local-stats-pixel fb-conv-api

Random teorijas: Citplanētieši, tumšais bruņikieks, bībele u.c.32

539 2

Sveiki visiem spokiem. Tie, kas ir lasījuši piekto vai 3.5to daļu teorijām, zin, ka es izlaidīšu jaunu rakstu sēriju. Te nu tā ir - Random teorijas. Ir vairākas teorijas, par kurām zināms ļoti maz, un tās nav pietiekami plašas lai veidotu atsevišķu rakstu priekš vienas no tām. Un tomēr tās ir tikpat interesantas, un noteikti ir vēl spoki, kuriem arī interesē tamlīdzīgas lietas tikpat ļoti kā man. Tāpēc random teorijās varēs uzzināt arī par ne-tik-plaši zināmām teorijām. Vērtējat pēc savas izvēles, ja šis raksts jums patiks, turpināšu random teorijas. Ja nav slinkums, un patika, aizej uz manu profilu palasi vēl rakstus. emotion

539 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Es neticu ka gaisregi tiesam parego nakotni. Nakotne mainas. Es drizak ticu ka piepildas velesanas lidz ar to ja kam tic tad ta ari notiek. Burvji gaisregi da jebkurs cilveks ar spejam ir loti inteligents un darbojas logika. Tatad es ticu ka burvji biezi paredz logisku nakotni jeb izsaka savas domas un velesanos. Piepildas tikai logiskas velesanas kuras ir iespejamas un lai uzburtu kaut ko neiespejamu tas ir jaizdoma soli pa solim ta lai tas ir iespejams un ari cilvekam jabut varai un teiksanai lai to iespaidotu ar darbiem. Citiem vardiem ievelies ko logisku un izdari ta lai tas notiek. Dazkart gaisregiem ir japasaka ka kas slikts var notikt bet tikai tapec lai no ta izvairitos un tad gaisregus jeb loti logiskas butnes sauc par meliem un sarlataniem. gaisredziba jeb speja izdomat nakotni ir tikai viena no makslinieku spejam. Dievam ir jaludz soli pa solim un ja tas ir iespejams tas piepildisies ja rodas skersli tie ir japarvar. Paregot var piemeram katastrofu kuru nespej izmainit bet ta ir paredzama un ir ka sahs un mats kur nav iespeju to izbegt un Dievs bridina bet tomer visstiprakie var ari katastrofu noverst. Tapec burvji biezi kluse jo negrib but apvainoti par meliem.

0 5 atbildēt

3. Ir tādas muļķības. Ja viņi atrod pagātnes notikumus, tad kāpēc nekad netiek atrasti nākotnes notikumi???? emotion  Un, protams, pasaules gals taču arī ir jāpiemin.

0 6 atbildēt

Pirmais man šķiet ka UK, Birmingham bija nevis USA.

0 8 atbildēt