local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #522

51. daļa

7. 34- 28. decembra rīts aizsākās ar skaņām no mammas istabas. Dodos misijā atkal piepūst visu ar piparu gāzi. Šoreiz tas neizdodās. Baloniņš tukšs. Tas nekas. Turpināsim nākamreiz. Gāzes man pietiks. Priekškambarī bija vēl vismaz 5 baloniņi un no šī lielāko daļu dabūja begemota četrotne.

8. 15- Mierīgi ēdu brokastis un ienāk mamma. Viņa uz mani paskatās nikni, taču neko nesaka. Acīmredzot, saprot ko esmu darījis. Man vienalga, es to daru, lai palīdzētu ar viņas atkarību.

8. 23- Mamma padzerās kafiju un izstāsta, ka līdz pirmajam janvārim brauks pie draudzenēm. Viņa atstāšot man naudu un ,lai man veiksmīgs jaungads. Bļāviens, kā es varēšu viņu paveseļot?

12. 45- Mamma brauc prom. Summa, ko viņa man atstāja būš pietiekama, lai labi dzīvotu.Tā ir pietiekama, lai ja es gribētu sarīkotu pamatīgu ballīti, bet tas neietilpst manos plānos. Manos plānos ietilpst stratēģijas uzbūve kā atbrīvot mammu no atkarības.

13. 40- Man pazvana Zuzanna un jautā ko es plānoju darīt Vecgada vakarā. Atbildu, ka man jau ir plāni un būšu aizņemt. Viņa pasaka, ka skaidrs un novēl, lai labi iztusējos. Es atbildu, lai viņa un Maigonis tāpat. Es neesmu melojis- lai arī tusēt netusēšu, stratēģijas izveidošana 3 dienu garumā arī ir plāni, turklāt, ļoti nopietni plāni.

14. 00- Man atkal zvana telefons. Tas ir Pētera numurs. Paceļu un sāku klausīties draudus, ka mani novāks tiklīdz ieraudzīs uz ielas. Es uz to atbildu īsi un kodlīgi, lai tas begemots aizver muti un sāk domāt ar galvu. Ka man sen ir apnicis, ka es viņam un viņa idiotu bandai esmu spēļmantiņa, kuru mocīt un dauzīt un ja kāds tiks novākts tad tas ir Pēteris.

14. 12- Nu tā vismaz es galvā viņam atbildēju. Realitātē tikai klusēju. Ehh vajadzēja, tomēr to pateikt. Tas skanētu tik vulgāri un barbariski, taču noteikti iebiedētu viņu.

17. 00- Pagatavoju un paēdu vakariņas.

20. 15- Šī ir bijusi gara un produktīva diena. Laiks miegam.

117 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Pareizi raksta behemots nevis begemots.

0 0 atbildēt