local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #530

52. daļa

8. 13- Rīts sācies produktīvi. Esmu nonācis pie secinājuma, ka labākais veids kā es varētu atbrīvot savu mammu no viņas narkotiku atkarības ir regulāras piparu gāzes terapijas. Piparu gāzes terapija ir tieši tas, ko veicu aizvakar, brīdī, kad viņa uzvedās tā itkā būtu lietojusi, sapūšot viņas istabu ar piparu gāzi. Tā kā viņa pāris dienas nebūs mājās ir laiks izdomāt vienkāŗšāku un man pašam drošāku sistēmu, kā to izdarīt no attaluma nevis caur durvju šķirbu.

9. 20- Zvans no tēva. Viņš tikai apjautājās vai mājās viss labi. Mana atbilde, protams, paredzama. Meloju, ka viss ir lieliski, jo negribu viņu satraukt.

10. 15- Pēc kārtīgu brokastu paēšanas ķeros pie darba. Izpētu sienu pie mātes istabas durvīm un atrodu nelielu caurumu tajā. Uzmanīgi ar urbi izurbju to un klāt pielieku piparu gāzes baloniņa caurulīti. Tā iet cauri. Lūk caur šejieni tiks veikta piparu gāzes terapija. Aizspiežu cauruma galu manā pusē ar lipekli un dodos prom.

11. 20- Izdomāju pa ilgiem laikiem ieiet mammas draugiem.lv profilā un paskatīties vai viņa turpina savas sarakstes ar limbažnieku. Velns, kas par sakritību- limbažnieku tak, arī sauca Raitis!

12. 00- Aizveru datoru un izeju ārā. Man atkal zvana Zuzanna un čīkst par Vecgada vakaru. Tada sajūta itkā viņa turpinātu savas mahinācijas un gribētu, atkal mani izmanto attiecību atgūšanai vai kaut kam tamlīdzīgam. Pieklājīgi atvainojos, ka esmu aizņemts gan tad, gan arī šajā brīdī un pārtraucu sarunu.

13. 45- Ieieju veikalā un nopērku šo to ēdamu.

14. 20- Atgriežos mājās un gatavoju salātus vakariņām. Zvana telefons. Liene. Tas ir bīstami. Paceļu. Brīnumainā kārtā klausules otrā galā ir tiešam mana mīla nevis stulbais begemots Pēteris. Sarunas laikā Liene kārtējo reizi atvainojas par Pētera izgājieniem un jautā vai nevēlos rīt satikties aiziet kopā paēst picu. Lai arī tas ir riskanti es nevaru atteikt savai mīlai un piekrītu. Viņa mīļā balstiņā atvadās no manis. Dzīve iet uz augšu. Es esmu spējis uzveikt savu sāncensi, kas ir loģiski , jo smadzenes vienmēr pārspēj brutālu spēku.

20. 40- Rīt man būs ļoti svarīga diena. Randiņš ar mīļoto. Un šī jau bija ļoti produktīva diena, tā kā laiks miegam.

145 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000