local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #63

5. daļa

9. 20- Pieceļos ar mokošām sāpēm kājā. Paldies, sports par to, ka tevis dēļ tagad dirnu mājās un nevaru gūt vērtīgas un noderīgas zināšanas.

9. 30- Nokliboju lejā uz virtuvi, jo man ir liela apetīte un vēlos iekost kaut ko. Ja manām smadzenēm netiek barība, tad jāpabaro,vismaz vēders.

9. 35- Tēvs izpalīdz man ar prkastu pagatavošanu un lēnām tās notiesāju.

9. 45- Esmu atgriezies savā istabā. Nelaimīgs izņemu skolas gramatas un sāku lasīt tās – vismaz kaut ko ir jādara, savādak iepalikšu zināšanās un nespēsu nokārtot eksāmenus tādā līmenī kā vajadzētu. Protams, ka sāku ar sev mīļo matemātiku.

10. 45- Pēc stundas ar matemātikas grāmatu saprotu, ka visu šo jau pašmācīas ceļā esmu iemācījies,vismaz pirms gadiem 3. Ņemu angļu valodu, jo tā man noteikti ierūsējusi.

12. 00- zvans no Zuzannas. Viņā pieklājīgi apjautājās par to, kā man iet un ko daru, vai neesmu nojūdzies no sēdēšanas mājās. Uz atbildi, ka jūtos izmisis un izslāpis pēc zināšanām viņa man piedāvājā vai negribu, lai viņa ienāk ciemos, es atbildēju, ka nevajag. Viņa un ciemos tas nozīmē alkoholu, alkoholu un vēlreiz alkoholu. To es šobrīd nedrīkstu un arī galīgi nevēlos.

14. 30- Iedomājos, ka varbūt varu laiku nosist ar, kādu labu dokumentalo filmu. Lieliska izvēle izrādījās filma par to kāpēc cilvēki, kuri sociālajos tīklos publicē savu dzīvi tādā veidā padara sevi par ko līdzīgu prostitūtām. Šīs filmas veidotājs bija vecs krievu zinātnieks, kurš kā papētīju internetā ir atzīts par mentāli nestabilu sociopātu, taču man filmā izteiktās idejas un argumenti ļoti patika. Iespējams, domājam līdzīgi.

17. 30- Mamma ienes manā istabā šķīvi ar dažādiem gardumiem, lai ieēdu. Nevarētu teikt, ka biju izcili izsalcis, taču ja jau mamma man ko uztaisīja gribu vai negribu ir jāuzēd.

19. 20- Laiks miegam. Dirnēšana gultā un mana beigtā kāja mani ir nogurdinājusi.

85 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

14:30 "domājam līdzīgi".  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Mācīties vajag, bet, kad galva neuztver neko, tad jātaisa pauze, kā to darīja Nūģis.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt