local-stats-pixel fb-conv-api

Apbrīnojamās Sakritības 349

371 5

Šī daļa būs veltīta mūsu pašu spokiem, kuri man uzrakstīja par savām dzīves sakritībām. Varbūt viņas nav tik apbrinojamas kā tās, kuras minēju pirmajos divos rakstos, bet dažreiz ir interesanti palasīt kas notiek mums apkārt.

http://www.spoki.lv/mistika/Apbrinojamas-Sakritibas/437125">Apbrīnojamās sakritības 1.daļa

http://www.spoki.lv/mistika/Apbrinojamas-Sakritibas-2/437597">Apbrīnojamās sakritības 2.daļa

371 5 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

interesanti

0 0 atbildēt

 "Pirms diviem gadiem iepazinos ar savu puisi no Rīgas, un nemaz nenojautu, ka viņa tuvākie un draugi būs saistīti ar manu māsu - saistībā ar līdzīgajiem vārdiem. Viņa drauga, drauga sievu sauc Marta, kurai ir bērns Madars. Manai māsai ir 2 bērni, Madara, kura ir tieši tādā pašā vecumā. Un šogad piedzima otrā meitiņa un nosauca viņu par Martu, tā kā sauca drauga, drauga sievu:) Mana māsa nemaz ar viņiem nav pazīstama.." 

Hah Mana māsa pirms 2 gadiem pārcēlās uz rīgu un iepazinās ar savu puisi. Viņu sauc Madara un mani sauc Marta. 

0 0 atbildēt

man ir pazīstamas trīs meitenes, kurām ir identiski vienādi personas kodi, bet visas ir dzimušas dažādos mēnešos un datumos.

0 0 atbildēt

Kaut kur lasīju, ka tādā veidā visas radniecīgās dvēseles pievelkās. Acīmredzot tās nav vienkārši sakritības tajos stāstos, bet vienkārši lemts tā būt. Lai arī, cik dīvaini tas neizklausītos. emotion

0 0 atbildēt

Tas, ka personas kodu otra puse sakrīt, nav nekas neparasts.

Man ir vienāda personas koda puse ar māsas personas koda otru pusi, tāpat manam draugam ir vienāda personas koda otra puse ar manas otras māsas personas koda otru pusi. Tas ir normāli, ja visi dzimuši un reģistrēti vienā vietā.

Cik reizes es uzrakstīju "personas koda otra puse"? :D

0 0 atbildēt

interesanti :)

0 0 atbildēt

interesanti :D

0 0 atbildēt

Šis stāsts notika ,pirms 3 gadiem 

0 0 atbildēt

Man arī ar puisi bija neliela sakritība. manas draudzenes tētis ir juvelieris un es domāju ko lai puisim uzdāvina uz gada kopā būšanas jubileju. Tāpēc gāju pie draudzenes un teicu ka gribu savam puisim iegādāties sudraba ķēdīti un sudraba kuloniņu vina pusīte man un viena viņam ar mūsu inicjāļiem. draudzene sāka smieties  un pateica ka mans puisis esot gājis pie viņas un prasījis tieši to pašu, betgās ar puisi runājām un smējāmies, bet gala rezultātā neviens neuzdāvinājām, jo vairs nebija interesanti. :)

0 0 atbildēt

mazliet tracina, ka daži nemāk rakstīt gramatiski kaut cik pareizi, nevar saprast viņu domu :S

0 0 atbildēt

Pasaule ir neizskaidrojama emotion

Esi ieguldījis sevi darbā emotion

0 0 atbildēt

nu šie gan bija sviestaini... stulbi emotion

0 1 atbildēt

Daži izklausās pat ĻOTI neticami,tādā ziņā,ka acīmredzami sadirsts !!

2 5 atbildēt

Atceros, ka 6. un 7. klasē vairākiem čaļiem bija visiem dzimšanas dienas trešajos datumos pēc kārtas - 3. okt., 3. nov., 3.dec., un janvāris arī laikam bija.

0 5 atbildēt