local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze - baisākais, ko var piedzīvot?52

Sveiki!

Es vēlētos pastāstīt par miega paralīzi, kas ir, iespējams, baisākais, ko cilvēks var piedzīvot, saistībā ar mistisko pasauli. Miega paralīzi nav piedzīvojis katrs, bet tā ir diezgan izplatīta parādība un, iespējams, šonakt to varētu piedzīvot arī tu.

Rakstā pastāstīšu, kas īsti ir miega paralīze, ar ko tā izskaidrojama un arī nedaudz savas pieredzes.

Meklētājā atradu arī pāris citus rakstus par šo tēmu: (izlasiet sākumā manējo ;D )

Mana pieredze: miega paralīze.

Miega paralīze

Miega paralīze - kas tas ir?

, bet šis manis paša rakstīts, tāpēc pilnīgi noteikti atšķirsies no pārējiem.



360 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Tā notiek, kad atstāj vienu kāju ārpus gultas un neapsedz emotion Atnāk nelūgtais mājas viesis un tevi aizvelk

27 1 atbildēt

Meiga paralīze tā ir raugoties no medicīnas viedokļa. Kā jau zinātne, medicīna noliedz paranormālas parādības un to eksistenci.

Parapsiholoģijā tā savukārt ir astrālās projekcijas pirmā stadija. Tā nav miega paralīze tiem kas jau pārvarējuši bailes un tikuši tālāk. Tās visbiežāk tik tiešām ir halucinācijas. 

Stāstu no pieredzes. 100tiem reižu tā ir bijis. Iemācījos kontrolēt to un tā vairs nav. 

20 1 atbildēt

pff jus te sudzaties par miega paralizi ... es vienreiz kaut ka LOTI neveiksmigi no guleju abas rokas un viena kaja smagi notirpa ... es parmizis jegu nakts vidu (loti tumsa istaba) apsedos un tad meginaju piecelties , bet kaja pievila un es nolikos smagi uz mutes ... noguleju tada veida kadas 2-3 min un domaju , ka GALS KLAT emotion bet tad saka viss pariet , bet diezgan ilgi vel pec tam rocinas bija tizlas un tad man iesavas prata karteja NELOGISKI - LOGISKA doma uzdejot deju (NO BONES) un no malas 100% zinu , ka izskatijas labi emotion

18 3 atbildēt

poh, es šodien neiešu gulēt. emotion

10 1 atbildēt

Es esmu pieredzējis kko līdzīgu bet ne tieši miega paralīzi.

Ar mani tā ir noticis 2 reizes, karoč

Pirmā reize. Rīt man ir skola, bet nenāk miegs un negribās iet gulēt, dažas minūtes vēlāk uznāk miegs, es eju gulēt un guļu uz muguras, rokas taisnas blakām nolaistas guļ nu karoč pilnīgi atslābinājies esmu, un kad lēnām sāku iemigt, tad dzirdu džinkstoņu ausīs, pēc sekundēm tā paliek skaļāka un skaļāka, apmēram tāda ka vilciens iet garām, līdz ar to skaņai piebiedrojas klāt vibrēšana, apmēram kā klubā Basi uz skaļāko, un redzu priekšu, it kā acis būtu pa pusei vaļā un miglaini, un es cenšos pakustēties, nevar, pakustināt rokas nevar, atvērt acis, nevar, pat pabļaut nevar, bet klusu minkstināties var, un nu protams esmu panikā, un tad sāku dzirdēt balsis, rupjas, diezgan slikti saklausāmas, bet atceros, tādu rupju balsi kko murminam, un protams es gribēju kliegt, bet nevarēju, un tad es redzēju gaismu, un tad es pamodos... Visu fakin nakti negulēju un vecākiem pateicu ka esmu slims un neaizgāju uz skolu.

otrā reize bija pa dienu uz dīvāna.

Karoč, bratans otrā istabā spēlē kompi, mamma virtuvē, un tētis man liekas ka gulēja, un nu es sēdēju, skatījos national geographic, un jutu ka miegs nāk, domāju, ka viens mazs snaudiens nenāks par ļaunu jo rīt brīvdiena, un atkal es ne sēdēju, bet drīzāk gulēju uz dīvāna, galva un pleci bij uz augšu tā kā atspedušies pret spilvenu jo teļļuks kkā jāredz, un karoč iemiegu, un tad sākas dunēšana ausīs un sapratu, ka tie sūdi nāk atpakaļ, bija jau par vēlu pamosties, viss sāka vibrēt un pēkšņi kliedziens ausīs, ne pārāk rupja balls ne pārāk smalka balss, un tā sabijos, ka pat elpa trūka. Tad atkal dzirdēju runas, bet šitas atšķiras no pirmā ar to, ka šoreiz es istabu redzēju nevis miglaini, bet skaidri, it kā acis būtu vaļā, bet dabūju tikai vienā punktā skatīties jo nevar pakustēties, bet pēkšņi atrodos sēdu pozīcijā, it kā mani kāds vadītu un atkal redzu bildi miglainu, bet citu istabas daļu, un nevar pakustēties un es cenšos bļaut, ņihuja nesanāk, tāpēc atkal minkstinājos un tad redzēju tēlu paejam man garām, domāju, ka vai nu bratans vai mamma, bet es tač guļu, bet sēdu pozīcijā redzu ka kāds iet garām, tad atkal kāds runāja, un tad jutu sāpīgu triecienu pa galvu un tad pamodos un pār mani tecēja auksti sviedri. Pajautāju bratanam vai viņš neko nedzirdēja, vai negāja nekur, šis atbild nē. Es šokā, mamma ar nekur nav gājusi.

