local-stats-pixel fb-conv-api

Parasta bilžu pārskatīšana līdz brīdim....39

120 3

Šodien ar draudzeni pārskatot bildes, ievērojām ko pavisam baisu, mana "barjera" starp normālo un viņpasauli sabruka.

Toreiz biju aizbraukusi uz kapiem pēc draudzenes, kura bija devusies apkopt sava vectēva kapu.Tā kā bildēs redzamā auto puse bija nedaudz ierūsējusi un krāsa izbalējusi, uzņēmu dažas bildes, lai nosūtītu krustēvam, lai redz, kas būs jāpārkrāso, pat nenojaušot par to, kas bildēs redzams. Devos mājās, ievadiju bildes datorā un tā es tur arī paliku ar muti vaļā labu laiciņu.

Ir dzirdēti daudz stāsti, redzētas daudzas bildes un video par spokiem un paranormālām parādībām, bet es līdz galam nekad negribēju ticēt, lai saudzētu sevi un savus nervus. Kā saka - ticēju tikai tam ko redzu.

Šis parastās dienas notikums tā vietā lai mani nobiedētu, ieinteresēja vēl vairāk.Parādijās interese uz līdzīgiem stāstiem un pacelās jautājumi- kapēc tieši tad, gaišā dienas laikā, tieši tajā mašīnā un kapēc tieši ar mani? Varbūt jums tas liksies smieklīgi, bet ne katru dienu kas tāds notiek.

120 3 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Koka  atspulgs, kas sakrities tā, kas veidotu sejas pantus. Nekas neparast.emotion

0 1 atbildēt

Pafotogrāfē sevi ikdienā... tā neuzkritoši, un tad varēsi brīnīties!!! emotion

0 1 atbildēt

Ja nezinātu, ka ar mūsdienu tehnoloģijām bildēs ir iespējams ievietot 100 un 1 efektu, iespējams, es pat noticētu. 

1 5 atbildēt

kaapeec tu focheeji savu mashiinu 2 reizes, ja pirmajaa reizee nebija nekaa "mistiska"? kaapeec tu vispaar fochee kapos, taa tas nedaraas..

0 5 atbildēt

Tavas draudzenes atspulgs?

0 6 atbildēt