local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #683

67. daļa

10. 00- Netipiski ilgs miegs priekš manis, taču tas ir piedodami, jo naktī vairrākārt pamodos un mani arī tagad neliek mierā domas par vakar redzēto un dzirdēto. Varbūt tā ir iespēja, tomēr, iegūt manas mīlas sirdi? Es zinu, ka viņa nav ideāla un laika gaitā esmu saskatījis viņā daudzus trūkumus, taču es tos noteikti varētu labot. Ja mēs ilgi būtu kopā Liene noteikti labotos un sāktu interesēties par vērtīgām lietām. Šīs pārdomas patraucē Zuzannas zvans. Viņa mani aicina ciemos padzert tēju.

11. 40- Esmu pie Zuzannas mājām. Padzert tēju no viņas mutes vai no viņas pirkstiem radītas sms ir divdomīgi, jo vismaz divas reizes padzert tēju izrādījās nevis tējas dzeršana, bet krūze tējas un mīcīšanās Zuzannas gultā. Protams, ir bijušas reizes, kad ir bijusi tikai tēja un nekas intīms, erotisks vai kādā citādā veidā klasiskai tējas dzeršanai nepiemērots.

11. 50- Zuzanna mani ielaiž un redzu uz galdiņa tējas tases, bļodiņu ar cepumiem un sagatavotu ievārītu tēju. Smaržo patīkami. Zuzanna ir tērpusies ikdienas drēbēs, kas liek domāt, ka man nedraud enerģijas patēriņš gultā. Ja es gribu iegūt Lieni, es nevaru lieki tērēt ne pilienu sava spēka.

13. 45- Šī patiešām izrādījās tikai tējas dzeršana. Visas šīs nepilnās divas stundas vienkārši nopļāpājām un Zuzanna nedeva ne mazāko signālu, ka gribētu ko vairāk.

14. 30- Notiek brīnums. Man zvana Liene. “Sveiks, es zinu, ka mēs ļoti reti runājam un, ka manis dēļ tev vairākārt ir bijušas lielas problēmas. Es arī redzēju, ka vakar dzirdēji un redzēji mani strīdamies ar Pekausīti (tā viņa mēdza dēvēt Pēteri). Vai mēs varam mazliet parunāt?” Loģiski, ka es piekritu. Un izrādījās, ka viņu attiecības ir uz sabrukšanas robežas. Tā ir mana iespēja iegūt manas mīlas sirdi.

16. 30- Kopā ar tēvu gatavoju vakariņas un prātoju kā, lai iegūst Lienes sirdi. Var redzēt, ka viņa man uzticās ja piezvanīja un to visu uzticēja. Pārdomas iztraucēja tēvs. “Dēls, tu taču nedusmosies ja mēs ar mammu nebūsim tavā dzimšanas dienā? Man darbā kā prēmiju izsniedza nedēļas kruīzu un mums jādodās prom dienu pirms tavas dzimšanas dienas.” Pareizi, man, taču nākampiektdien paliek 18. Atbildu tēvam, ka nekādā gadījumā nedumossos, ka lai labi izpriecājās un es gan jau izdomāšu kā nosvinēt un tad jau kopā pasvinēsim, kad viņi būs atpakaļ.

19. 00- Rīt skola, bet es pie sevis jau plānoju ģeniālu ideju. Savā dzimšanas dienā pie sevis jāuzaicina mana mīla. Un tālāk jau laiks visu nokārtos pats. Un tagad laiks miegam.

197 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Baigais guļava tas nūģis gadījies... emotion Mani laikam vajadzētu 14 reizes nošaut, lai es aiz laba prāta ap 19-iem ietu gulēt. emotion

4 0 atbildēt

Dod mums vel emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt