local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējamais atomkarš senajā pasaulē?30

793 3

Sveiki, dārgie draugi! Klāt kārtējais mans gara darbs no Sci-Fi kategorijas. Šoreiz iepazīstināšu jūs ar teoriju, kas pat man ieviesa zināmas šaubas, proti, par iespējamo atomkaru uz Marsa un mūsu planētas vēl ilgi pirms tam, kad Openhaimers iedomājās par Manhetenas plānu. Šis raksts ir kā papildinājums manam iepriekšējam rakstam "Mūsu īstās mājas - Marss?" Spied ŠEIT, lai nokļūtu uz rakstu.

793 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Pirms kada laika lasiju par zenu kurs stasta ka esot atdzimis citplanetietis no marsa, vins stastot ka uz marsa,precizak zem zemes, joprojam esot dziviba,neatceros ka tiesi sauca vinu bet bija no Krievijas.
0 0 atbildēt

Padomāsim ..

Pieņemsim, ka Tiešām ir bijusi šāda civilizācija. Civilizācija kurai ir bijis pa spēkam kolonizēt Marsu un Zemi. Iedomājieties kāds intelektuālais un sociālais līmenis ir vajadzīgs lai radītu tādas tehnoloģijas, kādai pieredzei utt...  Pat mēs būdami mūsu līmeni jau esam ieguvuši Kodolieročus, taču vēl aizvien tos masveidā nēsam pielietojuši, jo lieliski saprotam ka tās ir beigas.  Es personīgi neticu ka Civilizācija kura ir bijusi tik augsti attīstīta spētu pati sevi iznīcināt ar šādiem ieročiem... Ja šāda civilizācija ir bijusi tad šāda apjoma karu ir izraisījis kād ārējs faktors.. Maz ticams ka Cilvēks pats sevi tik brutāli varētu iznīcināt..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt