local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #74

6. daļa

8. 20- Pamostos no uzmācīga saules stara manā logā. Kāja, jorpojām, ģipsī un garastāvoklis vēl īgnāks kā vakar. Cenšos izdomāt ko darīt, taču nav ne mazākās nojausmas. Mājās man jātup vel vismaz nedēļu, tas pats attiecās uz ģipsi. Paldies, tev sports par to, ka sabojāji man dzīvi!

8. 40- Novelkos lejā pa trepēm uz pirmo stāvu un virtuvi. Mājā klusums. Spriežot pēc tā, ka nedzird nekādu troksni vecāku nav mājās. Cūkas. Atstajuši mani vienu ar manu smago traumu. Kā es spēsu par sevi parūpēties? Šādi šķendēdamies es mēģinu nostāvēt uz vietas pietiekami ilgi, lai paņemtu no ledusskapja ko ēdamu. Mans garastāvoklis kļūst vēl sliktāks, kad saprotu, ka ledusskapī nekā labāka par desu nav. Un man desa negaršo. Bet viss pārējais ko redzu ledusskapī priekš manis ir vēl sliktāks.

9. 01- Iemocījis sevī dažas desmaizes dodos atpakaļ uz savu istabu, lai vienatnē un netraucēts turpinātu paciest mocības vārdā izmežģīta un ieģipsēta potīte. Par ko es, tik labs un godīģs cilvēks esmu saņēmis šādu sodu?

12. 30- Man šķita, ka diena nevar kļūt ļaunāka. Man pienāca sms no Zuzannas, kur viņa raksta, ka Vēstures skolotāja visu klasi pašrocīģi sadalījusi grupās, kurām semestra laikā jāveic kopīgs projekts. Mana grupa ir Viņa, es, Marianna un Pēteris. Mācību ziņā Zuzanna un Marianna diži neatšķirās no Pētera, taču vismaz viņās ir manas draudzenes un man ar viņām ir par ko parunāt, bet Peteris. Skolotāja ir izlēmusi, ka man tas mentāli slimais, resnais, homoseksuālais begemots un lamzaks ir jāglābj no nesekmības? Vai tiešām viņa ir akla un neredz mūsu savstarpējās attiecības un nesaprot, ka likt strādāt kopā man un Pēterim ir kā salikt kopā Hitleru un Čērčilu – 2 naidniekus! Nē Hitleru un Staļinu- 2 naidniekus, kas īstajā brīdī viens otram bez sirdsapziņas pārmetumiem iedurs dunci mugurā.

13. 40- Mājās atgriezās māte un tēvs. Tie nodevēji bija uz lielveikalu iepirkt pārtiku un pēc tam vazājās velns viņu zin kur. Un viņi nevarēja, brīdināt mani? Es nebūtu mocījis sevi ar negaršīgu desmaižu pagatavošanu un ēšanu, bet baudījis gultas veseļojošos pieskārienus, iztiekot bez brokastīm, kuras, protams, ir svarīgākā ēdienreize, taču man kā ievainotajam nav nepieciešamības pēc tik liela kalorija daudzuma, kā tad ja es kā vēlētos baudītu zināšanas svētnīcā ko par skolu sauc.

16. 00- Tēvs un māte lejā kopā skatās kaut kādu filmu. Nez kāpēc viņi televizoru ir uzgriezuši nenormāli skaļi. Caur filmas trokšņiem gan izklausās, ka mamma kliedz gandrīz kā Raita laikos. Vai tiešam viņi nodarbojas ar seksu? Vai tiešām viņi bauda mīlaspriekus laikā, kad viņu dēls guļ turpat mājā ar lauztu sirdi dēļ tā, ka viņa mīļotā apprecēja ķīniešu bagātnieku un kļuva par izlutinātu zeltraci un tajā pat laikā dēls ir arī smagi savainots dēļ idiotiska klasesbiedra un tikpat idiotiskas izglītības sistēmas? Ar šo domu nospļaujos un aizeju gulēt

98 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Gaidu turpinājumu un ziņu no Lienes un ķīnieša.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion Jauki.

0 0 atbildēt
Šķiet Līgonī mostas dzejnieks.
0 0 atbildēt