local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #240

23. daļa

5. 40- Mamma atkal tikusi pie narkotikām un acīmredzami stiprākām, jo tagad viņa bļauj ne tikai par mitriem kaķīšiem, bet arī izsalkušu vāverīti.

5. 50- Izeju no istabas, lai pabrokastotu uzskrienu mammai. Viņa izskatās tik laimīga. Man ir jāsaņemās un jāpasaka viņai, ka tā vairs nevar turpināt, ka šīs narkotikas liek viņai jūgties.

6. 20- Jau velku somu un eju ārā pa durvīm, taču piedurvē mani aiztur tēvs. Viņš atvainojās, ka pēdējās dienās mani ir ignorējis un apsola censties tā vairs nedarīt, vienkārši viņam esot ļoti lielas problēmas un par tām viņš ar mani runāt negrib, kā arī negrib dusmās aizvainot mani. Kas notiek ar manu ģimeni? Māte kļuvusi par narkomāni, tēvs pieklājīgs...

6. 30- Esmu skolā. Diena sākusies jocīgi, cerams turpinājums būs labāks.

7.00- Pētera pamanīšana tik agri neko labu nesola.

7. 02- Viņš man paiet garām tā itkā mani nemanītu.

7. 05- Viņš nav atgriezies un nav pateicis, kādu no saviem "izcilajiem" jokiem un nav arī ar mani iesvētījis miskastes vai podus. Aizdomīgi.

7. 25- Pie manis pieiet matemātikas skolotāja. Viņa jautā vai es varēsu viņu aizvietot ceturtās stundas laikā piektklasniekiem. Ar prieku atbildu, ka jā. Mazie bērni noteikti priecāsies par to, ka viņiem būš tik superīgs un gudrs skolotājs kā es.

11.05- Tas mirklis ir klāt. Ceturtā stunda un mana iespēja piektās klases skolēnus apmācīt burvīgajā matemātikas zinātnē.

11. 45- Šo stundu neatzīmētu ar plusa zīmi. Mazie, acīmredzami nespēja izbaudīt to, ka centos viņiem iemācīt trīskāršos integrāļus, kas ir tikai otrā semestra viela augstākajā matemātikā. Mazajiem par to būtu jāpriecājās, ka viņi tiek pie kā tik interesanta, taču tā vietā viņi visu stundu bļaustījās, apmētāja mani ar papīrīšiem, spaidīja telefonus un visādā citādā veidā ignorēja brīnumaino iespēju baudīt mani un manis mācīto matemātiku.

12. 15- Noslēdzoties pusdienu starbrīdim uzskrēju Maigonim. Viņš bija atnācis parunāt ar Zuzannu. Arī šodien viņa sastapšana beidzās sāpīgi.

13. 45- Diemžel, skola jau beigusies.

13. 51- Ieejot mājās, pamanu, ka tēvs ir mājās. Parasti šajā laikā viņš ir darbā.

13. 59- Mokas turpinās, jo tēvs atgādina par treniņiem, kuri mums pēdejā laikā nav bijuši.

17. 45- Izkrītu no sporta zāles. Ūdeni, ūdeni un skābekli. Nespēju elpot. Šķiet, ka visi kauli ir miruši.

19. 00- Lasot grāmatu par molusku izaugsmi un evolūciju iemiegu...

153 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000