local-stats-pixel fb-conv-api

Murgs30

72 1

Labrīt !!! Vēlējos pastāstīt par kādu , tā varētu teikt , manu bērnības spilgtu murgu , ko jau nu vairākus gadus uzskatu kā kautko mistisku un nesprotamu .

Neatceros cik īsti man bija gadu , teiksim apmēram 9 līdz 10 gadi .

Tātad kā jau normāls cilvēks , vakarā devos gulēt , bet naksts vidū mani piecēla šausmīga sajūta , mans ķermenis paralizēts , navaru pakustēties , balss nav ,jo labi atceros gribēju bļaut Mām, mām !!! bet tas neizdevās . Es gulēju uz muguras, ar atvērtām acīm un pie pilnas samaņas , un sega bija kautkur atstumta , un man pa muguru kā ar gariem nagiem tika skrāpēts ... Es nespēdama pabļaut biju tā pārbijusies .... Tad momentā mans ķermenis atgūst kustību spēju un balss arī ir . Es skrienu uz otru istabu pie mammas , raudādama.

Vēl viens moments mēs ar mammu dzīvojām divistabu dzīvoklī , un bija tā ka mammas istabā grīda , kādam ejot čīkstēja . Bieži vien naktīs bija jocīgi trokšņi , virtuvē taburetes otrādi krita , vai trauki no plauktiem ar durtiņām krita ārā . paldies dievam ka tur vairāk nedzīvojam .

Šitam nezinu vai var ticēt bet mamma teica ka viņa gulējusi un nakts vidū piecēlusies blakus viņas gultai dēlis , kā lāva un uz tā guļ kāds vīrieša ķermenis .

72 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://autordarbs
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

ir dzirdēti vairāki tādi atgadījumi, taču tas nav noticis ar maniesmu dzirdējusi, ka šādi atgadījumi notiek tāpēc, ka daudzas gultas (uz kurām mēs guļam) atrodas uz indiāņu kapiem,jo indiāņi neatzīmēja savus kapus, ir liela iespēja, ka mūsu mājas ir celtas uz kapiem!

0 4 atbildēt