local-stats-pixel fb-conv-api

Illuminati. Mīti un Šokējošā patiesība.66

1326 32

Sveiki, es jums centīšos pēc iespējas interesantāk izstāstīt par Iluminātiem.

Daudzi noteikti ir dzirdējuši šo nosaukumu, bet ko tas īsti nozīmē?

Piramīda? Visu redzošā acs? Jaunā pasaules kārtība? Sazvērestības teorija??

Illuminati, ir sena un slepena organizācija, kuras biedri ir pārsvarā ietekmīgas personas (politiķi, mākslinieki, mūziķi, slavenības, utt.) To galvenais mērķis netiek izpausts, taču tiek uzskatīts, ka mērķis ir kontrole pār sabiedrību un to iekārtām.

Par illuminati mēs īsti neko nevaram pateikt, jo tās biedri informāciju mums neizpauž - katrs biedrs dod klusēšanas zvērestu, ko paraksta pats ar savām asinīm. Taču mēs varam balstīties uz faktiem.

1326 32 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Lūk šis mani draugi ir labs un interesants raksts! emotion

55 4 atbildēt

1. Rindkopā vairākas kļūdas -

1. Illuminati nav masoni, jeb brīvmūrnieki. Ir atšķirība starp iluminātiem un illuminatī. Pirmā ir atdalījusies no brīvmūrniekiem, bet otrā ir zinātnieku asociācija ap 18. gs.

2. Illuminatī nozīmē apgaismība, nevis brīvmūrnieki.

Zem pirmā attēla arī ir kļūdas -

3. Tekstu var iegūt zālamana zvaigznes veidā savienojot burtus, un iegūst vārdu ''masons'', kas veidojas no piramīdas virsotnēm.

4. Apakšā esošais teksts apzīmē to, ka pasaule tiks uzlabota, nevis sagrauta.

5. Pāvests iznīdēja Illuminatī jau pirms pāris gadsimtiem.

Tekstu zem 2. bildes nekomentēšu, jo tur ir pilnīgs bezsakars. Es uz aci pamanīju 3 kļūdas, bet par bezsakaru piešķiršu 4. Ja ieklausās, tad zvanu skaņās var dzirdēt jebkuru vārdu, kuru gribi.

Zem 3. bildes -

10. VIŅI NEKO NETUR ROKĀS!

Zem 5. bildes -

11. Uz cik saderam, ka to izdarījuši animatori, lai pajokotu?

12. KĀPĒC, LAI SLEPENA ORGANIZĀCĪJA SĀKTU IZPLATĪT SEV PIEDERĪGOS UN SAVUS NOSLĒPUMUS? LAI PANĀKTU TO, KA TIE TIEK ŠANTAŽĒTI UN SPĪDZINĀTI?

6. bilde -

13. Jau pateicu, ka tā ir ākstīšanās, NEVIS VIŅI CENŠAS PANĀKT SEVIS ŠANTAŽĒŠANU!

Lieliski! 13 kļūdas! Tā kā Illuminatī vēl eksistē un ir sātanisti, tad13 viņiem arī ir svēts=>Tu esi Illuminatī biedrs un centies viņus reklamēt.

NEVAJAG 2. DAĻU! Pietika, ka radīji iespaidu par sevi šajā! Bet tomēr - par ko būs 2. daļa? Par Illuminatī aizspogulijā? Vai par žīdu masonu sazvērestību? Aaa, un paldies par kārtējo faktos neprecīzo rakstu, kuru spoki izlasot, protams, ieliks tev plusu, bet arī uzskatīs, ka fakti ir pareizi un zaudēs gudrību!

46 7 atbildēt
I avatarsI

Ar mūsu valdību pat iluminatus nevajag.

33 1 atbildēt
Nez vai ir slepenā orgazācija pret šo slepeno orgazāciju, vai pašiem jātaisa?
21 1 atbildēt
Tas vispār nopietni? Ja jau super slepena padarīšana, kāpēc slavenības šādi 'reklamē' savu piederību tai? Un nekādus nopietnus faktus arī nedzirdēju, tikai kkādi aptuveni pieņēmumi. Kaut vai Perijas dziesma - ej un pierādi, ka ir par iluminati. Faktus vajag, tad ticēšu. Verbūt.
22 5 atbildēt

Lol, tas ir ēģiptiešu simbols, kas redzams Perijas klipā, un pēdējā attēlā ir pazīstami žesti un mudras, ko izmanto yogā. 

To, ka pastāv ietekmīgu cilvēku grupa, kas valda pasauli ir tiesa, bet šis "Illuminati" man vieš šaubas, jo diez vai viņi vēlētos sevi tā atklāt...

13 1 atbildēt

Raksts labs, bet kaut kā neticās. Illuminati ticu, bet kādēļ lai slavenības rādītu kaut kādas zīmes, kas apliecina to, ka viņas darbojas Illuminati?Kādēļ lai multfilmās cilvēki liktu šīs zīmes lai to apliecinātu?Ir taču ''Swag'' laikmets, rādīt visādus dīvainus žestus ar rokām skaitās ''kruti''. Ja tā ir pavisam slepena organizācija, kādēļ lai tā vēlētos lieku publicitāti? Jau sliecos domāt, ka tas viss ir cilvēku iedomas, nekas vairāk.

9 1 atbildēt

KILLUMINATI!

9 1 atbildēt
Protams, ka 'illuminatī' pastāv. Televīzijā, internetā, mūzikā utt. tiek liktas dažādas zīmes un lietas, kas mūs šķietami padara 'labākus'. Mums tiek uzspiesti dažādi principi, kā piemēram - "Ja tu neēdīsi, un būsi tieva kā sērkociņš, tad visi tevi mīlēs" Kāds komentāros pieminēja, ka kam iluminātiem popularitāti, ja tie vēlās palikt slepeni. Man liekās, ka tie nemaz nevēlas būt slepeni, jo viņi jau ir panākuši, ka dažādas lietas, kas viņus aizskar tiek paslēptas, tā sakot 'slepenā informācija' un pan liekās, ka ar šo dažādo zīmju rādīšanu viņi tieši vēlās iegūt popularitāti, tādējādi sniedzot vēstījumu - "Vēlies būt populārs? Pārdod savu dvēseli sātanam." Bet ja jau viņi kalpo sātanam un nekam citam (budai, hinduistiem utt. ) tad jau sanāk ka Dievs pastāv, tāpat kā elle un paradīze, parastā bībele, un sātaniskā bībele. Un tas man liek aizdomāties - kur es īsti beigās nonākšu?
6 0 atbildēt

Tas, ka popkultūra un šovbizness skalo cilvēkiem smadzenes ir viennozīmīgi pareizi, bet par slepenām apvienībām- tā ir interesanta tēma, bet bez konkrētiem faktiem tā ir tikai teorija, kurā viss balstās uz pieņēmumiem un fantāzijas augļiem. 

5 0 atbildēt
Kaitij Perij ej pa taisni diognālē ,dzēšu tavas dziesmas ārā. Tgd zinu kpc man nekad nav patikusi dark horse dziesma un vnm piedziedājumā noskrien skudriņas pa muguru ,vsp īstenībā es neesmu īsti ieklausījusies tās dziesmas vārdos. Ja jau ilumināti pastāv ,tad creepypastas arī. emotion (mana teorija)
7 2 atbildēt

Ketijai Perijai rokā vispār ir senais ēģiptiešu mitaloģijas simbols Hora acs

3 0 atbildēt
Brivmurnieki man skiet bija masoni.
3 0 atbildēt
Par slepēnām organizācijām neviens nezina, bet par šo organizāciju zina.
2 0 atbildēt

ja tu neizpildi ritualu ir tad sritulats paršķel kazas galvu un izdzed tas asinis un ja tu to neizdari tevi novaks nopietni

2 0 atbildēt
It kā jau +/- ir, bet daudz kas reāli saputrots.
1 0 atbildēt

Žesti - kas tās par muļķībām, ka tie ir Illuminati žesti? emotion 4. ir skautu sveiciens... 5. gaidu sveiciens.... 12. piga emotion un citus ar var vienkārši izskaidrot un nav tur nekāda sakara ar slepenām biedrībām. Daudzus mēs izmantojam ikdienā un arī saprotam ko tie nozīmē un apzīmē tie pavisam vienkāršas lietas. Ja gribi saskatīt visādas sazvērestības, tad tu saskatīsi tās kebkur, bet nevajag aiziet līdz absurdam...

1 0 atbildēt

1. Man nepatīk kad visādi pajoliņi jauc teoriju ar hipotēzi. Teorija izskaidro pierādītu faktu. Hipotēze ir nepierādīts apgalvojums.

2.  Brīvmūrnieki nav illuminati. Illuminati ir brīvmūrnieku atzars, līdzīgi kā kristiešiem ir katoļi, luterāņi utt.

3. Ja viņi grib samazināt cilvēku skaitu, tad zini, viņi dara ļoti sliktu darbu. Pēdējā gadsimta laikā cilvēku vidējais dzīves ilgums ir gandrīz dubultojies, lielākā daļa slimību, kas kādreiz tika uzskatītas par neārstējamām ir viegli izārstējamas, cilvēku skaits uz planētas ir trīskāršojies, neskatoties uz diviem pasaules mēroga kariem.

1 0 atbildēt

Sasmējos ne pa jokam. Tie iluminati nākuši no latviešiem noteikti. Vismaz viņu roku 12. Žests ir vissenākā un visvienkāršākā, aizsardzībai pret ļauno sātanu -PIGA!

1 0 atbildēt

Absolūti bērnišķīga sazvērastības teorija! No vienas puses "ilumināte esot baigi, baigi slepeni" un tanī pat laikā popsa slavenības visai pasaulei rāda kaut kādus "slepenos žestus". Vienkārši bērnišķīgi! Popsa slavenības savos videoklipos parādīs da jebko, kas varētu paķert uz popularitāti. Censties tajā visā saskatīt kaut kādu baisu sazvērestību, tā vienkārši ir jefiņu aizraušanās. Nemaz jau nerunājot par jebkādu loģikas trūkumu. Citāts:

"Tiek uzskatīts, ka viņu plānos ietilpst arī cilvēku skaita samazināšana uz pasaules. Runā, ka tas pat notiekot arī patlaban. Kā? Vēzis, aids, epidēmijas, neauglība caur pārtikas produktiem utt.." Jā, protams! Tik ļoti cenšas, ka cilvēku skaits uz planētas tik aug un aug. Nu velnišķīgi visvareni tie ilumināti!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »