local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu laiks ir beidzies?53

Sveiki! Šī ir otrā daļa rakstu sērijai par iespējamiem pasaules galiem. Pasaules gals ir neizbēgams. Kāpēc? Par to uzziniet šajā rakstā '' ! :)
1.daļa - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Beidzot-pasaules-gals/682164

788 5 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Agri vai vēlu pasaule pazudīs un tas ir saprotams.

39 1 atbildēt

Ir muļķīgi domāt, ka visā visumā nav neviena cita pasaule uz kuras cilvēki spētu dzīvot, ir veļ muļķīgāk domāt, ka 5 miljardu gadu laikā cilvēki neizdomās kā to izdarīt.

29 1 atbildēt

Nekad neapratišu prikolu no šitiem suņa murgiem. Pēdējos gados skatos tas pasaules gals ir kļuvis kā modes lieta emotion

27 6 atbildēt

Cik nācies lasīt par saules iespējamo "nāves" scenāriju,tā neeksplodēs,bet izpletīsies,tad daļa masas tiks izsviesta kosmosā un paliks vien baltais punduris.Izplešanās fāzē mūsu mīļa zeme tiks izceptaemotion

16 0 atbildēt

1. Viestur, kā mums ar fiziku ? :)

6 0 atbildēt

Jādzīvo dzīve tā, lai pašam prieks un tad arī nevajadzēs satraukties par pasaules galu! ;)

4 0 atbildēt

atnaks Jezus,un visus izglabs...

4 0 atbildēt

5.pieto varu garantēt,ka,ja cilvēks tik ilgi izvilks,tad tehnoloģijas būs nenormāli attīstījušās.

tak paskaties apkārt.pirms 5gadiem datoriem bija tādas pašas procesoru jaudas,kā tagad lielākajai daļai telefonu.

tad pēc 5miljardiem gadu mēs pat nevaram aptvert,kas tur var sanākt!

2 0 atbildēt

3. un 4. ir pret fizikas likumiem :D

2 0 atbildēt

Šitais no sērijas,ka būtu ja būtu emotion

2 0 atbildēt

Paldies par šo interesanto rakstu, izlasīju visu, par epidēmijām tur gan ir taisnība, bet par laimi neesmu vel slimojis ar ne vienu epidēmiju.. Bet nu tiešām vēlreiz saku paldies par rakstu, bija ļoti interesanti palasīt!! 

2 0 atbildēt

Bullshit!! (ne par visu) bet piem. "lielais hadronu kolaideris" zemei nav pilnīgi nekāds drauds.. Tas ir spējīgs radīt tikai ļoti ļoti mazu melno caurumu (kas ir vienīgais par ko būtu jāuztraucas) kas ilgtu neiedomājami īsu laiku, līdz ar to tas nevienam nekaitētu, un par tām epidēmijām - vairāk jābaidās no cilvēku radītiem vīrusiem, kuru šobrīt ir daudz un spēj iznīdēt cilvēci dažu dienu laikā, tā kā visbīstamākais un visstulbākais ir tikai un vienīgi cilvēks.. :(

1 0 atbildēt

Raksts labs, bet kaut kā jau sāk apnikt šī tukšā spriedelēšana un visas tās glupības. emotion

1 0 atbildēt

 Mūsu laiks beigsies tad, kad tas beigsies.

1 0 atbildēt

Daļa šo scenāriju ir diezgan patiesi un visiespējamākie. Cilvēks, kas kaut nedaudz interesējas par astronomiju, varētu zināt, ka saule nav mūžīga un kādreiz tai pienāks gals, tā kā tas nav nekas jauns. Nav arī iemeslu īdēt, ka atkal tiek izteikti kaut kādi pasaules gala pareģojumi. Tas viss bija zināms.

0 0 atbildēt

Pasaules gals jau tagad tākā tradīcija katru gadu . 

0 0 atbildēt
Jāgaida Nibiru, kad tā visus izglābs. Drīz viņai vajadzētu "atplīvot" un nostāties star Zemi un Marsu.
0 0 atbildēt

Mēs neviens nevaram zināt vai pasaules gals pienāks. Visums zemei iekārtojis tik ideālus apstākļus ka grūti iedomāties ka tāds pienāks.

0 0 atbildēt
Es domāju, ka pēc 5miljardiem gadu būs jau atklātas jaunas planētas uz kurām būs iespējama dzīvība, un tur varēs nokļūt ļoti lētā veidā. un, ja kas - pasaules galu es,jūs,mūsu bērni nepieredzēs. un jā katru gadu kāds mudaks izdoma pasaulei, pateikt, ka būs pastardiena, bet nu diemžl neko tādu neēsam pieredzējuši.
0 0 atbildēt

1. fizikā vajadzējā uzmanigāk klausīties, kas ir gamma starojums!

2. Facepalms! Vai tad tikai cilvēce ir dzīvība uz zemes? Un pat epidēmija nespētu skart izolotēs ciltis džungļos. Tāpat vienmēr kāds neliels procents izrādas imūns pret konkrētu bacili.

3. Kāds tam sakars ar ķēdi?

4. Šobrīd cilvēki vēl nav radījuši ierīces, kas var iznīcināt zemi. Hardonu kolaiders nepaātrina molekulas, pat ne atomus! Postu var nodarīt tikai tā enerģija, kuru ieliek daļiņu paātrināšanā un planētas mērogos tā ir puteklis tuksnesī.

5. Totālas blēņas. Ir diezgan skaidri zināmi šādu zvaigžņu attīstības posmi. Pēc kāda pus miljarda gadu varēs sākt satraukties..

0 0 atbildēt