local-stats-pixel fb-conv-api

Sātanisms. Kaut kas slikts? Nē.85

449 10

Man iznāca diskusija ar vienu cilvēku, es viņam pastāstiju, ka sātanisms nemaz nav tik slikts. Cilvēks šausmās iepleta acis un skatījās uz mani tā, it kā spoku būtu ieraudzījis.. emotion

Kas tad ir sātanisms?

449 10 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Tvaika iela tevi gaida...

4 3 atbildēt

Nekad nesalīdzini ego apmātu tēlu ar Ošo.

1 0 atbildēt

Šīs ir vislielākās muļķības kādas līdz šim dzirdētas. Citāts  "Dievs bija varaskārs diktators." - par kādu Dievu tu te runā? Nevajag jaukt pīzdu ar plaušām - resp. Reliģiju ar Dievu. Ne jav Dievs tev kaut ko aizliedz, bet reliģija - tās ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas. Reliģiju radīja tā tava mīļā tumsas pasaule lai kontrolētu ļaužu masas. Protams tagat visi nededzināsim bībeles, jo tur arī ir labas lietas ko nevarēja sagrozīt.  emotion   Nevajag jaukt sātanu un velnu ar Luciferu - kurš bija enģelis un vēl jo projām tāds ir - tikai viņš izvēlējās alternatīvu attīstības ceļu. Velni un sātans mīt paralēlajā pasaulē kas atrodas zemākā vibrāciju slānī, ko bieži cilvēki dēvē par elli - protams tur viņus dēvē citādi. Šīs būtnes barojas ar cilvēku tumšo, psihisko energiju (bailes, dusmas, naids, mantkārība utt.) kā arī viņas ir spējīgas iespaidot cilvēku  kurā valda kāda no iepriekš minētajām emociju plūsmām - piem. tos pašus "sātanistus". Nu tas tā, nelielam ieskatam.

4 3 atbildēt

Satan the great deceiver. bet pluss par to, ka ar atvērtu prātu spēj meklēt savu patiesību citiem absurdās vietās

1 0 atbildēt

tad jau atejists ir saatanists? emotion 

0 0 atbildēt

Tātad sātanisms ir brīvība un nepakļaušanās? Vismaz labāk nekā būt tāds kā Flanders

1 1 atbildēt

True... emotion 

1 1 atbildēt
galīgi pajāt emotion
0 0 atbildēt

Nailed it!  emotion 

0 0 atbildēt
Nu bībele minets , ka pirms pastardienas satans izliksies par jēru lai tikai manitu cilveci.antons levejs to pierasto satanismu ar ritualiem .... Padarija par parastam cilvekam pieņemamu!un ievilinot lamatas
0 0 atbildēt

Raksts nav labs - laba ir tēma. emotion 

0 0 atbildēt

Es ļoti atvainojos, taču es nespēju saprast, kāpēc tu izvairies no tiešām atbildēm? 

0 0 atbildēt

Cilvēks jau pats ir "kritušais enģelis", tikai ne jav tapēc ka Dievs būtu mūs izdzinis - tāpēc ka mēs paši gribējām izbaudīt pieredzi matērijā.  

0 0 atbildēt
Nja, bezjēdzīgs, saraustīts raksts, es smejos par jums sātanistiem tāpat kā par dievticīgajiem, pagānisms, lūk tā ir štelle!
0 0 atbildēt
Slima galviņa....
1 1 atbildēt

tad kp tu nepielūdz saules dievu, zevu, poseidonu, kaķus..ēdienu ..vai dajebko..bībeli sarakstīja kkāds jukušais, kapēc tad tu nepalūdz naudu dievam, veselību vai jebko ko vēlies..tpt tas nepiepildīsies...kad kāds būs saslimis.. (tpu tpu tpu) tu lūgsies vai izārstēsi ar medicīnu/zinātni??  

0 0 atbildēt

Komentāru galvenā daļa filozofu kari - Victorian, M4R3X, DzhonijsMJ, Sulfāts.  emotion 

0 0 atbildēt

Tāpat, kā Dievs, Sātans, dvēsele utt. ir tikai noumeni, kam piemīt tika jēdzieniska nozīme. Būtība, kas aptverama tikai ar prātu. Jēdziens bez pastāvošā priekšmeta. 

Cilvēks pats izvēlas, kam ticēt vai tieši pretēji - neticēt. Kam piedēvēt pašnosacītas īpašības, lai tās vēlāk kļūtu par manipulēšanas ieroci pašam sev. Arī nihilisma piekritēji grib šo NEKO, kas arī ir viņu esamība un, kam viņi ir izvēlējušies piederēt.

0 0 atbildēt
1. Sātans netika patriekts no Debesīm tāpēc, ka nepakļāvās Dievam. Viņu patrieca, jo viņš APMELOJA Dievu. Īsāk sakot, sātans centās uzlekt augstāk par savu dir.su, tāpēc arī viņu patrieca no Debesīm. 3. Sātanisms propogandē antikristu: "tu esi pats sev Dievs". Antikrists ir tas, kurš sevi sauc par Dievu, liek sevi augstāk par citiem, lai citi viņam klausītu un zemotos. Kristietība neko neuzspiež. Pat 10. tiesa mūsdienu baznīcā nav spiesta lieta - tās maksāšana vai nemaksāšana ir uz katra paša sirdsapziņas. Sātans ir pazudinājis cilvēci, apmelojis Dievu un tagad turpina manipulēt ar miljoniem cilvēku. Un tomēr atrodas tādi, kas viņu slavē un ceļ Dieva vietā.
0 0 atbildēt

Ateisms nozime ka neic ne Dievam ne vellam, tas ir dzivo ka uzskati par pareizu. tas manaa uztvere vel ir saprotams.

Satanisms nozime ka pat ja netic nevienam ne otram atbalsta satana ideju ka dumpoties ir labi un pat vajadzigi. Tas ir atbalsta anarhiju un vispareju rikosanos pec savam velmem, sevis stadisanu augstak par citiem un rikosanos preteji pienemtam morales normam savas intereses. 

Logiski ka no sadiem cilvekiem butu jaturas pa gabalu.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »