local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #230

22. daļa

5. 30- Otrdienas rīts sācies klusu. Mammai laikam, beidzot beigušās narkotikas, vai, vismaz pēdējie krājumi.

5. 35- Netipisks skats. Tēvs augšā agrāk par mani un gatavo brokastis. Pieeju pie tēva ar domu parunāt par sievietēm, jo, lai cik neizglītots un kaitinošs viņš nebūtu, šajā jomā viņam ir jābūt gudrākam par mani, taču tēvs tikai pavicina roku, lai netraucēju. Kaut kas galīgi nav kārtībā.

5. 40- Iestiepju pāris sviestmaizes savā istabā un ēdu klausoties smadzeņu attīstīšanas mūziku. Lai arī ikdienā tādām muļķībām neticu, manu sieviešu problēmu dēļ smadzenes pēdējā laikā darbojās ar maksimālu jaudu un es negribu zaudēt savas spējas.

6. 00- Gatavojos iziet uz skolu, taču saņemu zvanu no Zuzannas. Godīgums liek pacelt, lai arī absolūti nevēlos ar viņu runāt.

6. 30- Pēc pusstundu garas muldēšanas esmu palicis laimīgs. Es pusstundas garumā klausījos, kā Zuzanna nīd un aizrautīgi stāsta to, ka viņai pret mani nekas nebija un viņa tikai gribēja ieriebt savam bijušajam, lai es neskumstot un liels paldies par to, ka izlīdzēju, jo tik niknu un greizsirdīgu viņa savu bijušo nekad nebija redzējusi.

7. 15- Esmu pie skolas. Sanāca aizkavēties, jo mammai skaidroju, kā var izdzēst noteiktas sms. Dīvaini viņai jautājumi agrā otrdienas rītā.

7. 30- Pamanu Lieni. Nepievēršu viņai uzmanību, jo esmu pārliecināts, ka atkal tikšu noignorēts, taču nekā. Mana mīla pieiet man klāt un apskauj.

7. 35- Esmu laimīgs. Es Zuzannai nopirkšu kaut ko. Viņas shēma (izrādās Zuzanna ir gudra meitene) izmantot mani un pēc tam pasūtīt ir palīdzējusi iežēlināt manas mīlas sirdi, jo šo piecu minūšu garumā es no viņas dzirdēju tik daudz jauku vārdu, kā pa visiem skolas gadiem iepriekš kopā ņēmtiem nebiju dzirdējis.

7. 55- Pēterim gan tas nepatika. Acīmredzot, Liene bija pastāstījusi, ka viņa mani ir žēlojusi. Pirmo stundu pavadīju māsiņas kabinetā stāstot, ka man ir lauzts deguns, taču viņa tikai iedeva vates pikuci.

9.12- Beidzot izeju no māsiņas kabineta. Nāksies ticēt, ka man nav lauzts deguns, jo neredzu tālākās pazīmes un viņš arī nav kļuvis pamanāmi šķībāks.

9. 20- Sākoties nākamaji stundai pamanu ļoti smaidīgu Zuzannu.

9. 21 - Viņa man izstāsta, ka pateicoties man ir izlīgusi ar bijušo. Lūk - es esmu labākais, jo visiem spēju palīdzēt.

13. 40- Audzināšanas stundas laikā zinu negatīvas ziņas. Klasei nākamajā mēnesī būš ekskursija uz Zviedriju. Man nav nekas pretī aizbraukt apskatīt citas valstis, taču ne jau ar manu klasi. Zinot manus vecākus, iespējas atteikties nebūs. Tēvs noteikti sapņos, ka es pieliešos kopā ar klasi un mamma vienkārši sūtīs mani, lai "izglītojos."

14. 40- Izeju no skolas, kur mani sagaida vīŗietis ādas jakā un tumšas biksēs no materiāla, ko ātrumā neatpazīstu. Kājās viņam gari zābaki, mati viņam gandrīz kā sievietei. Gan jaka, gan bikses bagāti noklāta ar maziem metāliņiem.

14. 42- Vīrietis man stādās priekšā kā Maigonis. Maigs gan viņš nepavisam nebija, jo sasita mani trakāk kā to dara Pēteris. Attaisnojums- tas esot Zuzannas bijušais esošais un viņām nepatīk ,ak tādi kā es (kas man tik slikts?) aiztiekot viņa meiteni.

19. 20- Eju gulēt. 2 traumas vienā dienā. VIsu dienu mājās pavadīju veseļojot tās, bet nejutu uzlabojumus. Miegs noteikti palīdzēs.

117 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000