local-stats-pixel fb-conv-api

Atradums darba laikā64

934 2

Sveiki spocēni! (jau sākumā atvainojos par bilžu kvalitāti, jo bildēts ar telefonu un atvainojiet ja es esmu ielicis rakstu ne tajā kategorijā))

Uzreiz ķeršos pie lietas, tā kā ir vēl ir vasara esum atradis darbu pie skolas kur es mācos (dzīvoju arī netālu no skolas). Vienā dienā saņēmu piedāvājumu vai es gribētu pastrādāt jeb palīdzēt strādniekiem kas remontē skolu, ilgi nedomādams es piekritu un jau nākošajā dienā sāku strādāt. Sākās pirmā darbdiena viss bija forši ne kādu aizķeršanos, līdz pienāca pats dīvainākis (skolā jau biju nostādājis divas nedēļas) Tā pienāca otrdiena (05.08.14) dienas gāja labi un viss ritēja labi, līdz ko traktors kas raka tranšeju (lai es varētu ielikt ūdens vadu) uzdūrās ZĀRKAM kurā bija cilvēka kauli. Protams dabs tika pārtraukts un izsauktas atiecīgās instances, kas tālā parūpēsies par traktorista un manu atradumu. Un jau nākošajā dienā jau ap pulkstens 10:00 bija atbraukuši speciālisti no Rīgas kas raka laukā to skeletu (es dzīvoju apmēram kādus 220 kilometrus no Rīgas).

934 2 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Ha, kā mana mamma teica, viņi dzēra alkoholu lai nenosaltu, nebūtu depresijas un tamlīdzīgi, bet neko īsti tur nevar zināt vai nu pamatīgi nodzērās vai nejauši saindējās

18 0 atbildēt

Interesanti ;)

Nāves veids jo īpaši. :D

16 0 atbildēt
Nāves iemesls laikam pārsteidza vairāk nekā atradums emotion
13 0 atbildēt

1000 vedu kā nomirt. :D

13 1 atbildēt

??? kāds sakars tavam komentāram?????

10 0 atbildēt

Biju klāt kad višu šito ārā raka emotion  Nejau katru dienu kaut kas šitāds gadās emotion

7 0 atbildēt
Tas nebija Jelgavā, ne?
9 2 atbildēt

 pilni meži ar ww1/ww2 kritušajiem, un ne tikai.

6 0 atbildēt

Dīvaini, neviens nezin kas par armijniekiem, bet to ka nomiruši nošmigas gan zin ?! Bet nu + tāpat.

5 0 atbildēt

Tanī laikā tas bija normāli,vairums vainu nodzērās uz frontes,vai arī pēc kara,palasot vēsturi,tur nav ko sasmieties,iebāztu tur kādu no mums,nemaz līdz alkoholam netiktu,paši sev pauri nonestu ar pirmo ieroci kas būtu pa rokai.

3 0 atbildēt

Varbūt vēl uzrakss viduslaiku 'vampīru'  zārku :D

2 0 atbildēt
Vari ielikt linku ar to, kur tu atradi internetā par viņiem?
1 0 atbildēt

 

es tik uzrakstīju ko dzirdēju un tas ir viss (un viss drīzāk tu tāds esi l**s)

un ko vari zināt ar tajiem laikiem, varbūt tolaik steigā, ka viņi rakti ir aizmirsts par ieročiem kas viņiem ir piederējuši (jo tos ieročus atrad jakas iekšējā kabatās)

0 0 atbildēt

Pēc tava rakstības stila tas ir redzams, ka dzīvo tā tālāk no Rīgas.

0 0 atbildēt

Kurā vietā tika izraktas šīs mirstīgās atliekas? Un es gribētu uzzināt, kas tie par speciālistiem, kuri tā uzreiz uz vietas, pēc kauliem var noteikt, ka viņi ir nodzērušies līdz nāvei? Vai nu autors ir idiots vai nu arī tie ''speciālisti'' ir kkādi jampampiņi.

Visticamākais, ka tur moš ir bijis hospitālis kara laikā, ievainotie tia vesti no frontes uz turieni, ārstēti, tos kurus nevarēja glābt, kuri nomira, turpat arī noraka. Tākā nebūtu nekāds brīnums, ja tur vēl varētu būt.

Visu cieņu ''speciem'', ka izdarīja tik grūtu darbu un izkasīja viņus no turienes, beidzot šie zaldāti radīs mieru kopā ar saviem pārējiem biedriem.

Par rakstu ne + ne -, jo info nepilnīga, grūti lasāma.

0 0 atbildēt

izcilākos varoņus apglabāja ar visu zirgu(jo zirgs-tas ir kruta priekš varoņa), stāvus, blakus lielgabalam (koka, jo īstie bija defecīts un bija dabūjami tikai pa blatu)....un deva līdzi veselus DIVUS zobenus ! pēc tam uz kapa uzlika tanku (bez lielgabala, jo defecīts), tad apbera ar zemi, izraka dīķi, un pačukstēja tantiņām par šo faktu, kuras savkārt atstāsta saviem viedajiem mazbērniem-spocēniem

0 0 atbildēt

Cik ir zināms, tad pie Alsviķu skolas bija "Brāļu kapi", kuri tika likvidēti laikā, kad cēla "tiklo meiteņu skolas" korpusu 50 gadu vidū.

0 0 atbildēt
Vatņiki pārdzerušies un viens eksplodējis
0 0 atbildēt
Kurā klasē tu ej?
0 0 atbildēt

Podumaješ simts kilometri šur vai tur...:D

0 0 atbildēt