Tāda ir mana pieredze. ne miega paralīzes pieredze, bet kkas cits, līdzīgs miega paralīzei.

Atvainojiet ka tik gari, bet gribējās dalīties pieredzē.

9 0 atbildēt

Cik esmu lasījis , nevēlos šo pieredzēt.

9 0 atbildēt
Interesanti..mjā,pie šīs tēmas iedomājos arī par spēju apzināties,ka sapņo un tad darīt sapņos,ko vēlies..tas man personīgi gadās biežāk par šito te miega paralīzi,bet tēma laikam cita. :)
7 1 atbildēt

Man bija kautkas līdzīgs šāi paralīzei. Man bija sapnis ka es eju gar vienu lielu baltu ēku un uz ielas neviena nav. Tad es sāku aplūkot ēku un pamanīju ka caur logiem uz mani skatās cilvēka siluets. Es uzreiz pamodos, un kad pamodos, nevareju pakustēties, ātri elpoju un biju nosvīdis aukstiem sviedriem (vismaz man ta likas). Tākā biju pavērsts ar seju pretsienu man parādijās sajūta ka man kāds stāv aiz muguras. Man likās ka es dzirdu kā kāds aiz manis elpo. tad jau es kārtīgi nobijos, taču izlēmu aizvērt acis un ļaut lietām notikt. Nepatīkamā sajūta pazuda pēc apmēram 2 minūtēm. Es to vairs negribu piedzīvot...

3 0 atbildēt

vajag regulēt savu miega ritmu - un tas pāries :)

2 0 atbildēt

par to 3 punktu.. kāpēc tad kad sapnī izliecies ka nolaid tvaiku  tas notiek īstenībā ?? :"D:D  xaxa 

2 0 atbildēt

Like emotion

1 0 atbildēt

kad mācijos wake induced lucid dreaming, tad arī pieradu pie dīvainībām nakts vidū, piemēram  soļi istabā, balsis un tamlīdzīgi.Parasti es vnk aizvērtām acīm ļaujos sajūtām un neko nemaz necenšos kustināt.Tajā gad''ijumā vai nu vnk pamostos līdz galam, vai sanāk lucid dream...

1 0 atbildēt

Lai gan man ir ļoooti problemātisks miegs, nekad nekas tāds nav bijis. :D 

1 0 atbildēt

Un kāpēc gan visa šī mistiskā miega paralīze ar neizskaidrojamajām haliciunācijām nevarētu parasts sapnis jeb šajā gadījumā murgs, kad sapņo, ka esi pamodies, bet īstenībā neesi, tāpēc nevari arī neko pakustināt un rādās visādas "halucinācijas"..

1 0 atbildēt

Man vienreiz bija miega paralīze. Sapni neaceros, bet tā sajūta kad tu piecelies un nevari neko pakustināt ir briesmīga it sevisķi ja tu nezini, kāpēc.

1 0 atbildēt

 Pats esmu saskāries ar miega paralīzi. Jā, sākumā rādījās visādas briesmīgas halucinācijas, bet var iemācīties kontrolēt miega paralīzi. Pats tagad vēlos, lai varētu miega paralīzi piedzīvot biežāk, jo var arī iztēloties patīkamas lietas, kas liksies tik pat reālas kā tās briesmīgās dēmonu un citu sūdu halucinācijas. Tāpēc tagad, kad esmu iemācījies kontrolēt to vēlos, lai tā būtu biežāk, jo saprotiet paši, ko es domāju ar patīkamām halucinācijām. :D

0 0 atbildēt
Man kkas līdzīgs bijis, pieceļos, nevaru ne pakustēties ne parunāt, viss ir pilnīgi paralizēts, bet, lai gan neredzu neko, zinu visu, kas notiek man apkārt. Ļoti freeky sajūta, pretīgi neaprakstāma, nevienam neko tādu nenovēlu... P.s. ar mani tas ir noticis vairākkārt, pat kādas 5cas reizes 1nas gulēšanas laikā. Vsp ļoti daudz reizes tā ir bijis, tiešām daudz
0 0 atbildēt
Man bija ta ka es pamodos, protams likas ka viss ok, nekustos, likas ka pats esmu nenormali smags, un tad atkal saku murgot to pasu ko sakuma....creepy :D
0 0 atbildēt

ir gadiijies peidziivot...priecaajos gan, ka neesmu sastapusies ar ko shausinoshu taados briizhos...

0 0 atbildēt

Ir bijusi paralīze, bet par laimi neviens mani nav biedējis un ar lielu gribas spēku kaut kā vienmēr tomēr izdodas sevi piecelt. + Ilustrētajā zinātnē bija rakstīts tā, ja kāds tevi tajā brīdi meiģina piecelt, tu automātiski tiec vaļā no paralīzes.

0 0 atbildēt