local-stats-pixel fb-conv-api

Pusnakts saule (6)2

43 3

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-5/716941

- Tu tak...Nē! Tu ar kādu... - Maikla sejā varēja redzēt šoku un izbīli.

- Nē! - Smiedamies pārtraucu brāli pus teikumā - Beidz cepties! - pavēlēju.

Maikls novērsās no manis un izbrauca ārā no garažās. Visu ceļu līdz pat skolai mēs pavadījām klusējot. Ik pa brīdim 'viņs uzmeta man piesardzīgu skatienu. Tikai pie pašas skolas viņš ierunājās.

- Man šodien ir astoņas stundas! Cik tev?

- Arī astoņas.

Pirmā stunda man bija bioloģija. Ieejot klasē es apsēdos savā parastajā vietā. Pēc brītiņa klasē ienāca skolotājs un apsauca mūs. Tad izslēdza gaismas un lika atvērt pierakstu klades. Skolotājs ieslēdza interaktīvo tāfeli un uzlika video.

Stunada pagāja ātri un kā pa miglu. Pa miglu pagāja arī pārējās četras stundas.

Kad es apsēdos pie pusdienu galda, es pamanīju, ka kaut kas nav kārtībā. Tikai pēc dažām minūtēm apjautu, ka kopš manas atnākšanas mans brālis nav bildis nevienu vārdu.

Sestā stunda man bija Literetūra. Ieejot klasē es gandrīz nekam nepievērsusi uzmanīgu aizgāju uz savu vietu un izņēmu mācību grāmatas no somas.

Skolotājs mums lika uzrakstīt slavenākos divdesmitā gadsimta dzejniekus.Es sāmu skricelēt kladē dzejnieku vārdus, kad kāds ienāca klasē un sāka runāt ar skolotāju. Es tam nebūtu pievērsusi nekādu uzmanību, bet runātāja balss likās tik maiga un pazīstama. Kad pacēlu galvu runātājs pagriezās pret mani unn es ieraudzīju vinā seju. Tas bija Renārs mans bijušais puisis un manu kliedzienu un murgu iemesls. Man caur ķermeni izskēja auksti drebuļi un es zaudēju samaņu.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-7/725913">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-7/725913

43 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt