local-stats-pixel fb-conv-api

Murgs30

72 1

Labrīt !!! Vēlējos pastāstīt par kādu , tā varētu teikt , manu bērnības spilgtu murgu , ko jau nu vairākus gadus uzskatu kā kautko mistisku un nesprotamu .

Neatceros cik īsti man bija gadu , teiksim apmēram 9 līdz 10 gadi .

Tātad kā jau normāls cilvēks , vakarā devos gulēt , bet naksts vidū mani piecēla šausmīga sajūta , mans ķermenis paralizēts , navaru pakustēties , balss nav ,jo labi atceros gribēju bļaut Mām, mām !!! bet tas neizdevās . Es gulēju uz muguras, ar atvērtām acīm un pie pilnas samaņas , un sega bija kautkur atstumta , un man pa muguru kā ar gariem nagiem tika skrāpēts ... Es nespēdama pabļaut biju tā pārbijusies .... Tad momentā mans ķermenis atgūst kustību spēju un balss arī ir . Es skrienu uz otru istabu pie mammas , raudādama.

Vēl viens moments mēs ar mammu dzīvojām divistabu dzīvoklī , un bija tā ka mammas istabā grīda , kādam ejot čīkstēja . Bieži vien naktīs bija jocīgi trokšņi , virtuvē taburetes otrādi krita , vai trauki no plauktiem ar durtiņām krita ārā . paldies dievam ka tur vairāk nedzīvojam .

Šitam nezinu vai var ticēt bet mamma teica ka viņa gulējusi un nakts vidū piecēlusies blakus viņas gultai dēlis , kā lāva un uz tā guļ kāds vīrieša ķermenis .

72 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://autordarbs
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

 ir lasīti līdzīgi stāsti, diezgan nepatīkami

6 0 atbildēt

vini ir visur mums apkart! es ticu ka visadi jocigi gadijumi notiek kautgan pats neesu piedzivojis!

3 0 atbildēt

Mdaa.. Kautkad nesen bija tā, ka piecēlos un gribējos celties no gultas, bet nevarēju.. Arī takā paralizēts, bet pēc pāris sekundēm jau varēju.. o_O

1 0 atbildēt

atbildot uz sanco komentāru " Nav runa par dzersanu....bet ari s... " sitaja es vispar neiebraucu  !!!!  

0 0 atbildēt

šausmas mistisks lapa spoakos ir tikai par vecam majam kuras tu guli un uzini ka taja gultaa ir kaads miris un visur zeme ka veci koaki čikst o god comon

0 0 atbildēt

es viņus redzu... visur... gluži kā spīdumu apkārt katram dzīvajam... tie pleķi... lillā un dzelteni... ja kādam ir līdzīgi, plīz izskaidrojiet, kas tas ir....

0 0 atbildēt

viskas ir bijis

0 0 atbildēt

Tas par tiem traukiem :) man maja jau nav cikstosa grida bet man virtuve ir tads liels trauku turamais parasti izmanto vinu akd nomazga traukus tad tur tur...bet nu reizem naktis skivji sitas viens pret otru...virtuve notiek visas aktivitates pareja maja mieriga

0 0 atbildēt

Ja nemaldos tad pirms mums nomirusi kautkur 70 gadiga sieviete - nedabiga navē

 

atbildot uz niks komentāru " a tajā mājā bija kāds miris jau ie... "  

0 0 atbildēt

es domaaju ka 1. staastaa bija sapnis

0 0 atbildēt

Tas pirmais- ar to ķermeņa paralīzi, tas ir tā saucamais Lietuvēns.  Pašai nav gadījies tādu piedzīvot  bet mans bračka pāris gadus iepriekš dabūja izjust to šausmoni.

0 0 atbildēt

Man arī tai vecumā ir bijis, ka  trūkst elpas, saucu mammu, bet nesanāk. Vēljoprojām nezinu tas bija pa īstam vai sapnī.

0 0 atbildēt

Manai draudzenei arī tā bija. :/ 

Baisi.

0 0 atbildēt

Pats neko tādu neesmu pieredzējis,un ceru,ka nekad(zinu:nekad nesaki nekad :D ) to nepieredzēšu.

0 0 atbildēt

par paralīzi... tas ir normāli, jo cilvēka ķermenis tiek paralizēts miega laikā, pašam tā nesen gadijās, diezgan riebīga sajūta. Par visu pārējo... nu nez, var ticēt, var neticēt. es zinu tikai to, ka caur sapņiem var paredzēt nākotni.

0 0 atbildēt

 avot šitie spoki kas speciāli trokšņo un baida cilvēkus nav polteirgeisti ... ar ko viņi visi spoki atsķiras ?

0 0 atbildēt

Galīgi garām, tādu es arī varētu izdomāt !!

0 1 atbildēt

interesanti kadel  ?  kam iemesls  ? es nesaprotu ? emotion

0 1 atbildēt

Mazāk vajag dzert. Nav ko izsūkt šampanieša pārpalikumus no mammas glāzes, tad arī neviens muguru neskrāpēs

1 3 atbildēt

mazāk dzert vajag

1 4 atbildēt