local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunieši iemācījušies skriet pa ūdeni.42

150 5

Sebastians Vandervērfs, Migels Delfortrijs un Ulfs Gārtners metuši izaicinājumu fizikas likumiem, cilvēka ķermeņa iespējām, kā arī vieglatlētam Useinam Boltam. Viņi skrien pa ūdens virsmu.

 

Skeptiķi apgalvo, ka redzētais ir acu apmāns un trijotne cilvēku mānīšanai izmanto videotehnoloģijas. Tam ir grūti noticēt, bet cilvēks tik tiešām ir spējīgs pārvietoties pa ūdens virsmu.
Jauniešiem tas ir sporta veids, kurā labus rezultātus varētu uzrādīt arī Jēzus Kristus. Jauno sporta veidu paši entuziasti dēvē par šķidro alpīnismu. Viņu mērķis ir vienkāršs: skriet pa ūdens virsmu cik tālu vien iespējams.
Saskaņā ar fizikas likumiem, pareizā leņķī un ar pareizu ātrumu no ūdens virsmas, pirms noslīkšanas, atlec jebkurš objekts. Ideāls piemērs ir olis, kas pareizi iemests, pirms nogrimšanas vairākas reizes atlec no ūdens virsmas. To pašu cenšas izdarīt arī Sebastians, Migels un Ulfs.
Lai skrietu pa ūdens virsmu, nepieciešami kvalitatīvi gumijas skriešanas apavi, vēlams auksts laiks, zema ūdens temperatūra un ieskrējienam piemērota piekraste. Viss, kas jādara, jāskrien pa ūdeni, katru soli liekot precīzā leņķī, tā, lai pēda ar ūdeni nesaskartos pilnībā. Pārējais ir trenēšanās jautājums, bet ir pilnīgi skaidrs, ka ir iespējams pa ūdens virsmu noskriet vismaz trīs vai četrus soļus.
Portāls Newsru.com raksta, ka skrējēju tehnoloģija izskatoties pilnīgāka nekā pašreizējam skriešanas čempionam Useinam Boltam. Iespējams, viņiem derētu apvienoties ar jamaikiešu sportistu un rīkot skriešanu virs ūdens, piesaistot jaunajam sporta veidam arī sabiedrības uzmanību.



150 5 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

vajadzees pameegjinaat! emotion

2 0 atbildēt

raksts jau ir  2 reizes bijis :(

2 0 atbildēt

Es laikam atradu jaunu izaicinājumu!!! ;D

2 0 atbildēt

vieglaak buutu peldeet- ne? ;D

3 1 atbildēt

ahujena

1 0 atbildēt

jā, šito gan vajadzēs pamēģināt. emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Nu, nez man liekas ka paiistam  choms: p... "

Nu tad nofilmē un ieliec joku sadaļā emotion

0 0 atbildēt

izskatās super,t ik jā vajag tās kurpes lai pats pamēģīnātu! un vispār - nafig pie šoka? :D

0 0 atbildēt

kāds pa gaisu nav mēģinājis???? emotion

1 1 atbildēt

Nez,ja viņi skrietu ļoti ātri,varētu pārskriet pāri ezeram? :D

1 1 atbildēt

Nav nekas samontēts loši.

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Man personīgi liekas fake, jo kājas izskatās kad iegrimst, bet tikai kādus 15cm un nenogrimst. Tikpat labi tur apakšā var būt tilts or smth, jo skrienot, viņi vislaik iekrita iekšā tieši vienviet.

0 1 atbildēt

tas video vispar nav 4.04 minutes gars!

0 1 atbildēt

4.04 minūtē redzams dēlis skrējēja priekša ūdenī !!!emotion

1 4 atbildēt

nu bet protams ka samontēts..

0 4 atbildēt