local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #140

13. daļa

6. 50 - Agrs svētdienas rīts. Agrs parastam cilvēkam. Man tas ir normāli. Varu paklausīties visu mierā un klusumā. Šodien jūtos lieliski esmu gatavs atgūt zaudēto un noskaidrot jautājumus, kuri radās gulēt ejot.

6.55 - Lai arī, šoreiz labprāt pagulētu vēl. Manas smadzenes un to impulsi lika sapņot tik ideālus sapņus. Es un mana mīla Liene, klejojām kopā pa Arizonas tuksnesi, labākā mustanga mugurā, līdz nonācām, kādā tuksneša pilsētiņa, ar mākslīgo baseinu, kurš bija izveidots ideālā oktagona formā. Un šī baseina malā risinājām algebriskās nevienādības. Ehh.

7. 30 - dzirdu kā ceļās mani vecāki un saprotu, ka drīz mans lieliskais miers būs zudis. Nez, kāpēc viņi ir tik agri augšā. Parasti svētdienās abi krāc vismaz līdz 11. 00. Māte gan parasti cēlās agrāk, lai nosūtītu kādu ziņu vai bildīti limbažniekam, bet tik un tā - ne jau 7. 30.

7. 31 - viltus trauksme. Tēvs tikai aizskrēja līdz ledusskapim un devās atpakaļ gulēt.

10. 49 -Lūk tagad gan vecāki ceļās un iztraucē manu mierīgo rītu, kuru pavadu lasot psiholoģiju.

12. 00 - YTēvs ieiet manā istabā un atkal slavē par to, ka esmu malacis, tiesa klusi. Pēc mirkļa viņš iečukst, lai neapvainojos, jo mammai nepatīk, ka es dzeru un tad uzbļauj, lai vairs nekad nedarot tā. Pēc tam no azotes viņs izvelk alus pudeli un pasniedz man, sakot, ka es esmu malacis.Īsts vecis!

12. 25 - Tēvs aiziet un alus pudele nonāk istabas dziļākajā stūri. Ko es ar viņu darīšu? Man negaršo alkohols un es nevēlos galināt savas smadzeņu šūnas.

13. 30 - Es saņemu kārtejās draudu sms no Petera. Es viņam atrakstu, ko es tādu izdarīju, ka viņš tā ārdās? Atbilde bija tik necenzēta, ka pat Matīsa ielas cietuma cietumnieki nosarktu.

14. 30 - Es nolemju iziet pastaigā.

15. 25 - Es saprotu, ka tā nebija laba doma, jo uz ielas satieku Pētera labāko draugu Aleksandru. Aleksandrs tajā brīdī veda pastaigāties mammas suni - mazu simpātisku Jorkšīras terjeru un tieši brīdī, kad gāju garām suns nokārtoja dabiskās vajadzības. Aleksandrs, acīmredzot zināja iemeslu kāpēc Pēteris mani tā lamā un izlēma atriebties Pētera vietā

15. 30 - Ar dibenu pa priekšu pateicoties Pēterim atrados tieši suņa radītajā čupiņā.

16. 00 - Atgriezos mājās.

16. 30 - vanna

19. 00 - Esmu vannā bijis 3 reizes, bet tik un tā jūtu suņa fekāliju smaku uz sevis.

19. 25 - 4 reizes.

20. 20 - sapūtis sevi ar visiem smaržu līdzekļiem, kurus atradu dodos gulēt.

103 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000