.

Es vēlējos iegādāties dzērienu CocaCola. Bet šoreiz negribēju lielo divu litru „cisku”, arī ar 0,5l man būtu par maz, tādēļ paņēmu 1l Colu. Dažos veikalos ir tāda atrodama un izskatās šādi:

1764 33 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Es varu patei8kt tikai vienu, kā jau daudzi komentāros manuprāt to jau ir izteikuši! Tātad vai neesat ziņās (pa radio, tv u.c) dzirdējuši cik mūsu Latvija ir bezatbildīga valsts, jo daudzi ir sūdzējušies, ka iebraucot Latvijā nav ceļš kārtībā u.c problēmas?! Manuprāt, ka nav brīnum skaut ko tādu ieraudzīt, jo tāda tomēr ir mūsu valsts un tur NEKO, atkārtoju vēlreiz, NEKO NEvar darīt. Varbūt ir tikai viena izeja, bet diez vai tā nostrādātu - tātad mūsu valdība varētu pieņēmt lēmumu sakārtot visas Latvijas problēmas (piem. kā ceļu varētu normālu sataisīt), un tad mēs varētu dzīvot labā Latvijā, kā dzīvo citas pasaules cilvēki savās valstīs! Tās bija manas domas, ja kāds nepiekrīt vēlētos saņemt vēstules un uzklausīt, Jūsu domas. (man ir 12 gadi, ja kas.) emotion

2 0 atbildēt

vismaz, jo vairaak atklaasim jo labaaka valsts kluusim

2 0 atbildēt

Labs raksts  +  tev no manis emotion

2 0 atbildēt

kas tev tas pa nenormālu veikalu kur tu iepērcies? :D

2 0 atbildēt

Ja ta godigi kolau 0.5 stila pudele pec garsas nesalidzinat ar .1.25 vai 2.0 litriem pavisam cita garsa

2 0 atbildēt

labas raksts un ja cakare latviesus

2 0 atbildēt

nu es jau arī Rīgā dzīvoju tikai nedēļas lielāko daļu. protams, ziemā netīrais sniegs ir pelēkāks, taču kopumā Rīgu uzskatu par zaļu un krāsainu pilsētu

2 0 atbildēt

Nodokļus pieskaitīji? Ir valstis kurās ir Coca-cola ražotnes un tātad visi nodokļi un transporta izmaksas ir daurz mazākas. Tiem pašiem veiklaniekiem taču vajag kaut ko nopelnīt.

2 0 atbildēt

man ta cery garsoja ;)

2 0 atbildēt

to 2 l kōlu, kurai vēl klāt ir cik tur pa brīvu maximā taču var nopirkt par 99 sant ....

a šeit 1 l par 1, 75..... wtf? kur ir loģika???

2 0 atbildēt

Tiešām interesants raksts un ir par ko padomāt.

Jā, ceru redzēt BezTabu apspriežot šo tēmu ;)

2 0 atbildēt

a varbuut kad latvija ieviesiis eiro tad arii tie automati dos tadu pashu naudu kaa rakstiits uz pudeleem? nu es nezinu man vnk taa liekas :)

2 0 atbildēt

Tur kur es dzīvoju ķiršu coccacolu 2,5L var nopirkt par kautkadiem 60santimiem emotion

 

2 0 atbildēt

pirmajā bildē cocacola pudele ir tāda pati kā schweppes pudele blakus

2 0 atbildēt

Kas pērk kolu 1.75 LS????????????

2 0 atbildēt

Dzirdēju kad no jaunā gada palielināja pvn bet nedomāju kad tas būs tik augsts emotion emotion

2 0 atbildēt

žēl ka Tev nav niks un savs profils, varētu personīgi aizrakstīt. bet visiem varu pateikt, ka jau labu laiku nedzīvoju Latvijā. Esmu dzīvojis vairākās labi attīstītās Eiropas valstīs, kuras par krīzi nesūdzas. Biju uz Zsvētkiem Latvijā, un šis raksts ir par to, ko tur redzēju! Tā kā nesauc skaļi to ko nezini...

2 0 atbildēt

Puis, gaidu, ļoti gaidu atbildi uz manu komentāru.

 

Čali? WTF??? Tiešām? Kur tu esi redzējis 1L pudeli lielveikalā? Man liekas, ka viņas pārdod tikai un vienīgi narvesen, plus punkts, nu tajos mazajos veikaliņos. Tā pudele,kas ir 1. bildē, tā galīgi nav 1L pudele. Šajā rakstā kaut kas nav tīrs. Nevar tā būt, ka 1L pudele maksā virs Lata, ja divlitru pudele maksā 59 santīmus super neto. Neliekas pašam dīvaini? Un kur vēl tāda forma pudelei???? NU WTF???? Kur tu esi redzējis tādu formu kooolai? Čali, man liekas, ka tu visus vnk čakarē ārā.

 

Tad vēl par 1. bildi. Kas tur notiek? Kāpēc tai cenai fons ir TIK FAKING BALTS, bet otrai pelēks, kā parasti ir.

 

Kāpēc neesi minējis kādā eiropas valstī tu esi bijis??? 1.09Eiro. Koola maksā virs 3 eiro čali. Pats dzīvoju Īrijā, un tur kola maksā 3 ar kko.

 

Varu derēt, ka tu esi nofočejis pirmo bildi kaut kur ārzemēs, jo tur uz pudeles noteiki ir tādā formā kā bildē.

 

Kāpēc, tad nefočēji normālo koolu, bet gan ar ķiršu garšu???

 

Kr4, varbūt kaut ko nepareizi pateicu, bet tu čakarē tagad smadzenes.

 

Un zini ko es atklāju vēl?? 1. bildē uz pudeles uzraksts ir vācu valodā. Uuun vēēl otrajā bildē vārds "phand" tulkojumā no vācu valodas ir ķīla. Tātad, tu esi bijis vācijā, pirmā bilde uzņemta vācijā, otrā arī. atklāju tevi, ne??

 

Man vienalga, ka kko nepareizi pateicu, bet noteikti zinu, ka šis raksts ir totāls FAKE!!! Pietiek vien ar to, ka Latvijā divlitru kola maksā 59 sant, bet tev nez kāpēc  1 litrs maksā 1 ar kko. Haha... Gaidu atbildi uz šito komentāru, kā tu attaisnosies??? Kas ir puis, vairs neesi tik gudrs , ne???

3 1 atbildēt

neviens nevienu necakare.. pērc divlitriigo pa 1ls izdzer litru un met ārā, nevis nopērc 1l pa 2ls un 4iiksti... tās pudeles ir prieks cilvēkiem, kas grib iztērēt 2ls par 1l stikla pudelee... cita lieta ir par to otreizeejo lietosanu, tam es varētu piekrist.. turklaat tai otrai etiķetei nav nekur rakstīts, ka tie ir eiro.. varbuut cita valuuta..

2 0 atbildēt

Jā latvija Plaukst :D

2 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »