local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tevi ir viegli nohipnotizēt?98

1441 13

Daudzi no jums iekš Tv ir redzējuši, vai kur lasījuši par cilvēkiem, kas hipnoticē, vai tikuši nohipnotizēti.

Varu teikt tikai vienu - es tam ticu. Un ne velti, jo pagājušajā nedēļa Pats, reāli tiku nohipnotizēts un darīju to ko teica, kā arī zināju to, ko nezināju (wtf ne ?!) , bet tas ir cits stāsts ;D . Pēc tās reizes izdomāju vairāk painteresēties par šo lietu un pataisīt gudrākus arī jūs ;D

Sāksim ar to, ka visi cilvēki ir dažādi, tāpēc ne visus ir viegli nohipnotizēt, bet dažādi pētījumi ir pierādījuši, ka 20% cilvēku vispār nevar nohipnotizēt, savukārt 10-15 % cilvēku hipnozei pakļaujas ļoti viegli. Pārējo nohipnotizēšanas iespēja ir vedēja.

Lai pārbaudītu, apmēram, kurai grupai tu piederi, pārtulkoju arī 3 vispopulārākos testus:

1441 13 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Es gribēju lai mani nohipnotizē :(

2 0 atbildēt

Augstskolā man mācīja, ka hipnozei pretoties spēj tikai kādi 4% cilvēku. Pārējos var viegli čakarēt. Tāpat arī iemācīties to var jebkurš.

2 0 atbildēt

Bet jā, es ticu, ka tas viss ir reāli, nu, viss pārdabiskais, vnk mēs to nepamanām.

2 0 atbildēt

Nr.1- Man bija pirmās bildes 2 acis.

Nr.2- Es atrāvu momentāli.

Nr.3- Man ar tevi sakrita tikai 2 atbildes.

1 0 atbildēt

Pēc visa spriežot, mani ir vidēji viegli nohipnotizēt, un šitam visam ticu. 

Man vectēvam bija dvīņu brālis, un viņš man ir stāstījis par viņu, ka vienreiz kad viņiem abiem bija ap 18-25 gadi, viņus mamma aizsūtīja uz veikalu un iedeva 1ls maizei. Viņi iegāja veikalā, un vectēva brālis pačukstēja, ka tulīt parādīs ko viņš māk. Veikals bija tukšs, tikai kasiere stāvēja. Nu, tas brālis tā pieiet pie kasieres, un sāk riktīgi skatīties acīs. Tā kasiere paskatījās uz viņu, bišku noraustījās un vispār neko neteica. Tā tas brālis vnk sāka teikt visu ko vajag - maizi, pieno, polšu, cigaretes utt., un beigās tā kasiere no tā 1ls izdeva vēl naudu. Nu tā tas brālis piegāja pie mana vectēva, un teica ka tas ir viņu noslēpums. Man bija tāds šoks kad vectēvs par to pastāstīja, jo iepriekš nekad kaut kam tādam neesmu ticējusi.

1 0 atbildēt

Manā pilsētā, čigājiete ieiet veikalā un iznāk no veikala ar naudu. Pārdevēja nesaprašanā, kāpēc tā darījusi.

1 0 atbildēt

Visi ir hipnotizējami, tik vajaga pareizo pieeju. Mēs pat nezinam  cik reizes mūs dienā nohipnotizē ar mārketinga trikiem utt.

1 0 atbildēt

ir dažādas hipnozes - tiešā un padziļinātā, un arī zemapziņas laikam. patiesība ir tāda ka viss par ko tu pietiekami nepadomā ir zemapziņas hipnoze, kura rodas no visa apkārtējā. piemērs - pagāji garām divām reklāmām par šokolādi - neko nedomāji, vienkārši gāji, un veikalā nez kāpēc paņēmās tieši tāda šokolāde pat ja nevajadzēja, un tu pat neatceries tās reklāmas. 

mani laikam nekad neviens nav nohipnotizējis, vismaz cik es atceros. tāpēc gaidu izdevību jebkurā brīdī. 

var veikt eksperimentu skatoties uz kaut ko vienmērīgi kustīgu kamēr otrs lēni runā un saka lai nedomā ne par ko utt. 

otrs ir runāt vienu bet darīt citu. piemērs - sarunājos ar kasieri (ne pa īstam) - nu tad man te ir desmit eiro, un kā jums šodien iet, grūti vai ne? līdz mēneša beigām tikai desmit dienas, un nauda arī ātri aiziet. tagad kad tie eiro.... - dodu piecīti (vai ar citām naudas zīmēm līdzīgā izmērā) kasiere paņem kā desmitnieku un skaita nākošajam preci. bet jāskatās acīs kad runā. 

trešais variants - pēkšņas kustības ar roku gar acīm un atslēgvārdu teikšana beidzas ar nozīmīgu frāzi - kurā ir ''tagad''

 

Patiesība ir tāda - viss atkarīgs no cilvēka rakstura un no tā vai viņš grib tikt hipnotizēts. 

1 0 atbildēt

Es tāpat neticu kkādām teorijām, tas jāpārbauda praksē. x)

1 0 atbildēt

Man it kā sanāk, ka praktiski neiespējami nohipnotizēt.

Tik nezin kāpēc lekcijās sēžot es bieži attopos un neatceros pēdējas 10 min, vai arī braucot mājas atceros tikai to kā mašīnā iekāpu.

Noteikti mani nohipnotizētu un atcerētos visu, kā pāli visas dziesmas, kuras nezināju. emotion

1 0 atbildēt

Varavīksnene gandrīz pilnībā redzama.. Centos cik vien var iestāstīt, ka rokas ir salipušas un saslēgtas, bet tik un tā momentā atrāvu. Un testā 2i sakrīt. Tā kā esmu praktiski neiespējami nohipnoticējams :D

1 0 atbildēt

Pēc testa spriežot mani ir pagrūti nohipnotizēt. Atšķirībā no vairākuma es gan nevēlos, lai mani nohipnotizē. :)

1 0 atbildēt

still neticu shitam jokam ;D hihiii

1 0 atbildēt

Uz manīm hipnozes nedarbojas - vairak kārt parbadīts :D

0 0 atbildēt

Man varaviksnene pilnīgi ir redzama,rokas atrauju momentāli un nekas nesakrīt.....nav brīnums ka nekad neesmu ticējis hipnozei

0 0 atbildēt

Deeem, man skarita tikai viena atbilde.

Un acu zilites ir knapi paslepushas. Euu tas nav intresanti. 

Bet raksts izglitojosh. emotion

0 0 atbildēt

ja skatos uz meiteņu dibeniem, tad ļoti vienkārši nohiptonizē emotion

0 0 atbildēt

Būtu jauki, ja mēs tiekam hipnotizēti, tad mums somā vai kabatā nevajadzētu svarīgās lietas, piem, nauda, mobilais, atslēgas, tad nevarēs piesieties par to emotion

0 0 atbildēt

Es esmu nenohipnotizējams! FUCK YEAH!

0 0 atbildēt

Man patika , tikai nesapratu to par varaviskni .  Mani ir 50/50 viegli nohipnotizēt , nemaz negribu lai kāds mani mēģina hipnotizēt .

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »