local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #690

68. daļa

6. 45- Pirmdienas rīts un aktīvi gaidu Lienes ierašanos. Man ir jāuzaicina Liene uz manu dzimšanas dienas ballīti. Ballīte,protams būs tikai es un viņa divvientulībā, bet tās jau tikai detaļas, kuras viņai jāuzzin jau krietni vēlāk.

7. 15- Pamanu Lieni. Ierasties pirmdienā tik agri no rīta- tas gan neticami.

7. 24- Pieeju pie lienes un pastāstu, ka piektdien man ir dzimšanas diena un gribētos, lai viņa arī atnāk. Liene pasmaida un saka, ka šobrīd plānu nav un ja nekas svarīgs neuzradīsies noteikti atnāks. Uzvara, Pēteri tu esi zaudējis šo karu. Kanpi savaldījos, lai šo frāzi neizkliegtu skaļi.

8. 15- Ierodās arī Pēteris. Viņš izskatās īgns un vēl stulbāks, kā parasti- tas izrādās ir iespējams. Un savu stulbumu un īgnumu viņs, protams, izgāž uz mani. Mirkli pēc viņa ierašanās pagodinu tualaetes podu ar savas galvas atrašanos tajā. Ja godīgi sen tas nebija noticis. Apmēram, nedēļu.

11. 45- Pusdienu starpbrīdī pie manis piesēžās Zuzanna un Marianna. Velns, viņas arī grib nākt pie manis manā dzimšanas dienā. Kā es tagad izlocīšos, ka pie manis būs jau Liene? Es negribu aizvainot viņas, jo viņas abas man daudz palīdzejušas. Ideja- neko neteikšu viņām, bet sarunāsu, lai atnāk ātrāk, kā tajā laikā, kad nāks Liene. Liene ieraudzīs abas meitenes un nenodomās, ka perinu ko viltīgu. Zuzanna un Marianna piedzersies un tad jau es un mana mīla varēsim baudīt divvientulību.

14. 30 –Skolas beigas.

17. 30- Visu šo laiku mācījos. Nedēļas nogale būs smaga fiziski, bet noteikti dvēselei liks pamosties, tāpēc mācības jākompensē jau tagad.

21. 00- Laiks miegam

121 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000