local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir realitāte?51

655 3

Mēs, kas dzīvojam materiālā pasaulē, par realitāti uztveram visu, kas ir veidots no matērijas, t.i. to, ko mēs varam uztvert ar savām maņām, tātad saprotot sīkāko matērijas vienību, vai elementārdaļiņu uzvedību, mēs varētu atbildēt uz virsrakstā uzdoto jautājumu. Tātad, kas ir tas ko mēs redzētu, ja skatītos uz jebkuru no matērijas veidotu objektu caur palielināmo stiklu, kas būtu daudzkārt jaudīgāks par jebkuru teleskopu?

655 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Prieks redzēt tādus rakstus!

Varu ieteikt tēmu - kas ir nekas?

0 0 atbildēt

Beidzot Matrix atmaskots.

0 0 atbildēt

Patiesībā viss ir vienkārši-laiks,telpa,enerģija-ar šiem viss arī sākas.Viss interesantākais ir ar to laiku.Interesanta tēma ++

0 0 atbildēt

Izglītojoši, paldies.

0 0 atbildēt

Cilvēkam pagaidām ir attīstīti tikai pieci maņu orgāni, no kuru dotās informācijas un uzkrātās pieredzes, prāts var izdarīt secinājumus par apkārtējās pasaules uzbūvi. Apsolūtā patiesība nav izzināma. Mēs varam tikai tuvoties tai. Cilvēka zinātkāre ir tikai ceļš uz to. Katrs fundamentāls zinatnes atklājums ir tikai maziņš bruģakmens šajā ceļā. No šiem trīs un vairāk citiem "tikai" arī veidojas realitāte.

0 0 atbildēt

Izprast kvantu fiziku ir tikpat gruuti,  kaa filmuzvaigznei no ekrana ieraudzit kinozaalee savus skatiitaajus....

0 0 atbildēt

Kad 16 gadu vecumā sāku to visu saprast, tas toreiz bija pamatīgs šoks. Nākošais bija,  mācoties paleontoloģiju, kad saskāros ar evolūcijas viļņveida raksturu, kas īsti negāja kopā ar veco, mīļo Darvinu.

Forši, ka ieliki šo rakstu.  emotion

0 1 atbildēt

normāla matērija sastāv no 99.9999999999999% (13 skaitļi aiz komata) tukša gaisa.

------------------------------ Še tev šnobeļa prēmija. Kaut gan svinā gaisu man vēl nav izdevies atrast... emotion
1 3 atbildēt