local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu laiks ir beidzies?53

Sveiki! Šī ir otrā daļa rakstu sērijai par iespējamiem pasaules galiem. Pasaules gals ir neizbēgams. Kāpēc? Par to uzziniet šajā rakstā '' ! :)
1.daļa - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Beidzot-pasaules-gals/682164

788 5 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Pasaules gals jau tagad tākā tradīcija katru gadu . 

0 0 atbildēt

Daļa šo scenāriju ir diezgan patiesi un visiespējamākie. Cilvēks, kas kaut nedaudz interesējas par astronomiju, varētu zināt, ka saule nav mūžīga un kādreiz tai pienāks gals, tā kā tas nav nekas jauns. Nav arī iemeslu īdēt, ka atkal tiek izteikti kaut kādi pasaules gala pareģojumi. Tas viss bija zināms.

0 0 atbildēt
Resns, tu maz zini, ka pietiek ar pāris atomu sadalīšanu un paātrināšanu lai radītu sprādzienu, kas paslaucītu visus Zemes putekļus zem segas? Un pat ja arī mazs melnais caurums būtu - vai tad nezini, kas caurumu iesūc sevī visu?
0 0 atbildēt
Jāgaida Nibiru, kad tā visus izglābs. Drīz viņai vajadzētu "atplīvot" un nostāties star Zemi un Marsu.
0 0 atbildēt
Es domāju, ka pēc 5miljardiem gadu būs jau atklātas jaunas planētas uz kurām būs iespējama dzīvība, un tur varēs nokļūt ļoti lētā veidā. un, ja kas - pasaules galu es,jūs,mūsu bērni nepieredzēs. un jā katru gadu kāds mudaks izdoma pasaulei, pateikt, ka būs pastardiena, bet nu diemžl neko tādu neēsam pieredzējuši.
0 0 atbildēt

Esmu vīlies jo nekas par zombiju apokalipsi... emotion

0 0 atbildēt

2. Ir spéle par 'so brínumu - plague inc, kas paráda, cik cilvéki ir tie'sám várgi. (Piedodiet, mn nav apostrofs, jaunais doators, saprotiet :))

0 1 atbildēt