local-stats-pixel fb-conv-api

5 noslēpumi, kas paņemti kapā343

6900 23

Paņemt līdzi kapā savus noslēpumus nav nekas jauns, un droši vien mēs visi paņemsim sev līdzi kapā kaut ko citiem nepateiktu, iespējams, lai aizsargātu sev tuvos vai arī lai pasargātu paši savu reputāciju un atstāto mantojumu šai pasaulei.

Šajā rakstā ir stāstīts par pieciem apbrīnojamiem cilvēkiem, kuri paturējuši savu sasniegumu atslēgu līdz pat savai nāves stundai.



6900 23 343 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 343

0/2000

Tak šis ir no enkurs.lv:d

1 0 atbildēt

Un vēl jau nav zināma īstās koka kolas recepte, kā arī Ķīnas porcelāna noslēpums...

1 0 atbildēt

pēdējā laikā mistika nav bailīgaemotion

1 0 atbildēt

ja uzzinātu kā Edvards to paveica, tas uzreiz tiktu uzmantots militārājām vajadzībām. Varbut tapec labāk kad nezinam. 

1 0 atbildēt

Vispār jau tēma LIedskalniņam ir priekšmetu polu maiņa un elektromagnētisms. Daudzi ir reproducējuši Liedskalniņa ierīces ar kurām it kā tiek mainīta polaritāte lietām ( viņa gadījumā akmeņiem). Ir pieejamas arī Youtube, strādājoši projekti, bet pielietojumi īsti neviens vēl nesaprot.  Tā pat arī gravitāciju viņš skaidroja ar elektromagnētismu, pa lielam apgāžot esošās teorijas par gravitāciju.

1 0 atbildēt

Eds nebija 1.50 cm īss ,viņš bija krietni garāks. Drošvien tulkoji no oficiālās versijas. tie ir meli lai pievilinatu turistus. arī mīlas stāsts ir pārveidots un ne tāds kā patiesībā notika. Esmu runājis ar Eda mazmazmeitu. 

1 0 atbildēt

Erlandzona noslēpums jau ir atklāts, cik atceros, koku augšanai lika šķēršļus priekšā, tā liekot tam izspiesties uz citu pausi un rezultātā iegūt vēlamo formu. 

Kā arī Lieckalniņa noslēpums ir skaidrs. Čalim patiesībā hitrijs plāns. Sastāstījis nonsense par magnētismu, gravitāciju, elektroniem, protoniem, lai cilvēki lauza galvu. 

Ēģiptes piramīdas tika saceltas, izmantojot cast stone, aizmirstu vai slepenībā turētu ancient cement formulu. Vārdu sakot, Piramīdas viņi uzcēla tādā pat veidā kā bērni ceļ smilšu pilis. Izmantojot milzīgas formas. Palasiet no kāda materiāla piramīdu bloki celti un taps skaidrs. Tāpat arī izdarīja Lieckalniņš. To var apstiprināt, interneta vajag palasīt. emotion 

Es, protams, nešaubos, ka vietām arī vienkāršu fiziku pielietoja. Internetā ir video. Atrodiet. >:}

1 0 atbildēt

Plus arī no manis emotion  Un jā ir lietas ko vienkārši mums nevajag zināt, savādāk daudzām lietām vairs nebūs vērtības, ja vis tiktu atklāts ;)

1 1 atbildēt

atceros, kaa mums muuzikas skolaa staastiija par taam Stradivari vijoleem- cik pareizi atceros, tad lielisko skanju nodroshina stiiigas, jo taas ir gatavotas no vinja sievas zarnaam. taadu versiju es zinu :D

0 0 atbildēt

vot jā, kkas interesants.... +

0 0 atbildēt

6-ajā vietā vajadzēja Teslu ielikt, jo varēja labaratorijā radīt lodveida zibeni, bet tehnoloģiju tā arī neviens cits nebija atklājis. Līdz pat mūsu dienām tas nevienam citam nav izdevies.

0 0 atbildēt

kau vec bet fors songs

0 0 atbildēt

labs raxts

0 0 atbildēt

lūdzu ieliec otro daļu no manis trekns pluss 

0 0 atbildēt

komplekss sastāv no 1300 tonnām , bet smagās durvis 9 tonnas ? emotion

  

0 0 atbildēt

incanti palasīt

0 0 atbildēt

Paldies par labo rakstu +++ emotion Tā tikai turpināt !

0 0 atbildēt

1. - tādus kokus es arī māku audzēt . . . (es to neatklāšu ja paši zinātu saprastu)

0 0 atbildēt

es arī gribu tadu kokuemotion

0 0 atbildēt

VIENS NO LABAKAJIEM RAKSTIEM KO PEDEJA LAIKA ESMU LASIJUSI! emotion

0 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »