local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pieredze ar Astrālo Pasauli74

503 4

Es vēlos uzsvērt, ka astrālā projekcija ir pieredze, bet tajā pašā laikā tā ir prāta stadija. Tā ir prāta stadija, kad tu saproti, ka esi ārpus ķermeņa un tu patiešām jūti, ka esi ārpus ķermeņa un spēj kontrolēt sevi ārpus tā. (Tas lai jūs zinātu, ja nu kāds nav informēts)

503 4 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Esmu meiģinājusi , sajūta takā zemestrīce kad ej ārā no sevis . Un man pateica šo to kad izgāju ārā. 

0 0 atbildēt

Mēģināsi vēl?

0 0 atbildēt

Kas tur ir bīstams?

0 0 atbildēt
Vari iemest kādu labu saitu!? Esmu daudz meditējusi, ievirpinājusi domās visu,kā vien vēlos- sataustu,jūtu zāli, iedomājos reālas lietas,vai pasakainus skatus. Gribu arī šo izmēģināt.
0 0 atbildēt

Eu POKE! Ko tu pīpē? 

0 0 atbildēt

Esmu mēģinājusi šo visu, vēroju punktiņus n tā, bet vot esmu dzirdējusi, ka vispirms vajag atvērt astrālās acis un tad kaut kā tikt vaļā no fiziskā ķermeņa, bet es nevaru saprast kad ir  tas īstais laiks, jo man ir bijis, ka es tikai iedomājos, ka atveru astrālās acis vai arī pieceļos, to ir grūti izprast .-.

0 0 atbildēt

Kad iešu gulēt , noteikti pamēģināšu :) Ļoti labs raksts emotion

0 0 atbildēt

Kādā veidā nofilmēt? Internetā pameklē informāciju par kā un kāda jēgam, un kas tas ir vispār. Šodien man ļoti daudzi raksta gan privāti, gan te. esmu nedaudz nogurusi. Bet ja ir jautājumi, raksti privāti,pacentīšos atbildēt

0 0 atbildēt
Un kā ar miega paralīzi? Nav bail ?
0 0 atbildēt

Cik es zinu ,tad taisot šitāds lietas,vajag arī ikdienā taisīt reality check,piemeram paslēgāt gaismas,ja nedeg tad tu sapņo un tamlidzigi,ja nē nevar atšķirt sapni no istanības !Jo sapnis izskatās diezgan reali!

0 0 atbildēt

JA IR JAUTĀJUMI VAI GRIBAS APSPRIEST KĀDU TAMLĪDZĪGU DISKUSIJU, LŪDZU JAUTĀJIET NE KOMENTĀROS, BET PRIVĀTI! TĀ IR SAREŽĢĪTI!!!!!!paldies

0 0 atbildēt

Lielāka huiņa ir tikai reliģija.

0 0 atbildēt
Nu inchiigi , miega paraliize man ir katru reizi kad izjuuk miega rezhims , itka citreiz pat esmu piecelies no ta stavoklja bet viss kaa miglaa tiits , tadas kaa kreslaa , plus vel jaciinas ar kkadiem meergljiem :d
0 0 atbildēt

Ja vēl aceries, tad lūdzu iedod saitu, kur izlasīji krieviski, ka itkā AP ir bīstama.  Labs raksts + no manis! emotion

0 0 atbildēt

Ja mēģināsi vēl ko tādu tad noteikti taisi rakstu par to, es vēlos uzzināt ko vairāk par to un kā tev gāja. emotion Izklausā ļoti interesanti, bet manī pavērās skepse no komentariem, ka tas arī var būt tikai nosapņots, un ka to ko tavs brālis darīja Tu varēji tikai dzirdet un to zemapziņā izdomāt... Tāpēc es ieteiktu tev izveidot eksperimentu - kamēr esi AP apskati ko tādu ko tu noteikti nezinatu nedzirdētu utml .  Un pēctam parliecinies vai AP redzētais ir taisnība un vai neesi to tikai nosapņojusi..  emotion

0 0 atbildēt

MJAA pienemsim ka es gribu pameginat ko lidzigu - KAS MAN JĀDARa?

0 0 atbildēt

Lasot šo sūdu un komentārus,Uzreiz nāk prātā 17.gs,kur visus kuri neticēja raganām,vampīriem un citiem sūdiem uzskatīja par neizglītotiem,akliem,skeptiski noskaņotiem idiotiem,kuri nav gatavi lai saprastu īsteno realitāti.Redzās ka te ir daudz neizglītotu vai vienkārši mazgadīgu pamuļķīšu kuri nezin neko par cilvēka smadzenēm.Astrālā projekcija ir visparastākā miega paralīze,kuru tu vari kontrolēt.Es katru nakti to piedzīvoju,es varu lidināties pa istabu,pa pasauli,es kontrolēju savu prātu.Bet tā nav astrālā projekcija,tas ir sapnis kuru es kontrolēju. Neizglītotie pāķi.

0 3 atbildēt

Pilnīgs bullshits. Autore, labāk būtu palasījusi reālus, zinātniskus paskaidrojumus un pamatojumus, nevis salasījusies bērnu pasakas akli ticot visiem izdomājumiem.

Kāda vēl iziešana no ķermeņa? Kāda vēl bīstamība? Tā visa ir tava prāta radīta ilūzija, apzinātās sapņošanas un miega paralīzes paveids. Tā nav nekāda ahūnā maģija vai mistika, tas vienkārši ir smadzeņu radīts apmāns. Hipnozes stāvokļa halucinācijas piedzīvo ikkatrs, tikai parasti aizmiegot cilvēki tās neredz, jo neuztur apziņu nomodā.

0 4 atbildēt

kapēc spokos pēdējā laikā parādās visādi šitādi murgi?? Tad caur spoguli kāds vēro citu dimesiju, tad kādam istabā ārdās poltergeists, nu kāds ceļas un staigā bez ķermeni pa istabu.

   Ja tiešām kautkas šitamveidīgs notika, tad izskaidrojums vienkāršs, ja mēģina aizmigt un par kautko domā, tad sapņos bieži to arī redz

2 8 atbildēt