local-stats-pixel fb-conv-api

Vai BIGFOOT ir arī Latvijā?52

396 4

Šo rakstiņu esmu izveidojis lai meklētu cilvēkus, kuri varētu būt liecinieki interesantiem notikumiem, kas, varbūt, tiek noklusēti. Bet pilnīgi veltīgi – tā varētu būt vērtīga informācija, ja izrādītos, ka nav bijusi tikai bērnu fantāzija!

Šis stāsts ir ļoti sens. Tas notika kaut kad tad, kad ēkā, kas redzama nedaudz zemāk atradās bērnu sanatorija “Gaujaslīči” netālu no Cēsīm. Šobrīd tur saimnieko Svētās Ģertrūdes Evanģēliski Luteriskā draudze.

Tātad, Kad mani mazu puisēnu aizveda uz šo veselības veicināšanas iestādi – sanatoriju “Gaujaslīči”, visai drīz no citiem bērniem es uzzināju, ka zem ēkas, kurā atradās sanatorija dzīvo ‘viņš (tas)’. Daži, kas bija pietiekami drosmīgi esot redzējuši viņa acis tumsā, kad ieskatījās caurumā zem ēkas pamatiem.

Parasti gan bērni centās apiet šo caurumu ar līkumu.

Taču reiz es pamodos no pamatīga trokšņa. Mana guļamtelpa atradās 2.stāvā. Pirmajā stāvā atradās guļamtelpas sīkajiem (apm. 3-5 g.v.). No turienes tad arī nāca tas briesmīgais troksnis. Bērnu izmisuma un baiļu spiedzieni un raudāšana.

Saprotams, mēs jau arī nebijām nekādi lielie. Vecums no 10 līdz 15, tāpēc, dūšas mums nepietika, un neviens negāja skatīties lejā, lai uzzinātu, kas tur notiek?

Taču no paša rīta viss noskaidrojās – mazo bērnu guļamtelpā bija ienācis ‘tas’. Esot pastaigājis starp gultām, tad aizgājis uz spēļu istabu.

Kad nekavējoties aizgājām uz spēļu istabu atradām tur nelielu nekārtību. Parasti pirms gulēt iešanas mums bija jāsakārto rotaļlietas. Bet tajā rītā tur bija neliels juceklis, it kā tur kāds būtu kaut ko meklējis.

Un te nu gan fakts, kuru redzēju pats ar savām acīm – lielajos plastilīnā pikučos, kas atradās tiem paredzētajās kastēs, bija redzami skaidri ļoti lielu priekšzobu nospiedumi. Ne gluži tik lielu zobu, kādi ir zirgam, bet vismaz 2x lielāki, kādi ir cilvēkam.

Izsecinājām, ka ‘tas’ pēc sīko guļamtelpas ir iegājis spēļu istabā, un pavandījies pa rotaļlietām, ir arī pagaršojis – plastilīnu.

Vēl liecība – kad biju saķēris nelielu infekciju, un tiku uz nedēļu ievietots šīs sanatorijas izolatorā – pa logu pāris reizes redzēju kādas dīvainas būtnes rosīšanos pa tuvējo mežu. To norakstu uz halucinācijām, kas radušās no augstas temperatūras.

Bet kas lika visa 1. stāva bērniem panikā brēkt? Šis jautājums mani urda visu šo laiku!

396 4 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

vai bigfoot ari latvija? wtf is that? 

nosaukums jau nekaads, iemet varbut ariii "ir", kur tas nepieciesams. Un tas nosaukums taa vien liekas, ka apstiprinosi uzsver, ka bigfoot ir citur. Kur kads video pieradijums. Musdienaas ar visiem smartphone nevar buut, ka nav video, ja lieta/dzivnieks pastaav....

0 0 atbildēt