local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #630

62. daļa

9. 20- Rīt jau uz Zviedriju. Šodien jāizdara viss, lai ceļojumam būtu maksimāli gatavs.

9. 40- Gatavojot brokastis, satieku tēvu. Viņam patīk, ka braukšu uz ārzemēm un viņs iestumj man rokā 50 eiro sakot, lai nežēloju un iztrakojos uz goda. Šobrīd mana kopējā naudas summa, ko varētu tērēt ir daudz, daudz lielāka par tiem 50 eiro, bet šaubos, ka es tērēšu to visu. Ko tad es par tik lielu naudu varētu iztērēt? Zviedrija un prāmji, protams, nav lēts prieks, taču, kāpēc, lai es uz to ļoti, ļoti iespringtu? Ar to domāju tēriņus. Galvenais nopirkt, kādu suvenīru vecākiem un kaut ko ēdamu.

10. 13- Dodos uz pilsētu samainīt naudu pret kronām. Labāk ātrāk un atstāt daļu naudas kā eiro, lai nav lieku kreņķu. Samainu tēva dotos 50 un vel mazliet. Cerams ar to man pietiks, taču ja pietrūks taģēdija nebūs notikusi.

10. 50- Brīdī, kad sabiedriskais piestāj manā pieturā saprotu, ka varbūt vairāk vajadzēja samainīt. Mans mērķis, taču bija padarīt šo ekskursiju neaizmirstamu Lienei, un romantikas radīšana uz kuģa klāja gan var izmaksāt daudz. Ostā vai uz kuģa noteikti varēs samainīt.

10. 55- Vispār tiko iedomājos ko krietni sliktāku par naudas trūkumu Lienes savaldzināšanai- es nemaz nezinu vai brauks Liene. Un ja brauks vai līdzi būs begemots vārdā Pēteris. Cerams, ka man paveiksies.

12. 30- Mamma pagatavojusi biešu zupu. Kas tāds ir līdzvērtīgs svētkiem, jo neatceros, kad pēdējo reizi mamma būtu viena gatavojusi zupas. Visticamāk, manā bērnībā, jo tad tas notika itin bieži. Tēta atgriešanās no garā komandējuma ir ļoti nākusi par labu mūsu ģimenei.

15. 00- Zupa visa izēsta. Viss tik pozitīvi. Es taisu čemodānu rītdienai. Pārak neiazraujos ar līdzi ņemamo- pāris džemperi, pāris bikses, apakšveļa, zeķes un šis tas ko palasīt ja kļūst pārak garlaicīgi. Ar kuģi nebraukšu pirmo reizi tāpēc vismaz zinu, ka jūras slimība man nedraud, kas ļoti atvieglos šo ceļojumu.

19. 40- Rīt jāceļās agri, tāpēc laiks miegam.

176 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000