local-stats-pixel fb-conv-api

Pusnakts saule (5)2

101 3

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-4/716911

No rīta mani uzmodināja modinātājs ko vakar pirms gulētiešanas biju uzstādījusi savā telefonā. Izkāpusi no gūltas kārtīgi izstaipījos un par lielu izbrīnu jutos izgulējusies. Es centos atcerēties ko es esmu sapņojusi, bet tad sapratu, ka kopš viņa aiziešanas šī ir pirmā nakts, ko es esmu pavadījusi bez sapņiem.

Kad biju gatava nonācu pa trepēm svilpodama, kas laikam pārsteidza visu ģimeni, it īpaši Maiklu.

- Labrīt! - es sasvēcinājos un apsēdos blakus brālim pie brokastu galda.

Kad pagriezu galvu uz Maikla pusi viņš žigli novērsās un izskatījās nokaunējies par to ka ir pieķerts lūrēšanā, jo viņš zina, ka lieka uzmanība mani kaitina, it īpaši ja tā tiek pievētsta no manas ģimenes locekļu puses.

Brokastis pagāja bez liekas runāšanas, kas mani pārstiedza, jo parasti Maiklam nevar ne muti aizbāst. Tikai dažreiz mani vecāki zīmīgi saskatījās un kaut ko nočukstēja viens otram. Bija viegli uzminēt kāpēc visi tā uzvedas, vainīga biju es. Pirmkārt es nekad neēdu brokastis pie galda, bet gan savā istabā. Otrkārt es pirmo reizi pēdējo trīs mēnešu laikā pasmaidīju un tas nāca dabiski, no sirds nevis samāksloti. Bet šāda uzvedība mani vēl vairāk tracināja nekā tas, ka viņi nepārtraukti blenztu uz manis un apbērtu ar jautājumiem.

Kad abi gājām uz garāžu viņš man uzmeta zīmīgu skatienu un apstājās pie sava melnā mersedesa. - Brauksi ar mani?

- Labi! - piekritu, lai gan mani izbrīnija viņa jautājums, jo mēs gandrīz vienmēr braucam kopā, jo man vēl nav auto vadītāja tiesības.

Kad abi iesēdāmies mašīnā viņš iedarbināja motoru, bet nebrauca ārā no garāžas. - Kāds ir tava labā garastāvokļa iemesls? Kāds skolotājs saslima?

- Nē! - pasmaidīju, jo laikam visa mana ģimene bija pamanījusi manu labo garastāvokli.

- Kas tad? - brālis vienaldzīgi noteica, bet es zināju, ka viņš vairāk par visu pasaulē grib zināt kas tāds varēja notikt nakts laikā?

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-6/718880">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-6/718880

101 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Es ar saku, ka labi izgulēties ir dzīves svarīgakā sastāvdaļa emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt