local-stats-pixel fb-conv-api

Neizskaidrotās teorijas62

515 10

Visi vienmēr ar lielu interesi ir uzklausījuši dažādus pasaules satracinātus notikumus un tik pat daudziem patīk kaut ko piepušķot tā, lai tas izklausītos vēl iespaidīgāk... emotion

Kā gan ir īstenībā to neviens varbūt pat neuzzinās, jo pasaule baumo ik sekundi un tieši tādēļ šajā neziņā ko izraisa paši cilvēki, vairs pat nezin kam tad īsti ticēm un kam nē...

Reklāma
Reklāma
515 10 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 62

0/2000
AJ avatarsAJ

Raksts ļoti labs, bet smieklīgi, ka viss, kas te atgadījies ir no ASV.

0 0 atbildēt

Par globālo sasilšanu skolotāja reiz stāstija, ka tas esot vienkārši uztaisīts, lai novērstu cilvēkus no kādām krīzēm, utt. Tas pats ar putnu gripu, cūku gripu. Tos uztaisa, lai cilvēki palaistu garām ko tādu, ko nevajadzētu zināt..Nez cik tur patiesība, bet nu varētu pat piekrist. Tāpat ar mēness būšanu. Tur ir daudz argumentu un pretargumentu. Nepierādīsi kamēr pats neuzkāpsi uz mēness...

 

Un vispār, pasaulē daudz kas tiek slēpts no normālajiem cilvēkiem, imho.

0 0 atbildēt

Man jau likās kad 4. tēma būs Pasaules Gals :D, raksts labs,še tev TREKNS +

0 0 atbildēt

2. bildee, tas nebija nekaads NLO, tas bija pashu militaaru radiits lidaparaats kursh avareeja un peec tam detaljas tika savaaktas, lai par to neuzzin, ka vinji izmeegjini jaunus lidaparaatus... pilns internets ir ar video, kur par to staasta...

0 0 atbildēt

Cienīgs OC raksts! ++

0 0 atbildēt

Tev ir uzskates matereaali, ka krievi ir bijusi uz meeness? :D

0 0 atbildēt

2. nav noslēpums, ir pat fib oficiālajā mājaslapā atklāti dokumenti, kur ir aprakstīts rozvelas negādijums.

0 0 atbildēt

par 11 septembri, Kenediju un Perlharboru stāsti ir sagrozīti. Nezinu, vai esi nepareizi pārtulkojis, bet nav tā kā esi uzrakstījis.

0 0 atbildēt

Ir nācies satikties un papļāpāt ar musulmaņiem un arābiem. Un vsi kā viens apgalvo, ka tie nebija teroristi, kas notrieca Pasaules tirdzniecības centru, bet gan paši amerikāņi, lai būtu iemesls sākt karu pret terorismu un iegūt kontroli pār naftas atradnēm. Ļoti daudz dīvainas lietas tai visā iekšā. Personīgi es nezinu, kam ticēt vairāk.

0 0 atbildēt

par 5. nepiekritīšu viņš zināja ka japāņi uzbruks, bet ka uzbruks perlharborai uzzināja stundu pēc tam kad tas bija noticis 

0 0 atbildēt

2.Kenediju nošāva kāds neamerikānis (aizmirsu vārdu),jo viņš uzskatīja ka Kenedijs bija krievu spiegs,jo Kenedijam bija sieva krievu tautības emotion

0 1 atbildēt

Nu globālā sasilšana agrāk bija liels drauds, jo tad vēl bija atļauts ražošanā lietot kaut kādu konkrētu un bīstamu gāzi(neatceros nosaukumu), kas ilgi nenoārdijās un ozona caurumu arī izveidoja, bet tagad, kad tā viela tika aizliegta, ozona caurumi jau paši sāk aizlāpīties. Un tāpat tas ir vairāk vai mazāk dabas process, ko cileks tik brutāli nevar ietekmēt, zemei jau ir bijušas ļoti daudzas globālās sasilšanas un atdzišanas, tas pats ar ledus laikmetu.

 

Un par mēnesi, manliekas, pierādija, ka viņi tomēr ir tur bijuši.

0 1 atbildēt

Pasaki lūdzu kāpēc uz mēness karogs plīvo ? emotion

5 6 atbildēt

Kenediju nogalināja I.L.L.U.M.I.N.A.T.I

0 2 atbildēt

interesanti,ka visas teorijas radušās ASV, kura neizceļas ar augstāko IQ savu iedzīvotāju vidū emotion

0 2 atbildēt

1. Teorija liekas ticama, jo ja nebūtu bijuši 11. septembra terorakti, tad ASV nebūtu bijis iemesls iebrukt Irākā un tikt pie tik ļoti kārotās naftas. Arī 5. teroija varētu būt patiesa, jo atkal, ja nebūtu japāņi saspēruši gaisā Pērlharboru, ASV nebūtu bijis iemesls, lai uzmestu atombumbas Hirosimai un Nagasaki, tādējādi pierādot tās varenību un pieliktu treknu punktu 2. pasaules karam. Par mēness ekspedīcijas safabricēšanu gan es šaubos, jo fiziķi taču visu ir skaidri un gaiši izskaidrojuši un pamatojuši.

0 2 atbildēt

1. Tas bija pašas ASV plāns, lai uzsāktu karu, un arī visu Ameriku neevakuēsi, tā kā nebija arī jēgas neko darīt.

2. Par to lai vēl runā. :D

3. Viņš gribēja pārņemt savā varā Amerikas centrālo banku, un tātad visu naudas aprites sistēmu, bet tā piederēja citiem, tapē viņu nošāva savējie.

4. Ozona slānis noārdās, tas ir pierādīts. Otra lieta ir tāda, ka laiks mainās cikliski, pa kaut kādiem tur pārsimts gadiem, un tagad mes esam vienā no saules aktivitātes un karstuma augstākajiem punktiem. Kopā visas šīs lietas liek bik satraukties. Bet protams galevnokārt tāds tracis ir par to, lai apspiestu naftiniekus, jo šobrīd viņi ir visus apspieduši.

5. Visi tak zin, ka viņi bija slimi pašnāvnieki. Lieta tāda, ka tajā brīdī ar to neviens nerēķinājās, tāpēc arī bija tāds pārsteiguma moments.

6. Drīzāk jau nav nosēdušies. Nosēsties jau būtu viegli, bet kā tikt prom? Pat lai paceltos no mēness, vajag diezgan daudz degvielas un tam aparātam ,kas ir redzams video un bildēs, nav kur iedabūt tik daudz degvielas, un viņš nav īsti labas formas, lai viņu būtu veigli vadīt.

2 4 atbildēt

11. septembrī neko nedar;ija lai varētu uzbrukt irākai un lielāku ietekmi pasaulē ieņemt un par Perlharboru  neziņoja nevienam, lai varētu izmēģināt atombumbu !! Man vismaz tā liekas !!!

0 6 atbildēt