local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta nolādētākie faili (+4)620

5091 29

PAPILDINĀJU AR VĒL PĀRIS FAILIEM :)

Rakstu neiesaku lasīt cilvēkiem ar pašvaku emocionālo un psihisko stāvokli, kā arī tiem, kuru nervu sistēma nav tā spēcīgākā.

Tā kā šie cilvēki vienalga rakstu lasīs, tad es neatbildu par sekām :D

Tie, kas gribēs, tā pat atradīs rakstā aprunātos failus, tāpēc nekādus video te neliku.

Ko vēl gribēju pateikt... Aiziet! :)

5091 29 620 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 620

0/2000

Tikai protams ka visi šitie ir fake, vienīgais no visa kas jau kādu laiku pastāv un nevis pēdējos gados iemests internetā lai izjokotu (biedētu) cilvēkus ir The Goddess Bunny un The Crying Boy.

Es pat nezinu itkā prasās uz mīnusu jo raksts ir kļūdains tāpēc ka jau sen atklāts kas veidojuši un uploadojuši tos video bet no otras pusas laikam melot lētticīgiem lasītājiem ar nolūku viņus izklaidēt nav slikti, tāpēc nelikšu neko emotion

4 6 atbildēt

Tur tajā video mereana-mordegard- nekā nebija. Ja jau esat tik bailīgi no TĀDA (ha ha :D ) video, tad iedomājos, kas jums ir pēc paranormal activity video noskatīšanās :))

1 4 atbildēt

Nu nez man nekādas emocijas šie mēsli neizraisīja

1 4 atbildēt

sāksim ar to ka kad ieraudziju 5 bildi nosviedu datoru no galda, tad vel tā sieviete ar acim,lasot aprakstu tai bildei,kur tā vitrāža man sāka tecēt asaras un no deguna tecēja asinis;( grr... raksts ir superideāls,bet domāju,ka tomēr drošības pēc derētu izdzēst;) P.S. Man ir 12 gadi,un ja man būtu vājāki nervi tad psc man būtu;(

1 4 atbildēt

Man ir bail skatites,un lasit sito rakstu,ok apsaktiju tikai zinkaribas pecc.

Man no ta smiley dog uzmetaas bailes.

Bet wtf kur tik banaalas bildes  ir atrastas,un tolks likt vinjas seit .

Un nah tur noladetakie faili ,kas ir kads kas vinjus kachaa?

0 4 atbildēt

Feiki vien ir

1 6 atbildēt

Aaaaaaaarpraaac!!! Raksts labs bet nju maniem nerviem šito bija gruti panest!!!!!!

0 5 atbildēt
1 10 atbildēt

nulle reakcijas, piedod vecīt, bet -

1 12 atbildēt

diezgan baisi

2 15 atbildēt

Fake and Gay!

1 14 atbildēt

Sveiki, Mans vārds ir Macy, meklējot cilvēku, kurš saprot nozīmē mīlestība, kā uzticība un ticība viens otru. Nevis viens, kas redz mīlestību kā tikai par jautru veidu, bet nobriedis cilvēks ar jauku Vīzija, ko pasaule ir visu par. Un pēc iepazīšanās ar savu profilu šeit, šajā vietā, i bija interese par jums tādēļ, lūdzu, atbildi man tieši mana kaste (macykouame@yahoo.com). Un es jums pateiks vairāk par mani ok. Paldies un joprojām svētī. Macy. Lūdzu, distance deva nav nozīmes šajā afair. Un es būšu ļoti greatfull Ja es redzu jūsu pasta ok. Lūdzu sazinieties ar mani tieši uz manu id ok. (macykouame@yahoo.com) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: name is Macy, in seach of a man who understands the meaning of love, as trust and faith in each other. Rather than one who sees love as only a way of fun but a mature man with nice vission of what the world is all about. And after reading your profile here in this site, i took intrest in you so please reply me direct to my box (macykouame@yahoo.com). And i will tell you more about me ok. Thanks and remain bless. Macy. Please, distance dose not matter in this afair. And i shall be very greatfull if i see your mail ok. Please contact me direct to my id ok. (macykouame@yahoo.com)

0 42 atbildēt
« 22  23  24  25  26 »