local-stats-pixel fb-conv-api

Atradums darba laikā64

934 2

Sveiki spocēni! (jau sākumā atvainojos par bilžu kvalitāti, jo bildēts ar telefonu un atvainojiet ja es esmu ielicis rakstu ne tajā kategorijā))

Uzreiz ķeršos pie lietas, tā kā ir vēl ir vasara esum atradis darbu pie skolas kur es mācos (dzīvoju arī netālu no skolas). Vienā dienā saņēmu piedāvājumu vai es gribētu pastrādāt jeb palīdzēt strādniekiem kas remontē skolu, ilgi nedomādams es piekritu un jau nākošajā dienā sāku strādāt. Sākās pirmā darbdiena viss bija forši ne kādu aizķeršanos, līdz pienāca pats dīvainākis (skolā jau biju nostādājis divas nedēļas) Tā pienāca otrdiena (05.08.14) dienas gāja labi un viss ritēja labi, līdz ko traktors kas raka tranšeju (lai es varētu ielikt ūdens vadu) uzdūrās ZĀRKAM kurā bija cilvēka kauli. Protams dabs tika pārtraukts un izsauktas atiecīgās instances, kas tālā parūpēsies par traktorista un manu atradumu. Un jau nākošajā dienā jau ap pulkstens 10:00 bija atbraukuši speciālisti no Rīgas kas raka laukā to skeletu (es dzīvoju apmēram kādus 220 kilometrus no Rīgas).

Reklāma
934 2 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 64

0/2000

Sorry, man ar to ģeogrāfiju ne īpaši...emotion

0 0 atbildēt

Pēc tava rakstības stila tas ir redzams, ka dzīvo tā tālāk no Rīgas.

0 0 atbildēt

bomariki :D

0 0 atbildēt

 

es tik uzrakstīju ko dzirdēju un tas ir viss (un viss drīzāk tu tāds esi l**s)

un ko vari zināt ar tajiem laikiem, varbūt tolaik steigā, ka viņi rakti ir aizmirsts par ieročiem kas viņiem ir piederējuši (jo tos ieročus atrad jakas iekšējā kabatās)

0 0 atbildēt

Kurā vietā tika izraktas šīs mirstīgās atliekas? Un es gribētu uzzināt, kas tie par speciālistiem, kuri tā uzreiz uz vietas, pēc kauliem var noteikt, ka viņi ir nodzērušies līdz nāvei? Vai nu autors ir idiots vai nu arī tie ''speciālisti'' ir kkādi jampampiņi.

Visticamākais, ka tur moš ir bijis hospitālis kara laikā, ievainotie tia vesti no frontes uz turieni, ārstēti, tos kurus nevarēja glābt, kuri nomira, turpat arī noraka. Tākā nebūtu nekāds brīnums, ja tur vēl varētu būt.

Visu cieņu ''speciem'', ka izdarīja tik grūtu darbu un izkasīja viņus no turienes, beidzot šie zaldāti radīs mieru kopā ar saviem pārējiem biedriem.

Par rakstu ne + ne -, jo info nepilnīga, grūti lasāma.

0 0 atbildēt
Labs raksts
0 0 atbildēt

Podumaješ simts kilometri šur vai tur...:D

0 0 atbildēt
Raksts patika, pluss Tev par to :) P.S taads c***s, ka shis raksts buus diez gan populaars ;d
0 0 atbildēt

interesanti

0 0 atbildēt

kaukāds murgs, vai nu tie arheologi bija piedzērušies un jokojās ar teksta autoru, vai arī autors kaukur ir noputrojies. 1)   1940. gadā Latvijā kara nebija.  2) kaukāda bezjēga ar  to ņirgāšanos par mironi  3) par to ka tie armijnieki nomira no dzeršanas točna ar tevīm kāds jokoja.  Kā gan to noteica? peregārs nāca no kapa? Un kuras armijas karavīri tie bija, neienāca prātā pajautāt?

2 6 atbildēt