local-stats-pixel fb-conv-api

Beidzot pasaules gals!76

To, ka civilizācija milzu soļiem tuvojas kulminācijai zinām mēs visi, bet kas mūs noķers pirmais? Varbūt tas būs meteors? bet varbūt globālā sasilšana? BET VARBŪT MĒS PAŠI?

1268 9 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000
4. Globālā sasilšana. Ziniet, ka tagad ir relatīvi auksts laiks un lielākā zemes vēstures laikā ir bijis siltāks. Vienkārši kvartāra periods ir leduslaikmeta periods un globālā sasilšana visticamāk būs īslaicīga, kam sekos apledojums, kas iespējams, iznīcinās Latviju. ): Bet ne cilvēci.
0 0 atbildēt

Nu ta beidzot es jau sen gaidu

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kāda runa par to aukstumu, ja sniegs nav! Kaut kas pareizi...

0 0 atbildēt

es par visiem siem ''pasaules galiem'' zināju bet izņemot par supervulkānu ^.^

0 0 atbildēt

Nēsmu vienīgais kas skatās Hybrid Librarian emotion

0 0 atbildēt

Par 4to punktu-mums mazāk pirst vajag, jo katru sekondi viens miljards cilvēku visā pasaulē nopiržās, arī tas pats Baraks Obama! Un rēķiniet ja tik daudz nopiržās ik sekundi tad kāds tas gaiss paliek!

1 1 atbildēt

Vai man vienīgajam riebjas visi tie egocentriskie idioti, kuri uzskata ka pasaules galam jau nu noteikti jāpienāk viņu dzīves laikā ?

0 0 atbildēt

Viss ir daudz maz ticams, bet nu tā robotu sacelšanās.... Nu nēēē, ja jau mēs viņus radām, mēs apzināmies risku, un ari zinam, kā rīkoties ja kas aiziet greizi, savādāk nekas tamlīdzīgs netiktu radīts.

0 0 atbildēt

Par to ziemu negribetu piekrist... ,jo citur pasaulee ir daudz AUKSTAAKS nekaa parasti un tas ari varetu but no okeana veja virzieniem.. cik mees zinam okeani un juras ari iespaido zemes Temperaturu.

0 0 atbildēt

4. ir totāla taisnība! Ir toč jābeidz vienreiz visu piesārņot! 

0 0 atbildēt
visticamak pasauls gals bus tad kad es teikshu
0 0 atbildēt

Pārāk daudz cilvēku? Tā nav problēma. Uz ķinas uzmetīs atom bumbu un lieta darīta.

2 2 atbildēt

4. Forsi, ka esi "liels opozicionaars" teorijai, par kuru pilniigi nemaz nezini :)

Ozona slaanim nav nekaada sakara ar globaalo sasilsanu, nu nekaada. Siltumniicas efektu (kas izraisa to silsanu) parsvaraa izraisa co2 daudzums. Un ari tas, nekaadaa veidaa neietekmee so silto ziemu. tas maina temperatuuru par paaris graadiem paarsimts gados, nevis +30 saliidzinot ar pagaajuso

0 0 atbildēt

Par to badu vēl varbūt  varētu mazliet šaubīties, jo kā vienā video teica džeks, kurš ceļoja pa asv un piekopa freeganismu - mēs protam saražot pārtiku, bet mēs neprotam to izplatīt. Respektīvi, ļoti daudz pārtikas tiek izmests atkritumos. To es redzu arī ikdienā savā darba vietā - ja iekārtas tiktu kaut nedaudz izmainītas, būtu mazāk ražošanas procesā radušies pārpalikumi, kurus met ārā, lai gan tos vēl varētu pārstrādāt citos produktos. 

0 0 atbildēt

Nezinu, kur jūs kaut ko esat lasījuši, bet interneta materiāls par jelovstonas vulkānu vēsta, ka cietīs tikai Ziemeļamerika.

Each of the three past supereruptions of the Yellowstone hotspot spewed more than 1,000 cubic kilometers of magma into the environment — the benchmark of a "supervolcano." According to Jacob Lowenstern, scientist-in-charge at the Yellowstone Volcano Observatory, that's a large enough eruption to cover much of North America in an ash blanket of varying thickness.   "The ash is thick (more than about 30 centimeters of ash) near the eruption source and a small fraction of a millimeter once you move 2,000 miles away. It's fair to say that a trace of ash would be found over most of the United States, though it would only be thick enough to collapse roofs in the states closest to Yellowstone," Lowenstern told Life's Little Mysteries.  

With enough warning, the states near Yellowstone could be evacuated, which would largely avoid a tremendous loss of life caused by the downpour of ash, the scientists said. But that's just in the short term; the aftermath would be the rub. For several days, ash would hang in the air, making it difficult to breathe. And that blanket of ash covering the country would smother vegetation and pollute the water supply, quickly leading to a nationwide food crisis. "A lot of people would perish," said Stephen Self, director of the Volcano Dynamics Group at the Open University in the U.K. He envisions American refugees lining up at the Mexican border.

0 0 atbildēt

REN TV  emotion

0 0 atbildēt

Vēlviens scenārijs - pasaules piecūkošana ar radiāciju trešajā pasaules karā.

0 0 atbildēt

agri vai vēlu masveida izmiršanas cikls atkārtosies .

0 0 atbildēt

Vaine, es piss es nevaru sagaidīt. emotion

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »