local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovējums (100) BEIGAS (II daļa)24

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand, that's a wrap, everyone. Es sev nosolījos, ka šis stāsts būs garš, un es to spēšu izstāstīt 100 nodaļās, un man tas izdevās. Neizsakāmi liels paldies jāsaka tiem, kuri uzkavējās pie stāsta, nepameta cerības un mani, atbalstot gan ar +, gan komentāriem, gan arī pateicībām un komplimentiem. Jāpiebilst, ka rakstot šo darbu es piedzīvoju lielas pārmaiņas arī pati, un ceru, ka daļiņa no manis, kas ieguldīta Spenseres stāsta izstāstīšanā, būs aizķērusi arī Jūs. Vislielāko paldies man jāpasaka tieši divām spocēm- Evai un Initai kuras man privāti sniedza milzīgus komentārus, gan ar kritiku, gan pavieda idejas, gan mani nolamāja, un pacieta manu čīkstēšanu. Un arī Eduardam par pateicību 20 000 cepumu apmērā , komentēšanu un kritizēšanu katrā nodaļā. :)

Tad nu, kad garais ievads ir izteikts, tosti izsaukti un pateicības pasludinātas, aicinu izlasīt pēdējo nodaļu šajā stāstā.

P.S. Komentāros dodiet ziņu, vai būs vēlme lasīt arī otro plānoto daļu :) (Uz heiteriem neatbildu un viņu balsis neskaitu) :) Jauku lasīšanu, un, vēlreiz, P A L D I E S.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Tetovejums-100-BEIGAS-I-dala/805771

239 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
ooobligāti jābūt 2 daļai!💗 kārtējais lieliskais stāsts! tikai es nesapratu, no sākuma bija rakstīts par meiteni kas šo stāstu stāsta zvejniekam, kas ar viņu notika?
10 0 atbildēt

Paldies par pieminēšanu ievadā emotion

tatoo2 must be too.

Perfekti izvēlēta dziesma šai daļai, zinot stāsta sākumu un beigas -viss iet uz riņķi.

9 0 atbildēt
Šīs bija viens no stāstiem, kurš mani ievilka sevī. Katru reizi gaidīju nākamo daļu ar nepacietību. Katrā daļā bija kaut kas ieintriģējošs. Arī dziesmu izvēle daļām bija lieliska, kas tikai palīdzēja vēl vairāk paspilgtināt šo stāstu. Kopumā par šo stāstu varu teikt tikai to pašu labāko. Lieliska rakstniece = lielisks stāsts. 💖💖💖
9 0 atbildēt
Un protams, ka gaidu turpinājumu 💖💖💖
8 0 atbildēt

Kāpēc tik nežēlīgas beigas? nu kāpēc??

bet otro daļu vajag obligāti.

5 0 atbildēt
Ja nespēj uztvert, tā nav mana vaina. Varbūt tu esi disleksiķe/is vai atpalicis/kusi, ja nesaproti elementāras lietas, ko ļauj man te uzskaitīt: 1. No sevis neaizbēgsi. 2. Ko dod, to saņem. 3. Piesargies, ko tu vēlies. 4. Tu esi tas, kas tu esi. Es nesaprotu, kāpēc mani tik nežēlīgi nodir* un heito, nevis citus. Es nevienam neesmu mājdzīvnieku nogalinājusi vai privāti aizskārusi. Ir pretīgi, ka cilvēki savu žulti izlej pār mani. Īpaši anonīmas bezsejas.
5 1 atbildēt
Šādas beigas noteikti nebiju paredzējusi.... stāsts ideāli labs, visu laiku gribas lasiit veel un veel taadeeļ ceru , ka sim staastam būs otra daļa. To noteikti ar nepacietiibu gaidiisu.... no manis10000000000000 plusiņi
4 0 atbildēt
Kima, tu pat NEPIEĻAUJ iespēju nerakstīt otro daļu! Es esmu iemīlējusies šajā stāstā, un vēlos turpinājumu!!!!! tu vari arī nerakstīt, ja negribi. es vienkārši nežēlīgi vèlētos redzēt turpinājumu:-)
4 2 atbildēt

Nē, netiešs uzbrauciens, ka darbs ir hui*a, neskaitās kā aizskaršana, ne?

Reāli, es esmu viena, jūs man vienā naktī uzbrūkat četratā. Dievs, ja tev tik ļoti kaitina, kā es rakstu, un ko es rakstu, tad N E L A S I.  

4 2 atbildēt

Es neprasu uzslavas ikreizes. Es esmu LŪGUSIES kritiku, bet sorry, ja cilvēks spēj vien pateikt, ka "stāsts ir banāls mēsls" un viss, tikai lai man ieriebtu, man nav pieņemams. Padomā pati, kā tu justos, ja tu veltītu darbiņam laiku, nervus, spēkus, pacietību, un tev iespļauj sejā, ka tas ir mēsls?

Tas nav tikai par rakstniecību. Par jebko, cilvēki cenšās, un viņus noliek tādi nīdēji, kuriem ka tikai citam novēlēt ļaunu, lai tas cilvēks pamet iesākto, jo kādam redz tas nepatīk.

Lai sev nebojātu nervus, iesaku nelasīt šo mēslu, un turēties no tā pa gabalu. 

4 2 atbildēt
Pamēģini tu, ****** ***** uzrakstīt 1000+ rakstus, neatkārtojoties ne reizi. Plusi un skatíjumi nenorāda, cik labs ir stāsts.manis pēc mani varētu lasīt kaut vai 1-2 cilvēki, es vienalga turpināšu rakstīt, jo man tas patīk. Tu vari man braukt virsū, cik gribi, bet tu savam darbam pat 50+ nesavāktu. Un, par spīti tam, ka man sižets "atkārtojas" man aizvien ir lasītāji, un 200+ skatījumu katrai nodaļai.
3 2 atbildēt
Sveika! Manšķiet tavus stāstus esmu izlasijusi katru jau 2x. Man ļoti patīk tavs rakstīšanas stils un stāstu domas. Varbūt tomēr vēlies uzrakstīt šim stāstam 2.daļu? Tas būtu ļoti amazing , gribas zināt kas notiks tālāk
0 0 atbildēt
Tad nafig tu lasi, ja viss ir tik slikti? Es nesaprotu šos cilvēkus, kas sevi tā moka, ka 3 gadus jalasa kas tik briesmīgs? emotion emotion Un, ziniet, kā jūs pret mani, tā es pret jums. Nākamreiz, kad raksti komentāru, atklāj savu seju vai uzraksti labāk.
1 2 atbildēt
Tad kāpēc tu vispār lasi? Ko tu sevi moki?
1 2 atbildēt

jeeej beidzot sim murgam ir beigas! emotion

0 10 atbildēt