local-stats-pixel fb-conv-api

Anonymus-Iluminati????40

222 26

Sveiki, spoki! Sakarā ar visu šito trako SOPA lietu sāku skatīties kas tad īsti ir mūsu aizstāvji Anonymus, un galu galā nonācu pie secinājuma ka ļoti daudz kas sakrīt, Iluminati un Anonymus.

Protams vēl galēji neesmu pārliecināts nostāties viņu pusē vai nē, jo manas smadzenes ir šausmīgi sačakarētas mēģinot iedziļināties visā šitajā.

Reklāma
222 26 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 40

0/2000

Kas ir iluminati?

1 1 atbildēt

arii resursiem iisti lieliem nav jaabuut... shajaa gadiijumaa ar low orbit ion cannon kads barins organizeeti uzkluupot kaadai lapai- serverim var nobremzeet.. nolidinaat gandriiz jebkuru lapu... 

0 0 atbildēt

Iluminātiem nekur nav jālielaužas,viņiem ir pieeja visam,visur un vienmēr,valdības un korporācijas viņiem kalpo,kādēļ viņiem tas būtu vajadzīgs???

0 0 atbildēt

Patiesība ir kā sūds, vienmēr uzpeld. pienāks brīdis kad maskas kritīs, un mēs ieraudzīsim kas ir kas. bet nu jā kautkas drīzumā notiksies un liekas ka kaukas gigantisks.

0 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk, jūs vēl stulbāki nevarat kļūt Anonymous ir prosta /b/ hakeri. Vēl pasakat ,ka nezinat, kas ir /b/.  4chan.org/b/

0 0 atbildēt

Reāli tak neviens tos nav redzējis.... Tas pats, kas ar spokiem, ir kas tic, ir kas netic, ir kas saka, ka ir redzējuši spokus, ir, kas saka, ka tādi neeksistē, ej nu uzini patiesību.

0 0 atbildēt

We are no-one. We are everyone. We are nowhere.We are everywhere .Anonymous can be your brother  sister and your friend even i can be Anon .Believe me we are not illuminati.We are not standing for money but for our FREEDOM! 

1 1 atbildēt

Ir stipri iespējams,ka Illuminati ir šite iesasistīts,jo ir pamats uzskatīt,ka Amerikas Sopa unPipa projektus bīdīja Brīvmūrnieku organizācija,jo kā projektu iesniedzējs tika minēti autortiesību iestādes,uzņēmumi,lieli magnāti utt. , bet nekādu uzvārdu....Kā  jau freemasoniem... :)

0 0 atbildēt

Es uzskatu, ka šim te vispār nav nekāda saistība ar ILUMINATI.

Tas jau kļūst par absurdu visur saskatot ILUMINATI vai arī kādu citu grupu.

Varbūt patiešām ir tādi cilvēki, kas grib visu vērst par labu? Padomājiet lūdzu cilvēki!

0 0 atbildēt

Illuminati  ir sengriķu priesteru savienība kas kontrolē karali

0 0 atbildēt

Ak dievs un jus tam,visam ticat???

Es tadama SUDAM (piedodiet) nemaz neticu lai ari cik iespaidigs tas nebutu!!!

Bet fakts ir tads ka kads mus augsa tiesam vero!! Galu gala kam mes esam raditi ......?Vai kads zin??

0 1 atbildēt

Lielākā daļa slavenību - dziedātāju, sportistu, aktieru ir slaveni tikai dēļ illuminati..

0 1 atbildēt

Kautkādu hui*u tu te iemurgoji.

1 6 atbildēt

Gan jau ka tie Anonymus pārsvarā ir 30 gadīgi tušņi, kas dzīvo savu vecāku pagrabā un tagad tēlo supervaroņus, bet īstenībā savas darbības veic kā atriebību par to, ka viņus nobanoja iekš WoW par hakošanu.

7 15 atbildēt