local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi par citplanētiešiem - svešo vēstījumi36

781 4

Signāli no visuma dzīlēm. Noslēpumaini apļi laukos, vēstījumi mūsu planētas struktūrā - kopš seniem laikiem cilvēki ir lūkojušies debesīs un pētījuši dabu, lai saprastu mūsu vietu Visumā.

Taču viens jautājums paliek - Vai mēs esam vieni?

Cilvēki ir redzējuši NLO un pat citplanētiešus, taču, saziņa ar svešo būtu atslēga, kas atklātu noslēpumus par dzīvi Visumā. Daži uzskata, ka jau gadu tūkstošiem saņemam vēstis no ārpasaules.

Neseni pierādījumi var atklāt svešo mēģinājumus sazināties. Vai tie ir labas gribas vēstneši vai arī kara kungi? Un vai mēs spēsim saprast?

781 4 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Vēlos 2.daļu
2 0 atbildēt
Taisu vaļā šo rakstu, bet mani met ārā no tā. Laikam kaut kas augstāks atbildīgs par to..
2 0 atbildēt

Es ticu, ka citplanētieši ir, taču tir vairāk būtu mikroskopiski organismi kā baktērijas, kas varētu mājot uz gāzu milžu pavadoņiem, vai akmeņu planētas ar labvēlīgiem laikapstākļiem. Saprātīgu dzīvību- tas jau ir grūtāk. Tādas eksistences iespējamība ir maza, taču nav neiespējama.

es tik nesaprotu- kāpēc mēs sūtam signālus kosmosā un meklējam dzīvību, ja paši to varam izplatīt? Jo ja mēs tikai meklēsim, var paiet milijards gadu, kad Saule izcepinās uz zemes visu dzīvo, bet mēs joprojām meklēsim to dzīvību. Patiesībā mikrobus jau sūta uz citām vietām, taču to tik ļoti neafišē...

3 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

0 0 atbildēt

kā vienmēr ideāls raksts tev emotion 

4 5 atbildēt

"cilvēces izpēte...utt..iekarošanai" . fufels!

mūs nav diži jāpēta. tas tāpēc, ka mēs vēl ar vien esam lopu līmenī. katrā ziņā diži tālāk par dzīvnieka līmeni nēesam tikuši.

8 9 atbildēt

pomski kapēc tu pazudi un es tevi nosaucu par kalenu!es esmu sarkans!

0 2 atbildēt

Muļķīga aptauja

2 35 atbildēt