local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #640

63. daļa

6. 00- Ceļojuma diena. Esmu augšā un pārskatu vai neesmu iazmirsis, kādu no dokumentiem un vai ir sakārtots mans čemodāns, vai nekas netrūkst, vai viss ir vietā.

6. 20- Dodos paēst brokastis, jo nevar zināt, kad būs nākamā iespēja paēst.

7. 35- Esmu pie skolas un gaidu autobusu. Daļa klases jau ir tur. Un, kāda laime- Liene priekšā jau. Bet ak tu nelaime, pie sāna viņai begemots vārdā Pēteris, turklāt, turpat pie sāna arī pārējie trīs lieliskie draugi- Aleksandrs, Fransuā un Džeremijs. Pie manis pieskrien Zuzanna un samīļo. Es paskatos neizpratnē un viņa iečukst, ka vēlreiz paldies par lielisko nakti, tā viņai lieliski palīdzēja tikt galā ar skumjām par šķiršanos no Maigoņa.

8.00- Autobuss vēl nav piebraucis. Visi, tajā skaitā arī skolotāja mazliet nervozē. Laika, protams, vēl daudz, taču ja bija norunāts, tad, tad arī jābūt.

8. 15- Beidzot piebrauc autobuss. Skolotāja mūs tajā iedzen brutālā ātrumā kā ieslodzītos, kam jādodās uz cietumu.

8. 16- Nosēžos priekšā viens.

10. 15- Esam ostā. Visi barā mēģina iegūt kartiņu, lai atvērtu kajītes. Ceļa uz ostu tikām sadalīti pa istabiņām. Man nospīdēja laime. Tā kā lielāko daļu sadalīja pāru kajītēs vai četrotņu kajītēs, viena divvietīgā kajīte palika brīva un tā tika man. Varēšu pavadīt savu laiku mierīgi.

11. 00- Sākas iekāpšana uz klāja. Visi skrien barā, bet es mierīgi uzeju. Atrodu savu kajīti un esmu gatavs ceļojumam.

11. 30- Kuģis startē.

17. 00- Regulāri skan dažādas reklāmas par pasākumiem, kas notiks uz kuģa turpceļā. Brīžiem tas pamatīgi krīt uz nerviem. Vienīgais ko es esmu izdarījis ir nopirku loterija biļeti vakara loterijai.

21. 30- Tūlīt sāksies loterija. Dienu esmu pavadījis lasot gramatu kajītē. Aiz sienas regulāri varēja dzirdēt ārdāmies klasesbiedrus. Man ļoti nav paveicies- blakus kajīte pieder idiotu četrotnei.

21. 45- Sākās loterija. Cilvēku bārā, kurā tā notiek ir ļoti daudz. No manas klases šeit ir daudzi, taču ne visi. Pretēji rītam jāpriecājās, ka šeit nav Pētera un viņa drauģeļu, taču tajā pat laikā nav arī manas mīlas. Nosēžos pie galdiņa un gaidu ,kad sāksies loterija. Blakus man piesēžās Zuzanna, kurai ir vesels bars ar loterijas biļetītēm. Man gan tikai viena.

22. 15- Viena no pēdējām balvām un man palaimējās- uzvaru es! Tiesa uzvarētā balva mani pārak neiepriecina- sieviešu smaržas. Ko es ar tām darīšu? Paga! Tā var būt lieliska dāvana Lienei!

22.17- Pēdējo balvu iegūst Zuzanna. Tā ir jāatver no skapīša un tā izrādās alkohola kaudze- 6 pudeles Martini. Zuzanna paskatās uz mani un viltīgi pasmaida. Man rodās ļaunas nojautas.

22. 30- Esmu atgriezies savā kajītē. Īsu mirkli pēc tam, kāds pieklauvē pie manas kajītes durvīm. Atveru un tur stāv Zuzanna. Pēc mirkļa parādās Marianna- viena no meitenēm, kura draudzējās ar Zuzannu. Viņa ir tīri simpātiska, taču ļoti klusa, tāpēc reti, kurš ar viņu draudzējās. Katrai meitenei rokā pa 2 pudelēm Martini un maisiņā atlikušās divas. Viena no tām gan jau ir tukša. Zuzanna saka, lai laiž mūs iekšā. Laiks ballītei! Šī būs gara nakts...

175 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000