local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata - vasaras brīvlaiks #81

7. daļa

33. Trīsdesmit trīs prezervatīvi vienā mazā kastītē. Turklāt, lielākā daļa no tiem ir dažādi. Pie šadiem secinājumiem tieku, kad no rīta pamodies izlemju saskaitīt cik daudz “mazo dāvaniņu” no meitenēm īsti esmu saņēmis. Seja man kļūst bāla kā krīts, saprotot, ka tie visi arī kaut kad vienā vai vairākās reizēs būs jāizmanto. Zuzanna nekad neatļaus man tos paslēpt stūrītī, līdz beidzās derīguma termiņš.

Pēc skaitīšanas dodos brokastīs. Uz virtuves galda atrodu mammas zīmīti, ka viņa devusies ciemos pie senas draudzenes un mājās būs tikai vakarā. Tas mani pārāk nesatrauc un mierīgi ķeros pie brokastu gatavošanas. Pagatavoju sev plānās pankūkas un notiesāju tās savā istabā vērojot dokumentālo filmu par milzu sekvoju dabiskās vides samazināšanos Kanādas mežos. Ļoti interesanta filma. Es nekādīgi nesaprotu, kāpēc cilvēki ,kad mēģinu tās atstāstīt uz mani skatās tā itkā būtu spoku ieraudzījuši.

Pēc filmas seko mazs negatīvs pārsteigums. Norīb mans logs. Paskatījies iemeslu pamanu, ka to ar maziem akmeņiem un dubļu pikučiem apmētā Pēteris un viņa banda- Aleksandrs, Fransuā un Džeremijs. Bez šiem četriem pamuļķiem klāt ir arī Aleksandra abi brālēni- dvīņi Vjačeslavs un Vladimirs. Atšķirt viņus nav grūti. Vjačeslavam mūzam ir zilas acis, bet Vladimiram trūkst priekšzoba un smaidot spīd mazs, melns caurums starp zobiem. Tieši pēc abu dvīņu mestā akmens viņi pamana, ka vēroju šo, nu jau sešotni pa logu. Seko kliedzieni, lai velkos ārā.

Neklausīt nav iemesla. Ja nenākšu turpinās mest pa logu un ja to izsitīs es mammai nepierādīšu, ka to izdarīja, kāds cits nevis es. Iziešanas ārā sekas bija tieši tādas kā paredzēju. Sešotne kopistiski parūpējās, lai tieku pie Vjačeslavam cienīgiem zilumiem pie acīm un pats esmu dubļains. Pēc šī, viņiem makten svarīgā procesa, tieku pamests viens ar degunu dubļos.

Vakarā atbrauc mamma. Par laimi viņa nemana, ka man ir zilas acis, taču pamana, ka durvis ir netīŗas ar dubļiem. Uz viņas jautājumu, kā tie tur nonākuši es atbildu, ka nezinu. Brīnums, bet viņa notic. Dodos augšā uz savu istabu un ap 19. 45 iemiegu. Šī diena bija pārak nepatīkama, lai ilgi uzturētos nomoda stāvoklī.

138 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt