local-stats-pixel fb-conv-api

Illuminati. Mīti un Šokējošā patiesība.66

1326 32

Sveiki, es jums centīšos pēc iespējas interesantāk izstāstīt par Iluminātiem.

Daudzi noteikti ir dzirdējuši šo nosaukumu, bet ko tas īsti nozīmē?

Piramīda? Visu redzošā acs? Jaunā pasaules kārtība? Sazvērestības teorija??

Illuminati, ir sena un slepena organizācija, kuras biedri ir pārsvarā ietekmīgas personas (politiķi, mākslinieki, mūziķi, slavenības, utt.) To galvenais mērķis netiek izpausts, taču tiek uzskatīts, ka mērķis ir kontrole pār sabiedrību un to iekārtām.

Par illuminati mēs īsti neko nevaram pateikt, jo tās biedri informāciju mums neizpauž - katrs biedrs dod klusēšanas zvērestu, ko paraksta pats ar savām asinīm. Taču mēs varam balstīties uz faktiem.

1326 32 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

1. Man nepatīk kad visādi pajoliņi jauc teoriju ar hipotēzi. Teorija izskaidro pierādītu faktu. Hipotēze ir nepierādīts apgalvojums.

2.  Brīvmūrnieki nav illuminati. Illuminati ir brīvmūrnieku atzars, līdzīgi kā kristiešiem ir katoļi, luterāņi utt.

3. Ja viņi grib samazināt cilvēku skaitu, tad zini, viņi dara ļoti sliktu darbu. Pēdējā gadsimta laikā cilvēku vidējais dzīves ilgums ir gandrīz dubultojies, lielākā daļa slimību, kas kādreiz tika uzskatītas par neārstējamām ir viegli izārstējamas, cilvēku skaits uz planētas ir trīskāršojies, neskatoties uz diviem pasaules mēroga kariem.

1 0 atbildēt

Ok, tad jau jāgaida kamēr atnāks ielūgums pievienoties  emotion  Domāju vai jāgaida kamēr atnāk pa pastu vai tomēr epastā.... jo illumnatti taču kontrolē visu, tad gan jau manu epastu arī zinās.  Bet ja nopietni, tad masu kontroles tehnikas ir daudz vienkāŗšāk izskaidrojamas, un nav vajadzīgs speciāli illumnatti, vajag tikai to, ko uzskata par "aizliegto augli" un tad mūziku un filmas varēs tirgot - sekss, narkotikas, alkohols, cigaretes, slepkavības- viss ko dzīvē nevar, bet filmās un klipos ir. Pārdod to pēc tam un tauta uzķeras. emotion 

0 0 atbildēt
Viena britu dziedātāja vārdā Jess Glynne arī lkm ir illuminati,viņai sava jaunā singla Hold My Hand vāciņā ar laineri uz acs bija uzveidots illumimati trijsturis.Par Periju runājot viņa pati jau vēlējas būt illuminati.
3 3 atbildēt

Raksts drusku saraustits un nepilnigs,bet pamatos ir pareizi,neskatoties uz dazu labu kludu.     Visiem tiem kas netic un piesauc ,,logiku,, teiksu -,,tas ka jus nezinat un jums liekas ,ka nevar but jo nevar but nekad ,nenozime ka tiesam nav..... ,,.    Informacijas ir pietiekami,tikai jamak atskirt patiesibu no dezinformacijas,jauni un nepieredzejusi parasti ir loti kategoriski sava nezinasana,-ta teikt ,,ja butu es jau nu zinatu..... ,, ,BET KAD TU JAU ESI DRUSCIN PADZIVOJIS UZ  SITA GLOBUSINA (ZEMITES) TAD SAC JAU ,,AR MUGURU,, JUST KA KAUT KADI SUDI BRIEST......  Verojiet,ieklausieties,macieties ,,lasit starp rindam,, salidziniet un izdariet secinajumus.    

0 0 atbildēt

Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei

PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI NEPIECIEŠAMIES PAR REĢISTRĀCIJAS MAKSU

Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 661-777-5633

Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.

Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam

E-pasts: illuminate666temple@outlook.com vai

WhatsApp: (+1 661-777-5633)

0 0 atbildēt

Sveicieni no lielās ILLUMINATAS ORDERES vienotajai valstij un visai pasaulei, tā ir atvērta iespēja pievienoties Illuminate brālībai, kur jūs varat atgūt savus zaudētos sapņus, kā arī kur var redzēt bagātības un laimes gaismu bez asins upurēšanas. Un mēs arī samaksājam 700 000 ASV dolāru, lai sagaidītu visus jaunos dalībniekus, kad viņi pievienojas brālībai, kā arī māju pēc savas izvēles un atrašanās vietas ar ieguldījumiem, kā arī šo iespēju dzīvē, lai viņi būtu slaveni.

IEGUVUMI, KAS PIEŠĶIRTI JAUNIEM LOCEKĻIEM, KURI PIEVIENO ILLUMINĀTU. 1. Naudas atlīdzība USD 700,000 USD apmērā. 2. Jauns Sleek Dream CAR, kura vērtība ir USD 150 000 USD 3. Sapņu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētajā valstī 4. Diplomātiskā pase, lai ceļotu uz jebkuru Jūsu izvēlēto valsti un daudz ko citu PIEZĪME; Jūs varat pievienoties Illuminati brālībai no jebkuras vietas pasaulē Indijā, Turcijā, Āfrikā, ASV, Malaizijā, Dubaijā, Kuveitā, Apvienotajā Karalistē, Austrijā, Vācijā, Eiropā. Āzija, Austrālija uc PIEZĪME: ja esat ieinteresēts, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: illuminatibrotherhood6123@gmail.com

0 0 atbildēt

plaģiāts

0 0 atbildēt

Ir vērts noskatīties šo 2 stundu garo video materiālu, lai labāk saprastu, kas ir pa kam: https://www.youtube.com/watch?v=3szaF5R3wsc  Varbūt tad izpaliks jautājumi.

0 0 atbildēt

Mans vārds ir Sandra Jefferson, un es vēlos izmantot šo izdevību, lai pateiktos kungam Alex Butland, kurš beidzot palīdzēja man kļūt par lielo Illuminati britu pilntiesīgu locekli un tagad es dzīvoju savu dzīvi laime. un kad es biju nabadzīga un dzīvoju mani galējā nabadzībā, un dzīves līmenis kļuva tik nabadzīgs un zems, ka es pat mācu sevi nogalināt sevi, un viņš man teica, lai sagatavotos uzsākšanas dienai un lai visiem jaunajiem locekļiem būtu zināms atalgojums 50 000 dolāru apmērā viņa uzsākšanas dienā. Tāpēc es sāku darboties Illuminati pasaulē un pirms dažām dienām man tika piešķirts miljons dolāru līgums, manā uzņēmējdarbībā es tagad daru ļoti labi, es darīju tieši to, ko es lūdzu, un šodien stāsts ir mainījies, man ir līdz manai bankas kontam līdz 100000000 USD, es esmu dzīvā liecība, mans sapnis un visa bagātība, slava, panākumi un bagātība, par ko esmu gaidījis, ir piepildījušies. Pat tā, pateicoties Aleks Butlandam, kurš manus sapņus piepildījis, palīdzot man kļūt par lielā Illuminati locekli. Tagad jūs varat paātrināt un nosūtīt vēstuli pa e-pastu uz illuminatechurch1711@gmail.com

0 0 atbildēt

Organizācijas mērķi un veids, kā tie sasniedzami, ir zināmi - atradīsi tos izdevumā ar nosaukumu: The Protocols Of The Learned Elders Of Zion.

 Tikai paturi prātā, ka Tu lien truša alā, kura ir daudz, daudz dziļāka... 

0 0 atbildēt
I drop my bag of iluminatī💪💪💪💪💪💪 Fk of Iluminatī
0 0 atbildēt

labs raksts , bet....tas ka multenes rada iluminati simbolu...tas uzreiz nenozime ka tur ir tiesi launums , piemeram uz helovinu, vai tapat, baisas situacijas(piem.spongebobs palicis vien veikala) man pat ir drebes ar iluminati simboliem, vai tas nozime ka esmu iluminati

0 0 atbildēt

Ir intresanti ... + no manis, bet es ikdienā lietoju zīmēs kas ir attēlotas pēdējā bildē , bet es neko nēesmu dzirdējis par kautkādu ILuminatī,mož pasaulslavenās zvaigznes  piem tā pati Katy Perry varbūt viņa tas vis bija netīšām XD

Bet raksts pa tieši intresants

0 0 atbildēt

Mītus izlasīju, tikai patiesību grūti atrast emotion

0 0 atbildēt

fakts tāds,ka pēc Amerikas neatkarības cīņām(visticamāk tad arī izdomāja to naudas izskatu) vārdam Jaunā Pasaules kārtība bija cita nozīme. Ar to apzīmēja Kāda būs amerika kad iegūs neatkarību no britu kundzības

0 0 atbildēt
Nezināju, ka divpirks ir iluminati saistīts emotion If you know what I mean?
0 0 atbildēt
Rolt0n, līdzīgas piramīdas var novērot netikai Cartoon Network multenēs, bet arī mākslas, dokumentālajās filmās un arī videospēlēs. Ja cilvēks nezin par tādu "masonu" būšanu, tad viņš tādas lietas var neievērot. Starpcitu te var palasīt un uzzināt par 1 dolāra banknoti daudz interesanta un nedzirdēta.>>> http://portal.latgold.lv/public/34440.html Nezinu ko tā ASV ir salietojusies, bet normāla tā valsts manā skatījumā īsti nav.
0 0 atbildēt

Interesants raksts.

Tikai nezinu vai ir tik ļoti

liela jēga iedziļināties PERIJAS

dziesmu vārdos.

0 0 atbildēt

SIRRUS velisepēds

0 0 atbildēt

3. tas nav iluminati simbols tas ir egiptiesu simbols hora acs

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »