local-stats-pixel fb-conv-api

Anonymus-Iluminati????40

222 26

Sveiki, spoki! Sakarā ar visu šito trako SOPA lietu sāku skatīties kas tad īsti ir mūsu aizstāvji Anonymus, un galu galā nonācu pie secinājuma ka ļoti daudz kas sakrīt, Iluminati un Anonymus.

Protams vēl galēji neesmu pārliecināts nostāties viņu pusē vai nē, jo manas smadzenes ir šausmīgi sačakarētas mēģinot iedziļināties visā šitajā.

222 26 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Es jūtu, ka kaut kas briest un tas nav roltons emotion

Bet nu noteikti tuvākajā laikā notiks kaut kas liels, tas nu ir skaidrs emotion

39 0 atbildēt

Iluminati un Anonymus nav viens un tas pats, par spīti tam, ka uzskati sakrīt. Komunismam ar Nacismu programmas arī sakrita par 90%, bet tomēr tas nebija viens un tas pats. Nenoliedzu, ka, iespējams, šīs apvienības ir saistītas un sadarbojas, bet neviens tik varens spēks neatklātos tā nomainot nosaukumu. Tomēr ir interesanti, ka šie pagrīdes slepenie spēki sāk rosīties, parastajai tautai kā aitām sākumā nav jābaidās, jo viņi tēmē uz varas iestādēm, tādējādi iegūstot mūsu uzticību, bet kas notiks pēc tam, to tik Dievs zin...

22 1 atbildēt

Tur kkas nav tīrs :D

6 0 atbildēt

Krasas pārmaiņas nenozīmē, ka tas ir saistīts ar iluminātiem!

 

Spēku samērus nevar ne salīdzināt. Pat ne tuvu nestāv viens otram! Kāmēr anonymous spēlējas ar lellēm tikmēr ilumināti ar cilvēkiem.

 

Anonymous rīcība iluminātiem savā ziņā ir izdevīga, jo tas daļēji ir viņu interesēs, līdz brīdim kāmēr neaizies par tālu... !

 

Ja Anonymous iegūs un izplatīs informāciju par NLO noslepenotajiem dokumentiem, kuru dēļ vadība būtu gatava iznīcināt ikvienu no mums, lai tik sabiedrība to neuzinātu. Ja viņu rīcībā nonāks Vatikāna stingrās drošības arhīva materiāli, kuru dēļ "garīdznieki" izlietu savas un citu asini, lai tik nepieļautu, ka cilvēce beidzot uzzina patiesību. Jo tādejād viņi zaudētu varu pār mums, kas pastāv jau 2000 gadu. Reliģija - tā ir garīga stagnācija, kurā cilvēki tiek turēti kā vergi! Ja viņi izplatīs patiesību par medicīnas biznesu. To, ka cilvēkiem nauda tiek noslaukta līdz pēdējam, to ka viņi iek spīdzināti ar nepareizu un neefektīvu āstēšanu, to ka viņus apzināti bendē nost, to ka pret jebkuru slimību sen jau ir atklātas zēles. Ja viņi atklās informāciju par finansēšanu, piemēram, to ka visos karos sabiedroto pusē stāvošie ir finansējuši savus ienaidniekus. Un vēl daudzkas cits ...ja viņu nolūki ir patiesi, tad viņi līdz tam tiks un atklās cilvēcei patiesību.

5 0 atbildēt

Es tik dziļi neesmu skatijies šajās lietāš, bet to visu var uztvert ļoti vienkārši.

SOPA- Praktiski vēlas aizliegt VISU ko es daru internetā dtorā (ja nezinat par ko ir runa, tad nesen spokos vell par to bija raksts).

Anonymus- Ir pret šo ideju, kā arī  pirms kāda laika viņi slēdza vairākas lappas ar bērnu pornogrāfiju (tur esot bijis liels informācijas daudzums, bet pats īsti neaceros).

 

Tādēļ es vairāk esmu Anonymus pusē un pat ja viņi būtu Iluminati, ko tas mainītu ? emotion

4 1 atbildēt

Cik zinaams, tad Illuminati jau skalo cilveeku smadzenes, tieshi lai vairaak cilveeku PIRKTU albuumus / filmas. Savukaart Anonymous atbalsta ''hacktivism'', kresho maajaslapas lai protesteetu un ciiniitos par briiviibu internetaa.

3 0 atbildēt

Es īsti neuztvēru tavu domu...

2 0 atbildēt

.....ir nepieciešami milzīgi resursi kādi protams ir Illuminātiem! Kā tu zini kādi resursi ir illuminātiem? UN NEVIENS NEZIN, KAS ILLUMINĀTI IR, lielāka daļa tik saka, cilvēku grupa, vo tas ir illumināts, viņs ir illumināts, viņa sencis ir illumināts, bet neviens tak nav redzējis cilvēku grupu - Illuminati, tik pat labi tie var būt izdomāti. Mans viedoklis. Jo reāli, Illuminati var būt arī izdomāti jau no paša sākuma, lai, iespējams būtu uz kā novelt vainu. Arī, tur, es nezinu, jay z, rihana, lady gaga, Obama, varteikt, ka lielākā daļa dziedātāju vai vienkārši zināmi, populāri ļaudis ir Illumināti, vot nu tās ir pilnīgas muļķības, manuprāt, vnk šī visa Illuminati tēmā kļuva populāra, vo, un tagad atradīsim grēkāžus. Hujņa šis viss, manuprāt, ir..... Ticēšu, kad ieraudzīšu "Illuminati",

2 0 atbildēt

Kādā sakarā Anonymous ir Iluminati...viņi ir pilnībā pret to ko Illuminati tic un domā..paskaties dokumentācijas un tad kko gudru te bliez augšā...

1 0 atbildēt

Man vienīgajam tas uzvalks pēdējā bildē kustās kad lasu tekstu zem tā?

1 0 atbildēt

2012 It has begun O_O

1 0 atbildēt

Sviests.

1 0 atbildēt

Nu tad gan tev argumenti.. ja šie argumenti derētu katrai grupai, tad tādu būtu simtiem, beidz murgot.

1 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk, jūs vēl stulbāki nevarat kļūt Anonymous ir prosta /b/ hakeri. Vēl pasakat ,ka nezinat, kas ir /b/.  4chan.org/b/

0 0 atbildēt

Reāli tak neviens tos nav redzējis.... Tas pats, kas ar spokiem, ir kas tic, ir kas netic, ir kas saka, ka ir redzējuši spokus, ir, kas saka, ka tādi neeksistē, ej nu uzini patiesību.

0 0 atbildēt

We are no-one. We are everyone. We are nowhere.We are everywhere .Anonymous can be your brother  sister and your friend even i can be Anon .Believe me we are not illuminati.We are not standing for money but for our FREEDOM! 

1 1 atbildēt

Ir stipri iespējams,ka Illuminati ir šite iesasistīts,jo ir pamats uzskatīt,ka Amerikas Sopa unPipa projektus bīdīja Brīvmūrnieku organizācija,jo kā projektu iesniedzējs tika minēti autortiesību iestādes,uzņēmumi,lieli magnāti utt. , bet nekādu uzvārdu....Kā  jau freemasoniem... :)

0 0 atbildēt

Es uzskatu, ka šim te vispār nav nekāda saistība ar ILUMINATI.

Tas jau kļūst par absurdu visur saskatot ILUMINATI vai arī kādu citu grupu.

Varbūt patiešām ir tādi cilvēki, kas grib visu vērst par labu? Padomājiet lūdzu cilvēki!

0 0 atbildēt

Patiesība ir kā sūds, vienmēr uzpeld. pienāks brīdis kad maskas kritīs, un mēs ieraudzīsim kas ir kas. bet nu jā kautkas drīzumā notiksies un liekas ka kaukas gigantisks.

0 0 atbildēt

Kas ir iluminati?

1 1 atbildēt